Arama sonuçlarınız

1. konderk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? BU ARADA SİZLERLE AKÜNÜZDE PROBLEM OLUP OLMADIĞINI ANLAMANIZA YARDIMCI OLACAK ŞU ÇİZELGEYİ DE PAYLAŞIYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE

2. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhaba arkadaşlar henüz şarj kontrol cihazlarımızın üretimi devam ediyor, bu nedenle kendi ürünlerimizi size daha tanıtamıyorum dış kasaları hazırlanıyor ama şunu söylemeliyim inanılmaz verimli bir şarj teknolojisi geliştirdik...
  3. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz forumumuza bol paylaşımlar dilerim. Hem sizin foruma katkılarınızı bekleriz... hem de bizlerin paylaşımlarından faydalanmanızı dileriz. :) Bolca zevkli vakit geçirebileceğiniz ve çok değerli bilgilere ulaşabileceğiniz bir foruma geldiniz.... ;D

4. konderk

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? Merhabalar, bu hem güneş hem de rüzgar işi ile uğraşıyorum ama rüzgara ne yazıkki bir türlü ısınamadım, çünkü büyük santral türbinleri hariç, bu durum villa karavan v.s. için kurduğumuz türbinlerde hep müşterilerden şikayet aldığımız için olsa gerek. Bu rüzgarda...
  5. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar Aydem bey, ben varım ya Ankarada... tam yeterli olamasada ucuzladı tabiki buyrun büroma gelin bir kahvemizi için show roomumuzdaki sistemleri tanıtayım ve canlı canlı herşeyi görün. Yerim CEPA AVM arkasında Mustafa Kemal...

6. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Herkese merhabalar, selamlar Güneş Enerjisi ile karavanlarını halen enerjilendirmek isteyen arkadaşlar için yeni ve hesaplı ve teknolojik olarak hep önde ürünleri çok yakında bu sitede söz verdiğim gibi özellikleri ve resimleri ile...

7. konderk

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? Ahmet bey merhabalar, projenize saygı duyuyoruz, fakat Atilla beyin dediği gibi bu kadar zahmete katlanmaktansa buradaki birçok arkadaşın kullandığı gibi güneş panellerini tavsiye ediyorum bende. En ucuz çözüm bu olacaktır. Biz de size yardımcı oluruz bu konuda...
  8. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz arkadaşlar hepinize keyifli bir forum çok şey öğreniyorsunuz ve daha önemlisi çok güzel dostlar var burada.
  9. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Evet haklısınız Mehmet bey, bilgiyi paylaşalım ve alıngan olmayalım lütfen. Hepimiz doğruyu bulmaya çalışıyoruz burada. Ama bu güzel konuların altını gereksiz alınganlık mesajları ile doldurmayalım derim. Melih bey kardeşim...

10. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ben olmadığını mı iddia etmişim anlayamadım. Sadece merak edenler baksın demişiz. Lafları koyup koyup sonuna da gülen surat koyunca herşey mübah mı oluveriyor ...

11. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar, uzun zamandır yoktum aslında halen tatildeyim 13 Ağustoa kadarda öyle olacak. Dedim siteye gireyim bakayım arkadaşların bir ihtiyacı var mı? Öncelikle kendi el yapımım v.s. diye satılan panelleri yada kendiniz...
  12. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Rıza bey çok haklı, Atilla abi sizin de yazdıklarınız çok yanlış, evet bu arada 180 Watt verimsiz kocaman bir panel alana kadar hem de 36Volt yani bizim 24 Volt tabir ettiğimiz, çünkü onunla bir de sanıyorum 12 Volt batarya şarj...

13. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sorunsuzda çalışacaklar İnsel hocam inşallah şüpheniz olmasın, o dar alanınıza takabileceğiniz en verimli panellerden bir tanesini bulduk sizin için. Biraz aceleye geldi ama inanın sıkışıkta olsam elimden gelenin en iyisini yapmaya...
  14. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar, Bu aradaki mesafe konusu tamamen sizin çalışma yani sistem voltajınıza (12 Volt mu - 24 Volt mu) panel gücünüze ve şarj kontrol cihazı üreticisinin tavsiyelerine (sigorta istiyor mu v.s.) bağlıdır. Mesela Steca'nın bazı...
  15. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar, size önerim 100W Alman malı panellerimiz veya 2x40 W katlanır paneller ile yapılacak portabl sistem ikisinin de resimleri sitede var. Ve alan arkadaşlar ile görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Şikayetleri olduğunu...

16. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Abi teşekkrüler, hoca süper hoca bizlerden doğa dostu çılgın militarist bir adam Nükleerciler ve HES'çiler ile savaşmak için sistem kurdurdu zaten Ankara gibi yerde bile bakın böylede oluyor demek için :))) Bu konu başlığına tam...
  17. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? BİRAZ CESARET,BİRAZ GAYRET,BİRAZDA MECBURİYET... ;D
  18. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

19. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Resim ekleyememiştim ama sorunu anladım :)) aşağıda veriyorum.
  20. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Arkadaşlar burası karavan bölümü biliyorum ama bunu vermeden geçemedim. Prof İlyas hocamın Ankara İncekteki Villasındaki kurduğumuz şebeke bağlantılı Hiibrit enerji sistemi resimlerini yayınlıyorum. Örnek olsun diye verdim. Belki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,084
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri