Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu büyük Tapınağın bahçesinde epey miktarda insan boyutlarında dini motifli BUDA heykelleri var .Heykellerin önüne kendi inançları gereği Şeker çukulata koyuyorlar. Şehri gezerken çukulataya doymuştum.
Eğer bir gazeteci haber yapıyorum derken saman altından yorum yapmaya çalışıyorsa bende sırf ona değil, gazeteciliğe de olan saygım kaybolmakta
Bu durum beni de rahatsız ediyor, saman altından su geçirme durumu hissedince sanki aptal yerine konmuşum hissi uyanıyor bende ve olumsuzlaşıyorum.
İşçi bayramı adlı bir düzenleme için Türkiye'den kalkıp taaaa dünyanın öbür yarısı mesafedeki KUBA devletine gitmek Bir işçinin yapabileceği ne ekonomik nede sosyal harekettir. Oralara kadar gidebildiğinize göre maddi durumunuz anlamı ile İŞÇİ statutusünden çok farklı bir konumdasınız. Bence...
Bilgilendirme için Teşekkür ederim. Gelelim konuya: Ben bir garip kel oğlanım kim benden ne alacak? Gerektiğinde yürür giderim bakkala suya sabuna dokunmadan ona buna bulaşmadan dönerim evime.
Bir İzmirli olarak ve de Karayollarında arazi ,topografya ,harita mühendisliği bölümleri sorumlu çalışanı olarak ÇIFIT KALESİ yakınından gecen SEFERİHİSAR - GÜMÜLDÜR DEVLET KARAYOLUNUN yapım aşaması öncesi arazi çalışması etütlerini benim ekip şefi olduğum gurup yapmıştı. Burada bahsi gecen...
Bu yaz Balkanlar ve orta Avrupa yı aracımızla gezmek planımız var. Yurt dışında iken her zaman olmasa da Cep telefonumun görüşmeye açık olmasını istiyorum yani yurt dışında sim kart almanın usulleri adabı nedir, nasıldır? Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.
Diyelim ki tam teklifi yaptığımız anda kaptan başladı bağırmaya: TEKNE BATIYOR CANINIZ KURTARIN eeeee ne olacak şimdi canını mı kurtaracak canan adayını mı?verdiğin TONLA PARADA güme gidecek buyurun hangisine yanarsın?