Arama sonuçlarınız

1. R

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Güncel ;)

2. R

ÇEKİ VİNCİ ARIYORUM...

Ynt: ÇEKİ VİNCİ ARIYORUM... takip :)
  3. R

Bir Çocuk, Bir Kitap

Ynt: Bir Çocuk, Bir Kitap sanırım kampanya bitmiş :( acaba böyle güvenilir başka bir kampanya varmıdır? elimde ciddi miktarda ösys'e hazırlık için kitap var. çoğu yeni. elimizden geldiğince çözdüğümüz soruları sildik. Tabi silgi çöpüne isyan gelince bıraktık :) bunları bağışlamak istiyoruz...

4. R

Satılık İlanlarını Arayanların Soruları

Bir araç ilanı verdim sahibinden com a, arayanların soruları yüzünden satmaktan vazgeçicem :) Numune sorular: Not: ilanda tüm detayları ince ince yazılmış) 1- onlarca sorulan sorudan sonra, silecekleri yeni mi? (en hoşuma giden soru) ;D (çok kibarca cevap verdim) 2- Aracın motoru yenilenmiş...
  5. R

1993 model zj hakkında yardım

Ynt: 1993 model zj hakkında yardım sarf malzeme ve genel bakım maliyetim tutmuş :D .. ama eğer diye başlayanlar listesine amotrisör de eklemek lazım. yaylar bu kadar bastıysa araçta kaç senelik amortisör vardır. kim bilir. ben cevabı yazarken 10.000 e düşürüp 3.000 TL masraf yaparsın...

6. R

lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.

Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum. jeep zj ler de 140 kullanıyor. aslında ben de 90 kullanırdım ama 140 kullanmaya başladığımdan beri belki de psikolojik olarak aracın çekişinin rahatladığını hissetim. şanzımandada 90 kullanıyorum.

7. R

1993 model zj hakkında yardım

Ynt: 1993 model zj hakkında yardım lpg işli değil demek eğer satıcı sağlıyorsa faturasını filan çıkartıp muayeneye gideceksin demek. muayeneye gideceksen cam filmi sökülecek demek çünü polis cam filmli araca ruhsat vermiyor artık. bu da en iyi ihtimalle 750 civarı masrafın olur git geller...
  8. R

lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum.

Ynt: lımıted slıp diffransıyel de balata arıyorum. difransiyel de ki istanbulda olduğum için aşırı soğuklar olmadıüından EP140 yağ kullanıyorum. 4 LT civarı gidiyor (arka diff). Ama 140 a çok kalın dersenz 90 yağ da kullanabilirsiniz. ama bence 140...
  9. R

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar bence eski ladanın yeni bir konsül( torpido), hidrolik direksiyon ve klimalı bir versiyonunu da niva classic gibi bir ad ile satılmalı.. (hatta kelebek camlı :) )

10. R

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar bu tasarım ladanın intiharı olur!!!

11. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi başın sağolsun Onur kardeş...
  12. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel. 8)

13. R

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu hatta açık hava filtresi alın aracınız performans kazanır.
  14. R

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu o kadar acil bir konuysa başka araçların hava filtre kutusu da uydurulabilir. hava filtresini elinize alın, boru çapını vs ölçün gidin bir parçacıya uydururlar bir şey. sonra orjinalini bulursanız takarsınız.
  15. R

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland harika bir çalışma :) tebrik ederim.

16. R

Defender toplamak

Ynt: Defender toplamak eğer yanlış görmediysem verdiğiniz linkteki araç sitemiz üyelerinden hfb44 rumuzlu bir arkadaşımızın aracı olabilir. eğer o ise harika toplanmış bir araç çünkü ve o fiyatın fazlasına bile değer. yapılışının detayları: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28410.0
  17. R

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi merakla bekliyoruz.
  18. R

Satılık - Blazer 4,3 Vortec Motor

Ynt: Satılık - Blazer 4,3 Vortec Motor Hayırlı Satışlar. Bir sorum olacaktı. Lpg tankı nerede resimlerde göremedim de? şase altında mı? silindir tip mi simit tip mi?

19. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera Sürücü koltuğunda iki parça deride çatlaklar ve ufak bir yırtık var. ben tek koltuğa aynırenk deri ile 150 TL ye değişim fiyatı almıştım. Ayrıca tavan döşemesi de sarkık. Nişantaşı da özellikle oto galerileri ve plazalarına çalışan bir...
  20. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera dürüst satıcı aracının defolarını da gösterir ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR