Arama sonuçlarınız

1. E

Güney Midi - İç Tasarımı Özelleştirme

Yücel bey teşekkür ederim yorumunuz için. Ben de seviyorum aslında iç tasarımını. Sevmenin de ötesinde oldukça kullanışlı buluyorum. Mutfak, banyo, yatak yeri vs tamamen aynı. Yalnızca 3 kişiliğe dönüşen bir büyük yatak yerine, bir iki kişilik bir de tek kişilik model bizim için daha uygun olur...

2. E

Toplam Enerji İhtiyacı Hakkında Yardım

Çok teşekkür ederim, bilmiyordum bunu. İçimde bir şüphe vardı, fiyatı makul bulunca aslında :smiley:
  3. E

Çekmede benim yöntemim mümkünse üreticinin istediğim değişiklikleri ve ilaveleri kendisinin yapması, değilse en azından montajını yapması, o da değilse kontrolünü yapıp, onay vermesi. Aksi bir durumda ben kendim yapmayı düşünmüyorum.

4. E

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

Tekrar merhaba, Çok sevindim hala kullanabiliyor olmanıza. Ben ne yazık ki çekme karavanla güvenli bir şekilde sukuteri dışarıda taşıyamayacağımı öğrendim. Ne araç arkası, ne çekme karavan önü ne de arkası güvenli oluyormuş, ağırlık dağılımı nedeniyle. Bir ihtimal içeride dingile en yakın yerde...
  5. E

Aslinda ic tasarim cokca icime sindi. Belki bir iki, evet evet bu olmus, diyecek deneyimli gezgin gorusu bekliyorum sadece :smiley: Cekme karavan konusunda oldukca deneyimli olan Akin bey vardi, onun sabit cift kisilik yatak (ben onu gunduz oturulabilir bir divan olarak degistirdim) ve acilip...

6. E

Bana su an 2 sistem buzdolabi cok daha mantikli gorunmeye basladi. Bir iki model de buldum nette, hem de guvenilir bir markanin alt markasi olarak cikan bir model oldukca hosuma gitti. Siz de bir bakin isterseniz. Belki de 2 sistem tam bir `golden mean`dir bizim gibiler icin :smiley: Mobicool...

7. E

Ben de tesekkur ederim uyarilar icin, zira tamami bana da yonelik olarak okunabilir. Ben vantilatorleri sineklikli camlara yakin monte etmeyi/asmayi dusunuyorum hava akisini kolaylastirmak icin. En azindan bir gormek lazim, belki daha buyuk capta bir yatirima gerek birakmayacaktir. Deneyimli...
  8. E

Sn surveyteacher, Guney Midi ile beraber (sizin icin karar kesin gorunmuyor henuz anladigim kadariyla) bir ortak noktaya daha sahipmisiz. Ne guzel tesaduf. Biz kucuk bir aileyiz. Ben, esim ve 4 yasindaki kizim icin plan yapiyoruz. Belki arada babaannesi konuk olur ama nadiren gerceklesir bu...
  9. E

Merhabalar, 1) teşekkür ederim yorumunuz için. üzerinde bir-iki küçük oynama yaptım, sonrasında yerleşim daha bir oturacak. Ama şematik becerim pek yok, elimden geldiğince artık, güncelledikçe paylaşacağım. daha rahat anlaşılması için de çabalayacağım. 2-4) ben mutfak ve banyo kısmına pek...

10. E

Merhabalar, yazdıklarınız benim için de çok çok faydalı oldu, yalnız benim size pek bir faydam olmayacak gibi görünüyor ne yazık ki :) Sn surveyteacher, ben de sizinle oldukça benzer bir planlama içine girmiş bulunmaktayım. İçi boş olarak alacağım karavanı belirledim, bu aralar iç tasarım ve...

