Arama sonuçlarınız

1. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :))) Bencede ne oldum değil ne olacağım demek lazım... :)) Hoşgelmiş gelen tüm dostlar...

2. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Bu arada Ferhat abi, evet aynen karavanlardaki gibi set üstü ocak aküleri koyduğum mutfak balkon kapısının yanında idi.:)) Ama başkada çarem yoktu aynen karavancılar gibi. H2 gazını biliyorumdum balkon camı hep aralık olmasına rağmen bu alarm çalardı, kapı açılır açılmaz...
  3. konderk

Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Faydam olabildi ise ne mutlu bana, sağolun varolun.

4. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Evet Ferhat abi halklısınız siz de . Bu arada eğer aküleriniz fazla şarjdan dolayı kaynama yapar ise asit kokusu duymanız kuvvetle muhtemeldir. Buda hem aküye hemde şarjı yaptığınız cihaza bağlı olarak gerçekleşir. Muhtemelen normal araç akü şarj makinası ile Jel akü şarj...
  5. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Sevgili dostlar merhabalar, Burası güzel bir paylaşım ortamı ! Bizde sizlerle bazı ürünlerimizi tanıtarak paylaştık bu kampanya başlığı altında. Teşekkürler gerçekten hepinize, şuanda stoklarımız tükenmek üzere...

6. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Normalde Jel aküler özelliği gereği şarj esnasında gaz salınımı yapmazlar yada teorik olarak yapmamaları gerekir. Ama bazen bazı aküler tam jel mi olmadıkları için yoksa şarj voltajı ile ilgili mi bilmiyorum, asit buharı salabiliyorlar. Normalde H2 gazı da verme ihtimalleri...

7. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası okey sözüm söz size mutlaka bulup buluşturup bir tane size birde Abdi abiye yollayacağım, yada yönlendireceğim. Abdi abide aynı dertten muzdarip :)) akü voltajını görmek istiyor. bunu çözeceğim inşallah. Bir ilan...
  8. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Selamlar Serdar bey, http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82840.msg1058334;topicseen#msg1058334 konu başlığında akü fiyatlarını bildirdim. Bilginiz olsun. Görüşmek üzere,
  9. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Bu arada Yaşam aküsü II konu başlığı altında da söz verdiğim gibi, Aküsan FZA marka elyafla mumyalanmış plakalara sahip jel ve AGM akü fiyatları aşağıdaki gibidir ilgilenen arkadaşlara duyrulur. Sonnenschein GF...

10. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Rica ederim hocam. aküleriniz hayırlı olsun. bende size benziyorum alıp mutlaka görmem lazım :)) bu nedenle sizi çok iyi anlıyorum. en yakın zamanda akülerinizi kullanmanız dilekleri ile. görüşmek üzere Sevgiler,

11. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Merhabalar rica ederim. Ben bir bilirkişi değilim tabiki. :)) Eurostar için denemeden birşey diyemem siz denemişsiniz iyi çıkmış, dolayısı ile herkes tabiki burada tecrübelerini paylaşmak zorunda, yani herkes tecrübelerine dayanarak belli ürünleri buradaki dostlara önermeye...
  12. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Merhabalar, ben söyle düşünüyorum hocam. kafanızın karışması normal, burada siz solar sistemlede şarj edeceğinizi belirttiniz mi bilmiyorum ama bu şekilde cevap vermesinin nedeni arkadaşın bence, sadece şarj dinamosu ile akülerinizin şarj edileceğini düşünerek ve bu şekilde...

13. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
  14. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Merhabalar herkese, Evet Serdar bey burada bazı markaları verebilirim, FZA markası kayseride AKÜSAN firmasının ürettiği iyi bir markadır. FZA aküler ile mükemmel akü bankaları kuruyorum. Fiyat / performans oranı çok iyi akülerdir. Bu aküler için benim kampanya konu...
  15. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Ayrıca yine Hollanda üretimi güneş hücreleri ile imal edilmiş çok değişik boyutlu ve tanıtım amaçlı olarak kış indirimine tabi iki yeni modelimizi ve yeni müthiş fiyatlarını da burada sadece GEZENBİLİR ÜYELERİNE...

16. konderk

Ynt: Gezenbilir Üyelerine B-HET Mühendislikten Solar Panel Sistem+Akü Kampanyası Teşekkürler İnsel hocam, nazik mesajınız ve vermiş olduğunuz bilgiler için. Evet genelllikle bana ulaşan dostlara dostça ve bilimsel yoldan yardımcı olmaya çalışıyorum. Akü izleme konusu gerçekten ilginç bir olay...
  17. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Bekir hocam Mutlunun Stasyonerlerinde _ Sabit Tesis (VRLA_OPzS) değil, Traksiyoner _ çekici (VRLA_PzS) tiplerinde derin deşarj özelliği var bildiğim kadarı ile ama hiç kullanmadım...
  18. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Evet Bekir hocam tabiki deepcycle AGM tiplerde var ama bu sıradan markalarda ne kadar deep cycle onu anlayamıyoruz :)) http://www.varta-automotive.com/index.php?id=489&L=23 burada incelenebilir bu tipler. Sevgiyle,

19. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Evet Serdar bey haddime olmayarak %100 doğru çok güzel özetlenmiş ve herkesin anlayacağı şekilde açıklanmış, güzel paylaşım olmuş beni kıskandırdı doğrusu. :))) . JEL nedir AGM nedir artık herkes anlamıştır. Ama şuda bir gerçek ki akü içi karmaşık ve hatta kırsanız bile pek...
  20. konderk

Yaşam Aküsü 2

Ynt: Yaşam Aküsü 2 Harikasınız Serdar bey, süper anlaşılır bir bilgi olmuş bence teşekkürler emeklerinize ..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri