Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Güneş enerjisi sistemini taktirmistim, birde toplamda 20-30 kg'lik bir yük vardı.
Doğru yükleme nasıl yapılır bilmekte fayda var, araştırıp öğreneceğiz artık.
Çok geçmiş olsun. İnşaallah sadece mal kaybı ile sonuçlanmıştır.
Karavanımı pazartesi teslim aldım. Hayatımda ilk defa arkamda bir yük çekiyordum. Henüz 100 km oldu olmadı, yokuş aşağı farkına varamadan hızım 100-110 km/s'e çıkmış. Aracın kontrolünü kaybettigimi hissettim , araç bir sola bir...
Sahibinden sitesinde karavan butik ankara adında bir yerden aldım. Sitede sadece üst lavabo gözüküyor fakat ellerinde alt üst takımda var. Ben memnun kaldım.
Tabi ki
Dış duş 600 TL
İkili Ocak farkı 400 TL
Hidrofor + ev tipi su tesisatı + mutfak bataryası 1000 TL
Banyo lavabo + alt dolap + berber tipi musluk takımı 700 TL
Dış aydınlatma 200 TL
Ranza ek cam farkı 500 TL
Çekmece 200 TL
Camlarda sürgülü sineklik + perde 800 TL
Bu ürünlerin bir kısmını...
Teşekkür ederim. Bende çok beğendim. Fiyat performans ürünü olarak görüyorum. Neyi ne ile kıyas ettiğimizi bilirsek, iyi bir karavan olduğunu söyleyebiliriz. İnşaallah bizde memnun kalırız.
Bugün Bombe 370 karavanımi aldım. Şu an karavan kampimizin ilk gunundeyiz.
Karavan genel olarak fiyat performans ürünü diyebilirim. Ben ufak fiyat farkı ile bazı şeyler ekledim (dış duş + karavan lavabo + berber musluğu takımı + ikili Ocak + karavan dış aydınlatma + ikili Ocak + çekmece + yan...
Ben yanlış yazmışım, kusura bakmayın. Bombe 370 depo boş 710 kg, 20 lt su dolu 730 kg imiş. Ender Bey ile irtibat halindeyim, kendi karavanımı bekliyorum ondan dolayı biliyorum.
Konu ben okuyuncaya kadar değişmiş fakat birkaç şey eklemek istiyorum.
Daha önce yazmıştım. Özellikle burada yazışmalarımız dışında tanışmadığımız @AKMühendis Akın Bey'in tavsiyesi ile Güney tercih ettim. Henüz almadım , temmuz sonu inşaallah.
40 bin TL'ye 4 yetişkine kadar yeterli gelecek...
Lavabo konusunda kesinlikle sizlerle hemfikirim.
Bende bombenin teslimini bekliyorum.
Alır almaz perde , koltuk kılıfları ve banyo lavabosunu değiştireceğim. Ben internette çok aradım fakat karavan için lavabo ve lavabo altı dolap bulamadım, parasını göz ardı ederek tavsiyeniz varsa lütfen...
Sadece görünümünü değerlendirdim. Herhalde burayı okuyan herkes bu modelin ilk karavanı olduğunu yol tecrübesi olmadığını biliyordur. Görünüm ve estetik açısından başarılı görünüyor şeklinde düzelteyim.
Bende çok beğendim Yücel Bey. Başarılı bir model
olmuş.
Ender Bey fiyatı artiracak gibi. 35000 TL zarar ettirecek bu modelde dedi. İşçilik olarak çok yormuş kendisini.