Arama sonuçlarınız

1. oguz1134

Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya

Ynt: Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya petegin ,, japonu,,ispanyolu,farklı.. ;) eskisi,yeni modeli vs de farklı olabilir almaya kuçagınızda eski numunesi ile gidin derim.. :) tıkalı ise acılıp tamir olma özelliği var.. ;) orta bölümü degişip yenilenme özelliği var...

2. oguz1134

Otomatik Şanzuman Sorunu

Ynt: Otomatik Şanzuman Sorunu otomatik şanzımanın viteste iken marş basmayı engelliyen bi sistemi var.. ;) orda bi karışıklık var.. ;) şanzımancı yada akıllı bi çeyrancı işinizi çözer.. :)
  3. oguz1134

Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya

Ynt: Suzuki Vitara Kalorifer Peteği Nereden Bulabilirim Veya https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr,ssl&ei=6IMpUr7XAciF4ATmmIDoBA#q=radyat%C3%B6rc%C3%BC+ekrem+ikitelli&spell=1 buraya git her şekil halleder.. :)

4. oguz1134

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Ynt: 3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.? >> (Okunma sayısı 669 defa) ??? hiç pejero'cu yokmu..? burda..? pejero'culardan tık yok çok zor yerdenmi sordum..? gogıla sormayla olmuyor her ülkeye başka türlü arac satılıyor teknik farkları oluyor tutmuyor.. ::) katoloğlardan parcalarını...
  5. oguz1134

Bu Araci Bilen Varmi

Ynt: Bu Araci Bilen Varmi http://www.boschservice.com.tr/Service/GetServicesByRegion Bosch Car Service aratın 2 tane gözüküyor..telefonla bilgi alın kts ve dinamometresi olana gidin ..dinamometre beygiri ölçerken ,,kts 'de ise..motorun sıkıştırma oranından ,enjektör püskürtmesine kadan her...

6. oguz1134

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

2001 yılında > 3.2 dıd üretimi yok yada başlamamış pajero 3. nesil diye geciyor.. 2002 yılında > 3.2 dıd üretimi yok yada başlamamış pajero 3. nesil diye geciyor.. 2003 yılında > 3.2 dıd ov pajero 3. nesil diye geciyor.. 2004 yılında > 3.2 dıd ov pajero 3. nesil diye geciyor..acılır...

7. oguz1134

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Ynt: President Cb Hakkında Yardımınıza İhtiyacim Var bildigim kadarı ile konuya ilave yapayım.. anten önde ise 4.5 m kablo kullanılmalı.. anten arkada olacaksa aracda 5.5 m. kablo kullanılmalı..4 yada 5 metre degil..illada buçuklu olacak mış.. ;) anten aracın üst noktasında olmalı..tampona...
  8. oguz1134

Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması

Ynt: Eksoz Emisyon Değerinin Hatalı Çıkması 0 araca plakayı takıp tüv istasyonuna ceksen..eksoz dan gecermi bilmem.. ::) ??? hiç kacarı olmayan toleransı yok kadar az cihaz .. ;) muayeneden önce özelde yapılmasını tavsiye ederim.. egr valfini ucuna teneke conta koyup tıkadıydım ..anladı...
  9. oguz1134

4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı??

Ynt: 4x4'lerde Zincir Öne Mi Arkaya Mı Yoksa Dört Tekere De Mi Takılmalı?? ''Yılbaşında rahat durmayıp İzmit Aytepe'ye çıkalım dedik, 60 cm kar vardı; bazı yolları dozer açmış bazıları fotoğrafta görüldüğü gibi...araçta michelin kar lastiği artı bir takım zincir var; çoğu yerde sıkıntı...

10. oguz1134

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi '' dizel polo ve uzun yolda 4lt altında yakabiliyorum, pişman olurmuyum zamanla göreceğim artık :) '' Yakıt ve konfor olarak mumla ararsınız.. derim.. ;) performans olarakda 1.6 benzinli otomobilde bulduğunuzu 2,0 arazi aracında yakalamanız zor derim.. ;)...

