Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
tamam arkadaşlar,
AOCENKER (onur) arkadaşımız, benzin çok gelirse atiker sıralı lpg bağlatır. ;D ;D ;D edelbrock da parasını iade edip motoru söker alır :P
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)
ben dedim megane 2 yerine duster alırım diye (ayrıca megane 2 kullandım daha önce). yaklaşık aynı fiyattalar, o zaman arazi kabiliyeti de olan bir araç alırım. yani araç değil araç sınıfı tercihi yaptım. örnek olarak megane 2'yi kullandım çünkü megane 2...
Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)
Beyler önce bir sakinleşelim. neyin kavgasını yapıyorsunuz Allah aşkına??
Duster bir crossover cinsi araçtır. SERKANEFE arkadaşın tam da istediği gibi bir araçtır. Malzemelerini bagajına rahatça alacak, gitme istediği yere altını sürtmeden sıkışmadan...
Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı
Merhaba şu klipsleri değiştiren usta becerikli ve girişken biriyse bana bilgilerini özelden verebilirmisiniz. bende içeriden gelen plastik sesleri için bir çalışma yapmak istiyorum.
Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?
iyice yıkattım ve sonax hızlı cila (krem olanı fiyatı 9 tl) ile cilaladım. cila iyi değildi. hani derler ya ucuz etin yahnisi diye. o hesap. zararı yok faydası az. kılcal çizitleri bile örtmedi. anca kusursuz boyası olan araçlara yağmur damlalarını...
Ynt: satılık 93 lada nivamm
yusuf bey,, forum kurallarına göre önce kendinizi tanıtmanız gerekiyor. zira bu sitede ilk mesajı araç satış ilanı olması pek iyi karşılanmıyor. ayrıca ilan kurallarına göre ilanınızı da düzeltirseniz seviniriz.
Ynt: Defender Modifiye!
bu arada zemin tik ağacındanmış...
aslında koltukların ve diğer aksamın deri olması avantaj, deri kumaştan daha kolay temizlenir.
Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!
geçmiş olsun. yaralılara acil şifalar dilerim. neyse ki siz şoka girmemiş derhal harekete geçmişsiniz. Rahmetli Faruk abinin vefatından beri, daha kontağı açmadan emniyet kemerimi takıyorum.