Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba şimdi inverter olsa ama ben 12 v buzdolabı alsam bahsettiğiniz kayıplar yaşanır mı ?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim öneriler için
Ayaklar için takoz ya da kavak kontra parçaların da kullanabilirim
On bagaj için kapağın küçük olması benim de dikkatimi çekti soracağım ne yapabiliriz diye.
. Ben ekstradan güneş paneli eklettim.
Buzdolabı olarak 12v 90 litre hangisini önerirsiniz. Sanırım...
Merhabalar yorumunuz için teşekkürler.
Ben karavanı yıllardır düşünen ve araştıran biriyim. Birebir tecrübe etmesem de ki bunu birebir tecrübe edip alan çok çok az insan vardır çok forum dolaştım çok gruplarda okudum çok video izledim çok şikayet okudum. Tabiki daha öğreneceğim çok şey vardır ...
Ceren karavanı da yukarıda görünce yazayım dedim . Ben 19 Mayıs 2022 tarihinde sipariş verdim Ağustos 2022 2. Hafta teslim. Monoblok olması iç dizayndaki kalite hissi ve kullanılan parça ve aksesuarların karavana özel olması nedeniyle ve en önemlisi yaşadığım yer olan Adana'da üretim yapması...
Nasıl yani reklam değilse ? Adana'da yaşadığım için bu firmayı tercih ettim. Adana'da üretim yaptığı için. Özelliklerini kendim tek tek yazmak yerine kopyalayıp yapıştırdım( siz onu mu reklam sandınız?). Kendi paramla alıyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hekese çok teşekkür ederim fikir ve yardımlarından dolayı. Denk geldiğim bir ilanda kendi memleketim olan Adana'da 6 yıldır üretim yapan ceren karavani keşfettim. Monoblok fiber govde olması dikkatimi çekti. Bu perşembe gidip görüşme sağladım şansımıza seçtiğimiz boyutta başka bir müşteriye...
Öncelikle yıllardır forumu takip eden biri olarak sonunda karavan almaya karar verdim. Yaş 33 evli ve ve bir kız çocuğu babasıyım.
Eşim ve ben öğretmen olduğumuz için zaman anlamında yazları çok uygun oluyoruz. Bu zamanı değerlendirmek adına .sadece yazları karavana uygun kamp alanlarında uzun...
Hocam maalesef nedenini bilmediğim bir şekilde forumda sorduğum soruya kimse cevap vermedi. Büyük ihtimalle sana sa vermeyecekler
HTC One_M8 Eye cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Temmuz ayında eşimle otomobilimizle adanadan Antalya'ya geze geze kamp atarak gezmeyi planlıyoruz. Yoğunluk antalyadaki kamp alanları olacak şekilde kamp yeri önerileriniz var mıdır? Yardımcı olursanız sevınırım.
HTC One_M8 Eye cihazımdan Tapatalk...