Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera Sport; 95 mi 96 mı?
sport hakkında bilgisi olan arkadaşlar cevap verecektir. 4 kapı düşünseydiniz sorularınızı cevaplardım ama. 2 kapılılar hakkında fazla bilgim yok.
Ynt: Bu Frontera Hakkında Yorumlarınız
biraz aksesuar takmış galiba arkadaş. :D
lastikler de yeni sayılır. önemli olan motor ve yürür.. inceletmek lazım.
boyalı vs bana saçma geldiği için o konuda konuşmam bile.. çünkü bir araçta şasi hasar görmeyecek şekilde kazalı olabilir, parça...
Ynt: Şase Numarasından Muayene Sorunu Standartı Nedir ?
bence bir tane çıkmacıdan tofaş şahin direksiyon simidi alın takın, hafif kusurlarıda silmeye bakın çünkü hafif kusurlarla geçmiş olmuyorsunuz borçlu geçmiş oluyorsunuz. yani bir sonraki muayenede o kısımları pür dikkat inceleyeceğiz...
Ynt: 98 Model 2.2 Frontera Aracıma Motor Arıyorum (Terhihen Dizel)
bugün duyduğum bir haber kartal oto sanayi de parçalanan bir frontera daha varmış. çıkmacılardaymış tamircim söyledi.
Ynt: 4x4 Kamyonetin Boğaziçi Köprüsünden Geçmesi Yasak, Vergisi Binek
evet , sizin araçların kamyonet diye 50 NC ile aynı kefeye konulması komik bir durum gerçekten.. ruhsatlarınızda ne yazıyor? aracınız hangi sınıfa giriyor ruhsatta?
Ynt: Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu
headers için maslak oto sanayi de modifiye ile uğraşan dükkanlar var. onlara sorarsanız onlar sizi yönlendirir. döküm fazla yıpranmamışsa arkadaşın dediği gibi titiz ve işini iyi bilen bir kaynakçı ile denemek lazım..
Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?
lada niva size tofaş şahin konforunu, suzuki vitara size renault broadway konforu, opel frontera da size opel konforu verecektir. opel mekanik parçaları ucuzdur. klima hidrolik direksiyon otomatik camlar vs ile full konforludur.. bagaj hacmi...
Ynt: Egzoz Manifoldunda Ufak Çatlak Sorunu
merhaba,
döküm tamir olmuyor. olsa bile tekrar atıyor. parça araştırsanız daha iyi. opel frontera için geçen sene 380 TL ye almıştım. 600 e yakın rakamı gözden çıkaracaksanız özel headers yaptırmanızı tavsiye ederim.
murat, fronti duruyordu ama habire eksiliyordu. bence adamı ara adresi al ve git. kalan ne varsa bitirelim o aracı...
Ynt: DIY Kendin Yap Snorkel
selam,
şu linki incelerseniz bir fikir verebilir
http://www.setbb.com/phpbb/viewtopic.php?mforum=forumm&t=7387&postdays=0&postorder=asc&start=15&mforum=forumm
bir de şu ilandaki adamı bir ara istersen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-hurda-belgelli-30388125/detay