Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem Kampanyası
Bekir hocam merhabalar size dönüş yapacağım şu günler biraz yoğun ben konu başlığını gördüm kısa zaman sonra geleceğim. hatta dediğim gibi burada poly ve mono testlerimizi de yayınlayacağım.
Sevgiler
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem Kampanyası
Merhabalar inanın bilemiyorum Bülent bey böyle bir ar-ge var mı !! Ama madem uygulamacısınız size de ürün verelim Bülent beycim. Bize hiç ulaşmadınız.
Ayrıca eklediğiniz şematik resimde bazı hatalı unsurlar var...
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-het Mühendislikten Solar Panel Sistem+akü Kampanyası
Sizleri unuttum sanmayın ;D sadece panellerimiz kalmamıştı. Bu yıl çok hızlı tükendiler. ;D Ama yeni panellerimiz sonunda Türkiyeye geldi.
- 130 Watt ve 150 Watt Poly kristal paneller ve 150 watt mono kristal...
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası
Hocam merhabalar,
yoğun kusura bakmayınız geç dönebiliyorum mesajlara
Hala phocosun pahalı ve garip aleti var piyasada...
ama yeni ürünleri tarıyoruz hem yeni gelişmeler hemde yeni cihazlar olacak elbet.
Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası
Rica ederim Engin bey iyi günlerde kullanınız inşallah...
O sizin iyi niyetiniz....
Hoşçakalın sağlıcakla kalın.
Şimdilik bu fiyatlar geçerli evet yeni kampanyalar yolda, genel ülke çapında bir kampanya yapıyoruz şu anda diyebilirim....
Yenilenebilir temiz enerjilerin yayılmasını sağlamak ve bu farkındalılığı yaratmak...
Herkese merhabalar bahar kapıya geldi tabi yeni akü panellerimiz de geldi ....
Şimdi sıkı durun.....
100 watt mono kristal siyah premium çerçeveli panellerde yeni fiyat KDV dahil olmak üzere; 280 TL
130 watt...
Bu arada herkese merhabalar akü fiyatını yanlış vermişim 65 Ah için kusura bakmayınız yeni farkettim.
TL olarak verelim en iyisi dolar kafa karıştırıyor.
75Ah - NOVA Jel - 300 TL
65Ah - NOVA Jel - 265 TL
100Ah...
Hamis bey, çok memnun oldum sizinle tanıştığıma inşallah sisteminizi sorunsuz almışsınızdır. Çok özel bir sistem oldu sizinkide ve güçlü. Dilerim akülerinizde o sisteme uyum sağlar ve bu gücü size sorunsuzca...
Merhabalar herkese
Evet kış geldi ama yeni panellerimizin bir kısmı geldi bir kısmı Aralık 15'te inşallah elimizde olacak.
100 watt mono kristal panellerde kampanya fiyatımız 330 TL KDV dahil (Boyut: 120x54 cm)...
100 watt paneller 120x54 cm
150 watt paneller 149x67 cm
Yeni sürpriz panellerimiz de yolda hem polyler hem monolar bizi takip etmeye devam ediniz :))
Çok yakın gelecekte çok ilginç fleksiler de geliyor. ve...
Herkese Merhabalar,
Evet fiyatları güncelleme zamanı geldi.
Söyle ifade edeyim,
Şu anda 2x100 watt panel (2x335TL-Kampanya) + 200W MPPT Şarj regülatörü (200 TL-Kampanya)+ 2x105 Ah yeni seri akü (2x325TL) den...
Sonuna kadar katılıyorum, teşekkürler, birşey hariç !
panellerin üzeri camdır sirke sabun tiner v.s. birşey yapamaz ama üzerinde uzun zaman atıkları kalmamalıdır hemen durulama yapılmalıdır.
onun haricinde...
Merhabalar,
Siyah çerçeveli premium kalite çin malı ama A-Grade hücreli gerçekten süper paneller bunlar, 150 watt mono-kristal olan bu kendi panellerimizden vermeyi öneririm, Akım değerleri inanılmazdır, herbiri...
Enver bey sisteminiz güzel oldu, geç cevap verdim ama çok yoğundum ve birde tatil girdi araya malum, dilerim sorunsuz kullanıyorsunuzdur iyi dilekleriniz için çok teşekkürler iyi günlerde kullanınız ürünlerinizi,
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Kanâatkâr olanlar, en büyük zenginliğe sahiptir ;D ;D ;D Evet Enver bey iyi günlerde kulanınız panellerinizi.
İsmail bey merhabalar,
Ne yazıkki son 4 adet 120 watt panellerimiz Bekir hocamın bir arkadaşına Giresun için ayrıldı :(
Ama isterseniz 120 Watt yerine 150 watt mono kristallerimiz geldi veya 140 watt polylerimiz...
Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?
Rıfat bey merhabalar,
Evet bağlayabilirsiniz, ama rezistif yükler.... dikkat eğer iseniz, birçok şarj regülatörünün load çıkışında load yazmaz lamba resmi konulur, buda rezistif yani aydınlatmalar gibi sabit yükler...