Arama sonuçlarınız

1. R

Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler inşallah az masraflı bir şey çıkar.

2. R

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler aracınız çok derli topluymuş. maşallah :) şimdi. muhtemelen şaft istavrozundan geliyordur. yağsız kalmıştır. o parça değişecek. opel cihan oto dan parçayı bulabilirsiniz. ben 70 TL ye almıştım bir kaç ay önce. motor ve mekanik bakımları için...
  3. R

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler selam, genelde nerede servis arıyorsunuz? istanbulun hangi yakasındasınız? Aracın bir problemi falan varmı? bir de aracınızın fotolarını eklerseniz bir görelim ;)

4. R

Lada Niva Klima montajı

Ynt: Lada Niva Klima montajı kaner bey, eski 1.6 nivalara oluyor mu?
  5. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi bu araç muayeneye gidecek mi? tüv deki elemanlar aracı görünce ne hale gelirler acaba :D :D

6. R

Eski Araca Yüksek Vergi

Ynt: Eski Araca Yüksek Vergi vergi de adalet aracın kasko değeri üzerinden belli bir yüzde ile olmalı. bir de artık motor numarası saçmalığı bitmeli. yurtdışında ne güzel rahat rahat motor değişimi yapılıyor. bizde blok çatlasa vay haline...

7. R

2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi

Ynt: 2001 model range rover (p38) voge su eksiltmesi bir de yaz kış antifriz kullanın. antifriz çürümeyi önler. ve bazen kaçağın yerinide bulmaya yadımcı olur. kaçağın olduğu yerde antifrizin renginde harelenme olur (özellikle hortum ve radyatör kaçaklarında)
  8. R

1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım

Ynt: 1997 model RR 4.6 motoru hakkında yardım ne hararetmiş bu ya?? 8000 TL masraflık ne olmuş ki? bende sandık motorun 15.000 TL ye mal olduğunu duymuştum 2 sene önce...
  9. R

"Satmaktan Vazgeçtim" İlanı

Ynt: "Satmaktan Vazgeçtim" İlanı ben de yakın zamanda opel frontera satmış biri olarak o arkadaşa hak veririm. çünkü inanılmaz olaylar yaşıyorsunuz. araçtaki kusurları yazmıştım (o ilanın aynısı bu sitede de var.) zaten alıp inceletenler de bir eksik bir fazla kusur bulamadı. bir tanesinin...

10. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi 100.000 Tl ye ev alıp 25 yıl mortgage ödeyen kişi, zaten jeep cj alıp, edelbrock motor takarak offroad yapmayı düşünmez. ;D ;D ;D biliyorsunuz ki, her hobi para gerektirir. her hobide de para harcamanın ucu yoktur. önemli olan harcadığın paranın...

11. R

Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler sen bir usta al da git yanına ama ben önden hasarlıyım diye bağırıyor sanki.. ön tampon köşelerine yumruğunla bir vur (yokla) titreşim sesi verecek mi? çünkü genelde ön tamponu tamir edenler ön tampon köşelerinin altına koyulan contaları...
  12. R

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. yahu uğur kardeş seni kast etmiyorum.kast etmeyi bırak hak bile veriyorum. bende bazen uzaktan kötü görünen şeyler yapıyorum ama bununsebebinin diğer şöförler olduğunu anlatmaya çalıştım. kasıt yok suçlama yok. yanlış anlaşılma olduysa da özür...

13. R

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. araç nissan navara idi. maslaktan (darüşşafakadan) köprü çıkışına 3,5 saatte adım adım bir trafik sonrası, tam yol açılmaya başlamışken, bir tane kendini bilmez insanı insanlıktan çııkarıyor maalesef. bu arada moonwalker arkada yanlı...
  14. R

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. düzeltme: taciz derken sis farlarını yakıp tamponu benim tampona neredeyse dayama şeklinde. caddecilerin burnunu dayamak , ittirme dedikleri olay.
  15. R

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. bir diğer bilgi, polis isterse sizi tutanakla gününden önce muayeneye yollayabiliyor. muayene teskeresi diyorlar kendi aralarında. ayrıca muayeneyi yaptırıp trafik şubeye gidiyorsunuz. başımıza geldi çünkü.. tavanda siyah folyo kaplama vardı...

16. R

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi ciddi bir öneri. bence değerlendirin.
  17. R

5.9'uma sonunda kavustum :)))

Ynt: 5.9'uma sonunda kavustum :))) 5.9 motor, yani 6 lt motor (neredeyse)... nazar değmesin.. ben olsam yaktığı yakıtı helal ederdim her benzinciye gidişimde... güle güle kullanın, resim eklerseniz sevinirim. özellikle kaputun içini :D
  18. R

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi harikasınız ozan bey, gelişmeleri takip edeceğim. sharkhunter, sizin sistem hakkındaki yorumlarınızı da bekliyorum. herkese saygılar..

19. R

yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli

Ynt: yeşil yanınca kornaya basanlara ne demeli istanbulda bazı kurallar kanunlardan bağımsız olarak oluşuyor. bu dönüşlerde yayaların araçlara yol vermesi durumu gibi. diğer yazılı olmayan kanunlar: 1- cep telefonu ile konuşacaksanız veya mesaj çekecekseniz sol şeride geçin. öndeki araca...
  20. R

Satılık 1996 frontera sport

Ynt: Satılık 1996 frontera sport sattın mı?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,823
Kaydolan Son Üyemiz
Эмбер

Çevrimiçi üyeler

Geri