11. E

Saly'ye 4.25 Karavan Yaptırıyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. Giysi dolabının altında 3/4 çekmeceli bir şifonyer planladım. Buraya da günlük kıyafetlerimizi koyarız diye düşündüm. Sizin tasarladığınız daha derindi sanırım, en büyük fark olarak bu gözüküyor. Bakalım, eşimle ince planı da yaparız vakti gelince.
  12. E

Katlanır Motosiklet ve Bisiklet Taşıyıcısı

Merhabalar Serdar bey, yıllar sonra bu konuyu okudum ilk defa. Hakikaten muazzam bir ürün çıkarmışsınız ortaya. Ellerinize sağlık. Kullanımı nasıl(dı)? Uzun bir süre kullanma şansınız oldu mu? Keşke dediğiniz ya da şöyle olursa daha iyi olur dediğiniz bir yer oldu mu? Ben de yeni bir çekme...

13. E

Güncelleme 1: Portatif Yemek Masası'nı kamp alanlarına daha uygun, hem içeride hem dışarıda rahatlıkla kullanabileceğimiz bir başka katlanır ve taşınır masa ile değiştirmek daha mantıklı geldi bana. Hafifliği de cabası. Katlayıp kaldıracağım yer için ise şifonyerin her iki yanı uygun gibi...
  14. E

Akın bey, yeni bir başlık açtım iç tasarımı ile ilgili. Zaten aklımdaydı ama siz nazik planınızla biraz daha iteklemiş ve hızlandırmış oldunuz beni. Ben 120x195 yatak fikrini, yatak olabilen tekli koltuk fikrini çok beğendim. Bir iki ilave yaptım, sizin fikirlerinizi o konuda ya da bu konuda...
  15. E

Merhabalar, Ben Ergün, Çanakkale'den. Bir süre önce karavan almaya merak sardım. Çokça okuyup araştırdıktan sonra, alacağım marka ve modele karar verdim. Buradaki başka bir-iki konuda neden bu modeli seçtiğimi yazmıştım, burada tekrar etmeyi şu an için gerekli görmüyorum. İhtiyaç olursa tabi ki...

16. E

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

Merhaba, karavan belgesiz olmasin istiyorum ben de ve bu maceraya yeni girdigim icin mumkun oldugunca dusuk bir meblag ortaya koymak istiyorum, ne olur ne olmaz diye. Benzer dusuncelerle hareket ediyoruz, sizin de mesajinizda ortaya ciktigi gibi. May iciyle epey onde gorunuyor bana da ama ben...
  17. E

Akin bey cok tesekkur ederim, cok incesiniz gercekten. Dun konustum ben Ender beyle, aklimdaki sorulari sordum, kendisinden de iyi bir izlenim edindim. Ben isin daha onemli kisimlari ile ligili pek bir suphe icinde olmadigim icin, teferruat gibi sayilabilecek mobilya, doseme, vs gibi sorulari...
  18. E

Teşekkür ederim cevabınız için. Daha iyisini daha güvenli (ya da en az Güney kadar güvenli) bir şekilde yaptıramazsam, riske girmeyeceğim hiç. Önümde en az 5-6 ay olduğu için enine boyuna araştırıp son kararı bu araştırmalar ve sizin gibi deneyimlerini aktaran kişilerin yazdıkları doğrultusunda...

19. E

Teşekkür ederim Akın bey aydınlatıcı yorum/öneriniz için. Güney Midi'nin, olduğu haliyle, aslında bize epeyce uygun olduğu fikri ağır basıyor. Yemek pişirmenin kokulu olacağını düşündüğüm için acaba fırın daha iyi bir çözüm olur mu diye düşünmüştüm ama evet sanırım karavan içindeki mutfak...
  20. E

Teşekkür ederim cevaplar için. Satın almayı en erken bu kış, en geç gelecek bahar ya da yaz başı olarak planlıyorum. Şu aşamada, rahat rahat, iç döşemeyi hazır mı alayım yoksa kendim mi bir maceraya gireyim sorusuna yanıt arayarak geçirebilirim fırsat buldukça yapacağım araştırmalarda. Boş almak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri