Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tek Başıma 45 Günde Vietnam-kamboçya-tayland
İnsanı okumanın esaretine alan, Yazınızın devamını bekliyoruz....
Belki bir gün Güney Amerika Gezisi yaparsınız ve burda bizimle paylaşırsınız...
Ynt: Tek Başıma Arabayla 72 Günde Doğu-orta-kuzey Avrupa 22 Ülke 24000km Overland
Gezilerinizin her biri ayrı güzel anlatıma sahip... Merakla takip etmeye devam ediyoruz...
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı
Son durumlar nelerdir acaba? Resim, fiyat ve özellik bakimindan değişiklikler hakkında bilgi alabiliriz...
Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı
Son durumlar nelerdir acaba? Resim, fiyat ve özellik bakimindan değişiklikler hakkında bilgi alabiliriz...
Ynt: Yeşil Sigorta Hakkında
Bizim gibi yunanistan ve bulgaristan ile yetinmeyip, balkan turu planliyorsaniz haklisiniz... Arastirmak lazim... Belki de yunanistanda yaptirmayi denemek lazim orada hem balkan ülkeleri dahil olup hem de fiyatlar ucuz olabilir... Ama sanirim sigorta icin turk...
Yeşil sigortada ülkelerin kodlarinin olduğu kutuculuklar var o kutucuklarda carpi işareti olanlarda geçerli olmuyor...
Benim yaptirdigim sigortada balkan ülkelerinde geçerli değil tek tek ülke adi isterseniz bakmam gerekir bakinca yazarim...
Genelde bulgar...
Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan
750 kg siniri avrupa birliği normlari dogrultusunda belirlenmis bir rakam, dolayisiyla sınırın 1500 kg ya yukseltileceğini ümit etmemek gerektiğini düşünüyorum...
Bulgaristandan yaptirdim 3 aylik 250 TL (210 tl civarında yaptiranlarda var) 3 aydan fazlasını yaptıramiyorsunuz ve sadece avrupa ülkeleri ile bulgaristanda geçerli...
Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu
Pazarkuleden yunanistana giriste sormuyorlar artik ama ipsala da devam ediyor anlasilan...
Temennilere katilmamak elde değil... Seyahat özgürlüğünün arttigi bir dünya dileğiyle...
Ynt: Yunanistan'a Giderken Uluslararası Ehliyet Zorunluluğu
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97816.msg1356262.msg#1356262
Bugün yunanistana ormenio (bulgaristan) sinir kapisindan giriş yaptim uluslararası ehliyet sormadilar. Daha önce yok diye kapidan geri dondurmuslerdi...
Yeni...
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
http://www.und.org.tr/tr/15911/beynelminel-ehliyet-yunanistanda-tarih-oldu
Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) sitesinde Türk Ehliyetlerin Geçerliliği ile alakalı yunanca iç tamim (Genelge vs) ve türkçe çevirisiyle birlikte ekte...