Arama sonuçlarınız

1. sezginnatik

750 Kg Altı Çekme Karavan Tavsiyesi

Merhaba şimdi inverter olsa ama ben 12 v buzdolabı alsam bahsettiğiniz kayıplar yaşanır mı ? Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sezginnatik

Teşekkür ederim öneriler için Ayaklar için takoz ya da kavak kontra parçaların da kullanabilirim On bagaj için kapağın küçük olması benim de dikkatimi çekti soracağım ne yapabiliriz diye. . Ben ekstradan güneş paneli eklettim. Buzdolabı olarak 12v 90 litre hangisini önerirsiniz. Sanırım...
  3. sezginnatik

Merhabalar yorumunuz için teşekkürler. Ben karavanı yıllardır düşünen ve araştıran biriyim. Birebir tecrübe etmesem de ki bunu birebir tecrübe edip alan çok çok az insan vardır çok forum dolaştım çok gruplarda okudum çok video izledim çok şikayet okudum. Tabiki daha öğreneceğim çok şey vardır ...

4. sezginnatik

Karavan Önerisi

Ceren karavanı da yukarıda görünce yazayım dedim . Ben 19 Mayıs 2022 tarihinde sipariş verdim Ağustos 2022 2. Hafta teslim. Monoblok olması iç dizayndaki kalite hissi ve kullanılan parça ve aksesuarların karavana özel olması nedeniyle ve en önemlisi yaşadığım yer olan Adana'da üretim yapması...
  5. sezginnatik

Rica ederim. Teşekkür ederim Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. sezginnatik

Nasıl yani reklam değilse ? Adana'da yaşadığım için bu firmayı tercih ettim. Adana'da üretim yaptığı için. Özelliklerini kendim tek tek yazmak yerine kopyalayıp yapıştırdım( siz onu mu reklam sandınız?). Kendi paramla alıyorum. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. sezginnatik

Fotoğrafların devamı... Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. sezginnatik

Hekese çok teşekkür ederim fikir ve yardımlarından dolayı. Denk geldiğim bir ilanda kendi memleketim olan Adana'da 6 yıldır üretim yapan ceren karavani keşfettim. Monoblok fiber govde olması dikkatimi çekti. Bu perşembe gidip görüşme sağladım şansımıza seçtiğimiz boyutta başka bir müşteriye...
  9. sezginnatik

Kesinlikle bu videodan sonra NK yi eledim direk. Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sezginnatik

Öncelikle yıllardır forumu takip eden biri olarak sonunda karavan almaya karar verdim. Yaş 33 evli ve ve bir kız çocuğu babasıyım. Eşim ve ben öğretmen olduğumuz için zaman anlamında yazları çok uygun oluyoruz. Bu zamanı değerlendirmek adına .sadece yazları karavana uygun kamp alanlarında uzun...

11. sezginnatik

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Çok güzel ilerliyor. Merakla takipteyim HTC One_M8 Eye cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. sezginnatik

Deneyim Yok İlk Kez Kamp Yapacağız Ve Hamak Lazım Ama Tavsiyesi Istiyorum Arkadaşlar

Hocam maalesef nedenini bilmediğim bir şekilde forumda sorduğum soruya kimse cevap vermedi. Büyük ihtimalle sana sa vermeyecekler HTC One_M8 Eye cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. sezginnatik

Merhaba..

Sevgili arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Temmuz ayında eşimle otomobilimizle adanadan Antalya'ya geze geze kamp atarak gezmeyi planlıyoruz. Yoğunluk antalyadaki kamp alanları olacak şekilde kamp yeri önerileriniz var mıdır? Yardımcı olursanız sevınırım. HTC One_M8 Eye cihazımdan Tapatalk...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,074
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR