Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı
Uzun araştırmalardan sonra nihayet aluminyum folyolu malzemeyi de buldum ve artık güneş ışığını yansıtan ve daha koyu gölde sağlayan bir güneşlik sistemi oldu.
Resimdeki perde tavan havalandırması için yapılmıştır.
Havalandırmaların kendi sinekliği olduğu...
Ynt: Karavan Güneşlik-sineklik İmalatı
Levent beyin iki adet sineklik-güneşlik takımı gönderildi.
Kendisi montaj sonrası resimleyip göndermişler.Teşekkür ederim.
Güle güle kullansınlar.
Ynt: Karavan Camı İmalatı
Çok uzunca süredir çalışmalarını tamamladığım ancak cam işi yoğunluğu sebebiyle imalatına başlayamadığım sineklik ve perde takımının imalatına ilave eleman ile başladım.
Her ölçüye göre üretim yapıyorum.
Cam talebi yoğunluğu sebebiyle uzunca bir süredir üretimini yapamadığım karavanlar için güneşlik-sineklik perde imalatına eleman takviyesi ile başlamış bulunuyorum.
Her boy sineklik güneşlik takımı perde ve kapılar için sadece sineklik üretiyorum.
Ben kolay beğenmeyen birisi olarak ürünümü...
T-2 ler için yuvarlak cam.
Bu ürün teknelerdeki hava şartlarına uyum sağlayacak ve dayanacak şekilde üretildiği ğiçin teknelerde de kullanılabilir.
Ynt: Karavan Cam Kolu
Yeni tip Karavan cam kolu,
Sadece cam kolu görevi gören teleskopik cam kolu ve
Yaylı tip çektirme kolu ile hem cam kolu hem cam kilidi görevi gören iki tip kol vardır.
Sn Bartek evet camlar çift camdır.Sineklik güneşlikleri yoktur.Bu konu ile ilgili çalışmalar devam ediyor ancak cm taleplerinin fazlalığı sebebiyle biraz ağır gidiyor.
İlginiz için teşekkür ederim.
Serdar Usta
0 538 457 03 60
Cam ölçüleri konusunda kesinlikle özgür olunuz.
Aracınız hangi ölçüye müsaitse,zevkiniz sizi hangi ölçüye yönlendiriyorsa onu tercih ediniz.Ölçüler konusunda tamamen özgür hissediniz.