Arama sonuçlarınız

1. kambera

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Benim aletin daha önceden bakımını yapan (muhtemelen bundan sonra da bakımını yapacak olan), eski sahibinin de yakın arkadaşı Umut Rover - Hüseyin Bey ( http://www.umutrover.com ) ile görüştüm. Gaz tavsiye etmedi; eğer aracın 30bin...

2. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Esasında benim 4 çeker, jip işleri ile ilgim yoktu. Mühendisliğin getirdiği optimum çözüm manyaklığı ile şehiriçi otomatik bir araba seçimi yaparak 2009 yılında Jazz i-shift bir araba aldım. i-shift ve benzeri ziktronik...
  3. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Konu ile ilgili olmayan bir mesaj olmuş ama yine de cevaplayayım. Uzun yıllardır otomatik araç kullanıcısıyım. Bu tür konvansiyonel otomatik viteslerde, 10-15 saniyeden uzun beklemelerde N'ye almak hem yakıt sarfiyatı hem de aracı...

4. kambera

1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem

Ynt: 1997 Disco 1 3.9 V8 Otomatik için Hangi LPG Sistem Ben de v8 4.7 WJ Grand Cherokee aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum; o yüzden siteyi arayıp okuyorum. Burada yazılan son iki mesajdaki anafikri anlamadım. Eğer lpg taktırıp bunu iyi gizlersem ve bu durumdaki aracımla feribota veya...
  5. kambera

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler. Bir süre daha orjinal hali ile kullanayım bakalım...

6. kambera

Değişik sebeplerle gezenbilir sitesini uzun zamandır takip ediyordum. Son günlerde yeni araç almam ile epey bir faydalandım: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cherokee-2001-grand-cherokee-4-7-super-fiyat-ilk-sahibi-ihtiyactan/detay/ Evde bir Hyundai Tucson var ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri