Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1991 Model Kia Besta Hakkında
araçta yağ buharı tahliye hortumunu boşa sallandırmışlar sizinki ne durumda yağ kapasitesi kaç litre yağ konuyor 6 litre az geliyo 8 litre oldugunu öğrendik arazi taşıtı oldugundan dolayı dik yokuşlar çıkarken motor hasarı oluşmaması için sanıyorum bizim...
Sizin aracın Kliması,arka kaloriferi ne durumda bi de ruhsatta ne olarak geçiyor kapalı kasa kamyonet yandan camlı diyemi geçiyo yoksa minibüs diyemi
E-posta Adresiniz varsa detaylı olarak konuşabiliriz isterseniz benim e posta adresim yiqit-qencer@hotmail.com iyi akşamlar
Yanıtınız için teşekkür ederim.Babamda Balık Sevdalısı olduğu için aldık bu aracı fakat bir türlü araç hakkında detaylı bilgilere teknik özelliklerine ait bir veriye ulaşamadık yani kızıaydan çıkma oldugunu biliyoruz ama bazı bilgileri tam değil özellikle...
Dün gittim ivedik hurdacılar sitesine baktım arabalara perişan durumda arabalar bizim arabanın arka sürügülü cam kilidi bozuktu alalım dedik vermediler camıyla birlikte veriyorlarmış. 4x4 şanzıman istedek arabayla birlikte satarlar herhalde :)