11. oguz1134

1991<.>2011 Vitara Rehberi

Ynt: 1991<.>2011 Vitara Rehberi http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi.aspx Son bir kaç yıldır sıfır çip satamıyor suzi.. ;) sebebleri..klasik offroad özelliği olmaması , suv olması ve aşırı pahalı olması.. sattıları araclar macar malı.. ;) japon yadan arac satmıyor..illede grand vitara...
  12. oguz1134

Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek '' ama şu bahsettiğin yüksek devirlere nasıl ulaşacağımı bilmiyorum zira araç otomatik söylediğim devirlerde vitesleri değiştiriyor ve ben o devirlere gidemeden vites atıyo '' otomatiği D 'de kullanırken rampada dip gaz yapın sonra kolu bi alt vitese atın..2-...

13. oguz1134

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( bu kadan yazdım + 1 ilave daha yapıyım.. ;) benzinli yarım marşda,çeyrek marşda calışabilir.. ::) mazotlu en az 1 tam tur dönüp sensörünü,bilmem nesini görüp ..ondan sonra calışır.. yapısı bu şekil.. ceyrek marşda calışanı yok da...
  14. oguz1134

L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :(

Ynt: L200 Soğukta Geç Çalışma Sorun Bulunamıyor :( sileriz pardon deriz olur biter.. :(
  15. oguz1134

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek fotodaki suzi kapak içi degil.. :o suziler de 4 sibob + 1 buçi oluyoo sizin resimdeki 2 sibob eksik..? başka aracmı tartışıyoruz..? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41632.msg438149#msg438149 ben vaktiyle bu işi kendi becerimle yaptıklarımı paylaşıp...

16. oguz1134

Ynt: Vitara 2.0 V6 Almayı Düşünmek 2.0 V6 Almayı Düşünmek cok kötü bi fikir degil dir.. ;) konuyu görmemişim.. ::) aracınız hayırlı olsun.. konya ovası gibim bi yer bulun düm düz asvalt yavaşça kalkın ..nabza göre şerbet deyimine uygun ..abanmadan gazlayın.. 2250 devirde vitesleri atması...
  17. oguz1134

Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!)

Ynt: Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!) suzini v6 motoru ilk piyasaya sürdüğü sene 1995 dir.. ;) buda teknolojisi 1993-94 gibim anlamına gelir.. ::) 20yıllık da olsa bizim dogru dürüst ayarını kayarını anlıyıçak ustamız bilem yok.. ??? ruhsatında 2000 model de...
  18. oguz1134

Grand Vitara 1.9 Ddis Egr

Ynt: Grand Vitara 1.9 Ddis Egr 150-200 bin gibi kilometrelerede ulaştıgınızda motor kapagı içindeki yaklaşık ceviz büyüklüğündeki deliklere hava gecmesi gereken kanallar diyelim..bir sigara kadar da delik kalmamış ::) zıft le kurumla tıkalı cıkıyor.. ;) ülkemizin kötü yakıtından degil..konu...

19. oguz1134

Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!)

Ynt: Suzuki Vitara / Xl-7 Triger Zinciri Değişimi Hakkında (dikkat!) Kısaca triger zinciri ömürlüktür, ses yapmaya başlarsa gerginleştiriciyi kontrol ettirin zincire de yenisini almadan önce iyice bakın büyük bir ihtimalle sağlamdır. yanlış bilgi.. ;) düzeltiyorum..>> olay bisikletteki gibim...
  20. oguz1134

2006 Grand Vitara XL7 TD Modifiyesi

Ynt: 2006 Grand Vitara Xl7 Td Modifiyesi yurt dışında var nakliyesi vs.. alınacak gibim degil.. ::) citroen c5 eski kasa cuk oluyor.. https://www.google.com.tr/?gws_rd=cr,ssl&ei=6IMpUr7XAciF4ATmmIDoBA#q=bilgi+oto+bayrampa%C5%9Fa ben burdan almıştım..hatırlamazlar ..aracla gidin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri