Arama sonuçlarınız

1. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi tamam arkadaşlar, AOCENKER (onur) arkadaşımız, benzin çok gelirse atiker sıralı lpg bağlatır. ;D ;D ;D edelbrock da parasını iade edip motoru söker alır :P

2. R

pazargünkü kemer ağaçlı çiftalan gezimiz

Ynt: pazargünkü kemer ağaçlı çiftalan gezimiz çok güzel bir gezi olmuş.
  3. R

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) bence konu paylaşım amacını tamamlamış, kırıcı konuşmalar olmadan başlık kilitlenmelidir.

4. R

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. opel frontera da var tabi :) testi bekliyoruz.
  5. R

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) işte anlatmak istediğimi anlatmışsınız. Keşke otomatik vitesi de olsa :) belki de çıkmıştır..

6. R

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) ben dedim megane 2 yerine duster alırım diye (ayrıca megane 2 kullandım daha önce). yaklaşık aynı fiyattalar, o zaman arazi kabiliyeti de olan bir araç alırım. yani araç değil araç sınıfı tercihi yaptım. örnek olarak megane 2'yi kullandım çünkü megane 2...

7. R

Frontera sport nasıl yükseltirim

Ynt: Frontera sport nasıl yükseltirim sizin lastikler 65 yanak ise 70 veya 75 yanak ile değişirseniz o da bir fayda sağlar.
  8. R

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Beyler önce bir sakinleşelim. neyin kavgasını yapıyorsunuz Allah aşkına?? Duster bir crossover cinsi araçtır. SERKANEFE arkadaşın tam da istediği gibi bir araçtır. Malzemelerini bagajına rahatça alacak, gitme istediği yere altını sürtmeden sıkışmadan...
  9. R

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Merhaba şu klipsleri değiştiren usta becerikli ve girişken biriyse bana bilgilerini özelden verebilirmisiniz. bende içeriden gelen plastik sesleri için bir çalışma yapmak istiyorum.

10. R

İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var

Ynt: İkinci El Frontera Alacağım Bilginize İhtiyacım Var azıcık opel başlıklarında gezseydin be ibo.. adresleri defalarca yazdık. :D

11. R

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? iyice yıkattım ve sonax hızlı cila (krem olanı fiyatı 9 tl) ile cilaladım. cila iyi değildi. hani derler ya ucuz etin yahnisi diye. o hesap. zararı yok faydası az. kılcal çizitleri bile örtmedi. anca kusursuz boyası olan araçlara yağmur damlalarını...
  12. R

satılık 93 lada nivamm

Ynt: satılık 93 lada nivamm yusuf bey,, forum kurallarına göre önce kendinizi tanıtmanız gerekiyor. zira bu sitede ilk mesajı araç satış ilanı olması pek iyi karşılanmıyor. ayrıca ilan kurallarına göre ilanınızı da düzeltirseniz seviniriz.

13. R

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! bu arada zemin tik ağacındanmış... aslında koltukların ve diğer aksamın deri olması avantaj, deri kumaştan daha kolay temizlenir.
  14. R

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! bu da normal fotoğrafı...
  15. R

Defender Modifiye!

Ynt: Defender Modifiye! zemine ne döşemişler? düşündüğüm şey ise titreşimde ses yapmaz mı o?

16. R

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. yani arka dif 1.9 litre??? doğru miktar koymuşum demekki..
  17. R

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Ynt: Frontera İçin Yağ Önerileri.. evet son nokta olmuş gerçekten.
  18. R

Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!!

Ynt: Pazar Günkü Kazdağları Dramımız!!! geçmiş olsun. yaralılara acil şifalar dilerim. neyse ki siz şoka girmemiş derhal harekete geçmişsiniz. Rahmetli Faruk abinin vefatından beri, daha kontağı açmadan emniyet kemerimi takıyorum.

19. R

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı tanışma bölümüne kendinizi tanıtırsanız seviniriz. sizi tanıyalım.
  20. R

DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı

Ynt: DİKKAT - Hilux 2.8. 96 Bordo Araç için Uyarı amanın gerçekten mi aldınız o aracı? geçmiş olsun.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri