Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumun duayenlerinden birinin yazdıklarını okuyunca;
Karavanın içindekileri boşaltıp gümrüğe bırakmışlarsa, ihalede de kimseye birakmamak için fiyat yükseltmişler olabilir...
Amaç ne derseniz; yurtdışından getirdiği karavani yurt içinde yasal hale getirmek olabilir...
GM 8 cihazımdan...
CNR CARAVAN BİLETİ HAKKINDA
GECEN SENEKI LİNK UZERINDEN BİLET alınabiliniyor fakat girişte sorun yaşanırmı bilemiyorum...
ben ordan bilet çıkardım kendim için giriş yapmaya çalışıtığım gün öğrenicem...
foruma yazmadım yine link verilirse tekrar bilet basıcam
isterseniz sizde benim gibi bir...
Alan kişiye hayırlısı olsun diyelim
İhale kapanış fiyatı 40300tl oldu. Sanırım damga vergisi ile 41000 tl ye gelmiştir. Görünen kadarıyla İçersinde buzdolabı, ısıtıcı yoktu, Wc kırık olma ihtimali yüksek... Görünmeyen diğer eksiklikleri ile içerisinde var olan aletlerin çalışmayanlarını...
iyi günler aracınız honda civic sanırım bende de 2015 otomatik vites olanından var.
çeki demiri taktırıp 750 kg altı bır karavan cekmek niyetindeyim.
arac performansı nasıl? Kullanıcı tavsiyeniz ne olur?
sizde 850 kg civarı imiş karavanınız, çekerken zorlanma yaşıyormusunuz özellikle eğimli...
Ynt: 19-22 Şubat 2015 De İskeçe (xanthi) Karnavalına Gelen Var Mı?
Şadan abi Devamlı Anlık veri girişi yapmak bizim gibi çalışkan bir millete zor gelmiştir. Ver kamera görüntüsünü işler kolaylaşsın... :)
Ersin abi sorunsuz geziyi tamamlamana sevindim.
Kapılarda yoğunluk uygulaması yerine sanırım anlık kamera görüntülerini veriyorlar. Yaz doneminde kamera görüntüsüne de aldanmamak lazim zira yurtdisinda ki soydaşlarımızın ne...
kayinpederime bu ay icersinde yaptirdik bir sorun yoktu. Hanim o hafta sonunu kendi köyünü gezmeyi planladığı için zor. Belki kayinpederimle olabilirdi ama oda bugün bulgaristana gitti. Bu yıl zor seneye artik inş.
Güzel gezi...