Arama sonuçlarınız

1. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Merhabalar, Erhan abi siz gerçi jeneratöre karar vermişsiniz gördüğüm kadarı ile, tabiki güneş ilede çözülür bu durum ama böyle bonkör bir cihaz değil daha az yakan bir cihaz bulmanızı öneririm size. Çünkü enerji yatırımı artıyor ve tabiki güneş tercih edilmez hale geliyor...

2. konderk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Vallahi helal olsun size... ayrıca hiç üşememişsinizde abicim... çok çok zor operasyon olduğunu tahmin edebiliyorum :o :o ;D
  3. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Ferhat abi haklısın sonuna kadar, çünkü doğru mu yanlış mı bilmeden herkes standart şarj teknolojilerini kullanmak zorunda kalıyor. Bu arada ben 14.6 Volt vermişim ama tabiki Solar amaçlı Jel tipi akülerde aslında 14.4 Volttur standard ilk şarj evresi gerilimi. Benim...

4. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Bence de bu paraya güzel bir cihaza benziyor ben bile bir tane alabilirim bundan manueline bakılırsa. Ayrıca bu manueli hazırladıklarına göre pek te fena bir cihaz olmasa gerek. Dandik cihazların manueli bile olmuyor doğru düzgün. Ama Atillla abide haklı çıkabilir tabiki ::)
  5. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Aküye paneli direk bağlamak tehlikelidir, bu bir şans da olabilir, bu bir tesadüf te, ama bu bir tehlikede. 17.5 Volt uygulayarak akü şarj etmek aküye kesinkes zarar verir. Ama ölü bir aküyü de canlandırma ihtimali çok düşükte olsa olabilir belki, akü kurtaranlar bazen...

6. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Arkadaşlar benden size bir sır daha.... Black & decker ın yüksek frekanslı puls uygulayarak şarj eden bir cihazı var ufacık birşey üzerinde 1A veya 2A seçeneği var, ve bu cihaz sülfatlaşma nedeni ile ölmüş akülerinizi büyük olasılıkla geri döndürüyor hele Megapuls ile...

7. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Beklerim tabiki herkese iyi bayramlar dilerim bu arada görüşemez isek :)
  8. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Evet çok çok haklısınız derin deşarj olayı da apayrı bir meseledir. Gerçekten bir akünün derin deşarja uygun olup olmadığı yani 10.5 Volta indirilip sonra tekrar şarj edilmesi ve bu şekilde ömrünü hızla yitirmemesi durumu. Bu konuda tabiki AGM ler JEL ler kadar başarılı...
  9. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Bravo vallahi yalnız bunu dünyada ilk yapan sizsizin bence ve Guiness Rekorlar kitabına başvurun derim :))) :P ;D Elinize sağlık tekrar .... Görüşmek dilekleri ile....

10. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Paylaşımlarımızla doğruyu bulalım .... paneller kesilmesin :)) ;D ;D

11. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Vallahi bravo yaptığınız gerçekten müthiş ve çok riskli bir şey. Ama başarmışsınız görünen. :)) Tebrik ederim ve sorununuzun çözülmüş olmasına da çok sevindik... Birlikte doğruyu paylaşmaya çalışalım ve böyle riskli işlemlere...
  12. konderk

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Evet enerjiyi tamam rüzgar - güneş v.s. kullanarak toplamak mühim ama daha mühim bir mesele ve genel olarak gördüğüm bir sorun akü seçimi - yani bu enerjiyi depolamak ve herkesin ister istemez güvenilir bulduğu en ucuz aküye sarılması. Bu durumda nasıl bir akü seçilmeli...

13. konderk

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? Evet enerjiyi tamam rüzgar - güneş v.s. kullanarak toplamak mühim ama daha mühim bir mesele ve genel olarak gördüğüm bir sorun akü seçimi ve herkesin ister istemez güvenilir bulduğu en ucuz aküye sarılması. Bu durumda nasıl bir akü seçilmeli acaba ?? Sonuçta ileri...
  14. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar hoşgeldiniz burada herkese yer var ... siz de paylaşımlarınızla sitemize renk katabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz.
  15. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Evet benim de karavanım yok ama canım çekmiyor değil... :) Çok hoş bir şey özgürlük resmen dilediğin yere git kalacak yer arama derdi de kalmıyor. Ama bayanlar bu işi benimseyebilir mi ondan emin olamıyorum, bu arada Stecalara...

16. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar, tabiki bu tip uygulamalar mümkündür, hatta sizlerle bizim denemesni yaptığımız bazı model resimlerini paylaşmak isterim. Yalnız bu tip sistemlerde sorun asıl şudur, pahalı ve zahmetli maliyetlerinin yanısıra, kapalı...
  17. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? mmmmm. bir de güneş şimdi bir arkadaşım bana Güneş izleme sistemi tasarlıyor karavan için ve 100W panel ancak kapasiteli. Bakalım düzgün birşey mi olacak bu 1-2 haftada çıkması lazım çıkınca resimlerini koyacağım. Alüminyum yani...
  18. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sağolun gerçekten güzel düşüncelerinizi paylaşmanızdan büyük memnuniyet duyuyorum. Sizlere ürün satmak benim için zaten hep ikinci planda olmuştur genellikle vaktim yanlış işler yapılmasını harcamaya geçiyor, çünkü herkes sonuçta...

19. konderk

Karavanda Enerji Sağlama?

Ynt: Karavanda Enerji Sağlama? :) evet buda bizim gunes enerjisinin bir parcasi aslinda. Fuel cell gercekten super bir bulus ve akuda bir devrim. Hidrojeni bas akun aninda sarj olsun. Ne guzel :) bu hidrojeni sudan gunes enerjisi ile elde ededebiliyorsunuz. Yani tertemiz bir yakit ileride cok...
  20. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? :) :) estagfurullah

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri