Arama sonuçlarınız

1. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex www.lpgotogaz34.com özsoy mügendislik lpg TOYOTA LAND CRUISER OTOGAZ LPG DÖNÜŞÜMÜ

2. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex hayır efendim ben ipragaz baglı deyilim ben prins egitmeni olrak yurt dışından alıyorum ve daha kaliteli üretimden cıkan prins kits alıyorum ve maliyet daha ucuz benim için yetkili olsam 3200 altında takamazdım ama şimdi 2700 takıyorum yani hepsi aynı garanti...
  3. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex Kamber AYDIN yaniş oldu ben sizin aracınıza prins lpg 2700 tl montaj yaparım 10 taksit sizde görüşmek isterseniz 0538 982 41 41 cep tlf www.lpgotogaz34.com sitem

4. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex 2700 10 taksit prins lpg sistem sizin aracın aynısına bagladım bence prins lpg sistem takarsınız daha ii olur iyi günler ii bayramlar özsoy mühendislik lpg mondaj 0538 982 41 41 www.lpgotogaz34.com burdan takdımız araclara bakabilirsiniz
  5. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex lovato 600 tl rusat işletmede 250 tl

6. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex ben bu içinde araca lpg sistemi takdım araclar subaru impreza sti 500 kw arac benzinde 1500 kuruş yakıyormuş araca çip yüklenmiş prins sıralı sistem takdım arac 600 kuruş yakıyor su an çekimde hiç sorun yok ve 25 saniyede 160 ilk kalkış yapıyor diyer aracda porsche...

7. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex prins sitemin kendi supup yaglama sistemle takılmış prins sıralı sistemler 10 yıl sorun olmaz sistemi düzgün montajla takarsan motor veya arcın ekü zarar vermez sorun olmaz önemli olan kaliteli mondaj yapmak
  8. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex prins sıralı otogaz sistemlerinin servise ihtiyacı yok çünkü bozulmaz
  9. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex prins ben satmıyorum övmüyorum prins sitemden para kazanma peşinde deyilim dalgınlıma gelmiş yazarken eksik yazmışım istersen bize yazmayı okumayı ögret abim sistemi kafanısa göre anlatıyorsunuz

10. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex prins sitemin servise olmasına gerek yok çünkü bozulmaz sistemi takan mondaj hatası olmadı zaman en ufak sorun olmaz abim ben ism recep firmam özsoy mühendislik prins sistemde sorun var calışmıyor diyende varsa türkiyenin neresin olursa olsun ben gelir yaparım...

11. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex bu arada benim ism recep firmam özsoy mühendislik lpg florya 5 yol sanayi sitesi gel cayımı iç sorun neyse ben hazırım çözmeye
  12. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex ben 10 yıldır prins lpg sistemi takıyorum yetkilik istedim arkadaslar layik görmediler iş yerimiz 75 metre onlar için küçükmüş ben prinsciyim benim için yetkili olmam önem taşımıyor ben kit bulmakda zorlandım halde ayda 15 20 tane takıyorum şikat eden arkadaşlardan...

13. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex insanlar lpg sistemini takdı zaman her seyin lpg sisteminden olduna karar alıyo öyle bir olay yok sıralı sistem aracın benzin degerne göre calışır benzinde sorun fazla fark etdirmez ama lpgde 2 kat fark etdirir senin veya benim lpg sistemine hata bumamız yanlış...
  14. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex arac ateşle düzenli olmadı zaman veya motor zayiflamışsa lpg sistemi araca takılır arac ateşleme vs motor saglıklı olmadı zaman nasıl randuman almanı beklersin benim günde 10 arac geliyorsa arıza test bagladımda aracda hata kodu veya buji 50 kw degeşdirmemiş araca...
  15. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex ben 5 bin tane takdım türkiye ingilterede daha sorun yaşamadım sorun olmaz aracda sorun olmadı zaman :)

16. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex beş yol sanayi sitesi 2 blok no 1 özsoy mühenidslik
  17. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex ben telefilex gfı takıyorum hollanda ürünü oldu için tabi sorun yok telefiex su da var tunalı motor güvencesi yeterli prins sahibi ve servisleri sitemi bilmiyorlar
  18. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex özsoy mühendislik lpg mondaj beş yol sanyi sitesi 2 blok no 1

19. R

LPG Taktırmak İstiyorum

Ynt: LPG Taktırmak İstiyorum iyi ve kaliteli sistem takdınız zaman olmaz abim
  20. R

LPG - BRC Prins Teleflex

Ynt: LPG - BRC Prins Teleflex hayır abim ben ism recep ve 17 lpg markası takıyorum lpg son nokta pris sorun istemiyorsan arabanı kendini seviyorsan pris takacan ve şaşmayacan ben ingilterede seri pris takdım prisde hata olana sıfırdır ama takan usta iii bilmesi lazım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,081
Kayıtlı Üye Sayımız
166,825
Kaydolan Son Üyemiz
sadikacar60

Çevrimiçi üyeler

Geri