Arama sonuçlarınız

1. konderk

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Kesinlikle desülfatör faydalı bir operasyondur akü için, aynen ultrason (ses) dalgaları ile böbrek taşı kırma cihazları(ESWL) işe yarıyor ki yıllardır kullanılır. Buda aynı mantık aslında bence. Aynı şok dalgaları bu kez ses değil akım pulsları...

2. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? cihaz bana ulaştı hocam görüşmek dilekleri ile....
  3. konderk

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Yeni aparatlarımız sonunda hazırlandı. ;D ;D ........... kendi montajını kendin yap paketimiz.......... ;D ;D ;D

4. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Sevindim hocam, kolay gelsin, işinize yaramasına çok sevindim. Söylediklerinizde bir yere kadar haklısınız tabiki, değerlendirmek lazım, ama biryerlerden de başlamak lazım, biz de çok uğraştık şarj cihazımız ile. görüşmek üzere, iyi akşamlar ve...
  5. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Bizim ürettiğimiz 10 ve 20 amperlik şarj regülatörleri bu puls işini çözüyor...yani pulslı şarj tekniği kullanıyoruz. Ama ayrıca bir cihaz olarak yapmayı hiç düşünmedik, bunu yaparsanız bu siteden alacaklar çıkacağına inanıyorum buradan kendilerini...

6. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Ferhat hocam bu konudada üstat siz ve Serdar bey sanırım bu konu size düşüyor ;D

7. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Evet hocam daha önce belirttiğim gibi bu tip aküler için ayrı bir modeli mevcut. Oda Türkiyede var mı bilmiyorum. size gönderdiğim sadece kurşun asit tabanlı aküler için olan modeldir. Sevgiler,
  8. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Hocam rica ederim, olur tabiki onlarıda bağlayın ne mahsuru olabilir ki onlarda test edilsin ve operasyon gerekli ise cihaz yapsın. Görüşmek üzere, sevgiyle kalın
  9. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Tamam Bekir hocam yarın gönderirim. Görüşmek üzere. Sevgiler

10. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Tamamdir hocam bana adresinizi özel mesaj atar iseniz size yollayalım cihazı yarın. Sevgiler

11. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? sevgili ve değerli hocam, evet bir sure dedigim gibi novitec megapulse lar vardi ve fiyatlari iyiydi, olsun ama size benim cihazımı (optimate6)göndereyim o zaman siz akunuzu bağlayın 3-5 gün veya 1 hafta ... artık ne kadar sürede sizin akuyu olmekten...
  12. konderk

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Bekir hocam merhabalar, Desülfatör elimde şuanda 24 volt için olan bir adet kaldı. 12Voltları bitirdim, ama Türkiyede Novitec markasını satan kişiler de sahibinden sitesindeki ilanlarını kaldırdılar bir süredir, anlaşılan devamı olmayan bir üründü...

13. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Erden abi telefondada bahsettiğim gibi, şu anda sizin aracınıza uyabilecek boyutlarda ama hala pahalı olmakla birlikte Lorentz dışında alternatif bulunmuyor, bu nedenle size karavanınız için önderebileceğim bu...
  14. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Levent bey rica ederim, güle güle kullanınız ürünlerinizi, hayrını görünüz, görüşmek dilekleri ile. Bu arada kişisel gelen posta kutunuzu boşaltmanız gerekiyor sanırım, ileti gönderilemiyor dolduğu için. ;D...
  15. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Levent abi merhabalar, Geç cevap için özür dilerim. Uygun boşluğunuza mevcut 1196x540mm boyutundaki 100 watt paneller haydi haydi sığar, ama 140 watt paneller de (1486x670mm), 2 cm taşmakla birlikte zorlanılsa...

16. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Levent abi merhabalar, 90-100 watt paneller, 1196mm x 540 mm'dir çerçeve kalınlığı 35 mm dir. Bunun haricinde yani 100 watt panel almanız tavsiye ederim almışken. bir adette bizim üretimşarj chazı 10 Amper de...
  17. konderk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Ömer bey ve herkese merhabalar, Evet Ömer abi önemli bir noktaya parmak basmışsınız bu ara yoğunluktan mesajlara ancak bakabildim. POLY ve MONO paneller hep merak edilen bir konudur. Bunların aralarında ne fark var diye, bana...
  18. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Sevgili dostlar 140 Watt panellerimizden sadece 3 adet kaldı...Yeni partide (Nisan ortasından sonra)üretici 140 wattları yetiştiremedi, (onlarda yoğun oldukça) büyüklerde sadece 80, 90 ve 100 watt panellerimiz...

19. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası HERKESE MERHABALAR, GÜNCEL PANEL FİYATLARIMIZ ŞU ŞEKİLDE DÜZENLENMİŞTİR. DOLAR KURU 1.83 TL Yİ GEÇMEDİKÇE BU FİYATLAR GEÇERLİDİR. BÖYLECE BİRLİKTE DOLAR VEYA EURO STRESİNDEN DE KURTULMUŞ OLALIM. ;D 90 Watt...
  20. konderk

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Sizleri tebrik ediyorum ve canı gönülden ben de kutluyorum... Çok zevkli bir çalışma olmuş. Harikasınız.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri