Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim cevabınız için. Aracım için verilen üst limitler şöyle: frenli 900, frensiz 550 kg römork. Ancak yine de fren konusunda sanki Midi daha güvenilir gibi geliyor bana kağıt üzerinde bile olsa. Sığamama (rahat olmayı geçtim zaten) konusu da beni Mini'den uzaklaştırdı. Sanırım kararı...
Harika bir cevap yazmışsınız. Sağolun. Mini boş ya da Midi dolu demiştim ilk başta ama sanırım Midi boş şu an için en doğru seçenek gibi görünüyor bizim (ve dediğiniz gibi başka birçok benzer aile) için. Bakışımız hemen hemen tamamıyla örtüşüyor. Bir tek içeride, mümkün olursa o da, bir mini...
Merhabalar,
Bir süre sonra (maddi imkanlar) Güney Midi ya da Güney Mini (Mini olursa boş olan model) alma konusunda şimdilik bir karar vermiş durumdayım. Midi hazır oluşuyla ve tabi küçük ailemizi (ben, eşim ve küçük kızım) daha bir rahat ettirebilme potansiyeli ile bana cazip geliyor. Mini ise...
Teşekkür ederim cevabınız için. Biz aynı yerde 2-3 günden fazla kalmayız pek, bir de aslında haftasonu doğaya kaçış için planlıyorum karavanı ilk etapta ama yine de sanırım çok küçük gelecek Mini.
Midi'nin boş-dolu farkı 4 bin TL civarında. Boş alsam astarı yüzünden pahalıya gelir mi sizce? 4...
Merhabalar,
son zamanlarda çekme karavana olan merakım epey arttı. Geçmişten gelen bir heves vardı ancak artık bunun bir heves olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 30'lu yaşlarımın başındayım, evliyim ve küçük bir kızım var. Karavan araştırmalarım sırasında sizin yazdıklarınız karar almamda...
Merhaba, ben Ergün Baylan, Gezen Bilir'e az önce üye oldum. İki tekere merakım var. 6 teker için de yeni yeni heyecan yaşamaya başladım. Çanakkale'de yaşıyor ve ÇOMÜ'de çalışıyorum.
Forumdan zaten ara ara yararlanıyordum, kayıt olmanın vaktinin geldiğini de görmüş oldum.
Herkese doğayla içiçe...