Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
Tüm düşüncelerin yanı sıra özellikle araç sahibi olan arkadaşların görüş ve önerilerini çok önemsiyorum. Çünkü hem süreci -araştıma ve edinme adımları bakımından- bütünüyle yaşadılar, hem araç hakkında hali hazıda deneyimsel bilgi ve tecrübeleri var hem de...
Ynt: Discovery I-ıı Fiyat Aralığı
Merhaba Burak Bey. Öncelikle belirtmek isterim ki bu başlık altında yazdıklarım araç arayışımda bireysel olarak fayda sağlamayı umduğum dar kapsamlı bir talepten ziyade, araç seçimi yapılırken genel olarak yaşanılan zorlukları hafifletmenin çözümü adına çok...
Ynt: Gezenbilir Logo
Sedat Bey Merhaba. 24 Haziran 2013 tarihinde "Birkaç Sticker" adıyla açmış olduğum konu (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97095.msg1267209#msg1267209) içerisine arkadaşlarımızın kullanımı için kendi çizimim olan birkaç sticker eklemiştim. Bunların arasında...
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Günaydın Mustafa Bey. Aracınız Hüseyin Usta (Hüsoff) kontrolünde ise zaten top listemde olur. Telefonda detayları konuşuruz.
Sizin için de sakıncası yoksa ben ve ilgilenebilecek arkadaşlar adına fikir edinerek ön değerlendirme yapabilme amaçlı...
Ynt: Lr Discovery Almak İstiyorum Yardım Lütfen
Yeni bir araç edinme arifesinde hepimizin yaşadığı sıkıntılı ve zorlu süreçleri geçerek aracınıza kavuştuğunuz için sizi kutluyorum.
Umarım yeni aracınızla beklentilerinize erişmiş bir kullanıcı olarak mutlusunuzdur. Keyif dolu kullanımlar...
Ynt: Disco Iı V8 İzlenimleri
Öncelikle yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun, bol keyifli kullanımlar dilerim. Yakın zaman öncesinde deneyimlediğiniz araç alımı ve onun üzerinden cevaplar içeren yazınız benim gibi yeni discovery arayışındaki kişiler için güncel tecrübelerin paylaşımı niteliğinde...
Ynt: Dıscovery 2.5 Td5 Önerileriniz
Bende Discovery arayışındayım, bu durumda bulunan çoğu arkadaşa rehberlik etmesi adına değerli görüş ve önerilerinizi, "Discovery I-II Fiyat Aralığı" başlığı altında paylaşmanızdan çok memnun olurum. Saygılar...
Ynt: Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5
"Her bebek uğuruyla gelir" derler. Ailenize katılan minik, uğurunu aracınıza da taşımış görünüyor. Maaşallah tertemiz, güzel bir araç intibası taşıyor. Kazasız belasız ailenizle keyifli kullanımlar diliyorum.
Aracı yakın zaman önce aldığınızı...
İyi forumlar, selam ve saygılar...
Yaşadığım, ağırlıkla da yaşanıldığını düşündüğüm bir konu hakkında düşüncelerimi paylaşarak görüşler almak istiyorum. Paylaşımımı -alım-satım bakımından- genel bir konu olmasına karşın bu başlık altında oluşturmamın ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama buna...
Ynt: Mıtsubıshı Pajero 2.6 Kısa Şasi
Artık benim gibi aracının üstüne titreyerek hiçbir eksiğini bırakmamış bir satıcının, tertemiz 98-2001 Discovery I-II sinin arayışındayım. Herkese iyi forumlar, saygılar...
Satılmadan önceki son geziden (Malatya->Ankara->İstanbul->Edirne->Tekirdağ->Çanakkale->Ayvalık->İzmir->Bodrum->Akbük>Marmaris->Datça->Kapadokya->Malatya 45 gün 7000 Km) birkaç kare. Baybars (1986 Pajero 2.6 Benzinli) bizi o kadar zorlu yol boyunca hiç...
Hep aklımda olmasına karşın malesef epeydir foruma girip bilgi düşemediğimden ötürü araç için arayan arkadaşlardan özür diliyorum. Aracım satılmıştır.
Ynt: Benzinli Kamp Ocağı Marakası Tavsiyeleriniz.
Geçtiğimiz yaz 1 ay boyunca kullandım sorunsuz yemek ve çay yaptım. Kovea nın benzinli ocağını da inceleyin. Tavsiye olunur.
Ynt: Pajero Silecek Motoru Alınık
Sargı, kömür mıknatıs bölümünü kontak temizleyici ile temizleyip dişli ve sargı arkası burç bölümünü sıvı gresle iyice yağlayıp denediyseniz söz bitmiştir. Bendeki 86 pajero, silecek motoru orjinal ve bu işlemler sonrası canavar gibi olmuştu. co.uk izlemeyi...
Hım, şunu da belirteyim ki eğer ağır çalışma problemi var ve bu nedenle değişim düşünüyorsanız öncelikle söküp temizle/yin-tin ve kaliteli bir sıvı gres ile yağlayın, ilk günkü gibi verim alırsınız.
Ebay de (özellikle ebay.co.uk öneririm, uygun fiyata ve kısa sürede elinizde olur) araştırın Serkan Bey, pajero için hem yeni hem de kullanılmış bir çok parçayı temin edebilirsiniz.