Arama sonuçlarınız

1. R

Frontera Sport; 95 mi 96 mı?

Ynt: Frontera Sport; 95 mi 96 mı? sport hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir. 4 kapı düşünseydiniz sorularınızı cevaplardım ama. 2 kapılılar hakkında fazla bilgim yok.

2. R

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? diff yağı değişimi ne kadara patlıyor arkadaşlar?
  3. R

Araç Satış

Ynt: Araç Satış arkadaş içini dökmüş. dertleşmek istemiş :P

4. R

Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Ağabeyimiz Nadir Uğurlular'ın (mogzilla) Doğum Günü Kutlu Olsun Nadir Abim, nice yıllara, herşey gönlünce olsun inşallah.. :D
  5. R

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız bu arada sonradan gördüm o kırık stop lambasının fiyatı 200 TL

6. R

Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız

Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız biraz aksesuar takmış galiba arkadaş. :D lastikler de yeni sayılır. önemli olan motor ve yürür.. inceletmek lazım. boyalı vs bana saçma geldiği için o konuda konuşmam bile.. çünkü bir araçta şasi hasar görmeyecek şekilde kazalı olabilir, parça...

7. R

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn takip
  8. R

Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?

Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ? bence bir tane çıkmacıdan tofaş şahin direksiyon simidi alın takın, hafif kusurlarıda silmeye bakın çünkü hafif kusurlarla geçmiş olmuyorsunuz borçlu geçmiş oluyorsunuz. yani bir sonraki muayenede o kısımları pür dikkat inceleyeceğiz...
  9. R

98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel)

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) bugün duyduğum bir haber kartal oto sanayi de parçalanan bir frontera daha varmış. çıkmacılardaymış tamircim söyledi.

10. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) değişmek masraflı ruhsata işletmek falan... tüv motor numarasına bakıyor.

11. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) motorda sorun ne?
  12. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) ne oldu ki?

13. R

4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek

Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek evet , sizin araçların kamyonet diye 50 NC ile aynı kefeye konulması komik bir durum gerçekten.. ruhsatlarınızda ne yazıyor? aracınız hangi sınıfa giriyor ruhsatta?
  14. R

Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu

Ynt: Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu headers için maslak oto sanayi de modifiye ile uğraşan dükkanlar var. onlara sorarsanız onlar sizi yönlendirir. döküm fazla yıpranmamışsa arkadaşın dediği gibi titiz ve işini iyi bilen bir kaynakçı ile denemek lazım..
  15. R

Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?

Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce? lada niva size tofaş şahin konforunu, suzuki vitara size renault broadway konforu, opel frontera da size opel konforu verecektir. opel mekanik parçaları ucuzdur. klima hidrolik direksiyon otomatik camlar vs ile full konforludur.. bagaj hacmi...

16. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) arasanız ya şu ikitelli deki adamı..
  17. R

Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu

Ynt: Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu merhaba, döküm tamir olmuyor. olsa bile tekrar atıyor. parça araştırsanız daha iyi. opel frontera için geçen sene 380 TL ye almıştım. 600 e yakın rakamı gözden çıkaracaksanız özel headers yaptırmanızı tavsiye ederim.
  18. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) murat, fronti duruyordu ama habire eksiliyordu. bence adamı ara adresi al ve git. kalan ne varsa bitirelim o aracı...

19. R

DIY Kendin Yap Snorkel

Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel selam, şu linki incelerseniz bir fikir verebilir http://www.setbb.com/phpbb/viewtopic.php?mforum=forumm&t=7387&postdays=0&postorder=asc&start=15&mforum=forumm
  20. R

Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel) bir de şu ilandaki adamı bir ara istersen. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-hurda-belgelli-30388125/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Geri