Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
Güzel gezinizin devamini diliyorum. Okuyanlarin yanlış bilgi sahibi olmamasi amacıyla; viynetka otobanda değil bulgaristan girişinden itibaren (ilk 30 km cezasi yok) takmaniz zorunlu yoksa ceza ödemek zorundasiniz... sizin polise plovdiv (filibe) e kadar...
Ynt: Yeni Otomobil Blogum
A 180 yazini okudum. Daha cok teknik bilgi, objektif gorus iceren yazi yazman gerektigini düşünüyorum. Kullanım dilini şahsen ben begenmedim. seni ileride bir TV programında yada gazete sayfalarında görmeyi isterim ama bu yazi stilinin buna imkan vermeyecek gibi...
Ynt: Balkan Turu Hakkında Sorularım (mk/al/mne/bıh/srb/rks)
Kiralik arac ile diğer ulkelere gidebilmeyi iyi arastirmanizi öneririm... Arac vekaletinin gideceginiz tum ulke dillerinde ve ingilizce olmasina dikkat edin ki gümrük gecişlerin de sorun yasamayin... uluslararasi ehliyeti yunan gümrük...
Ynt: Hayal Etmekle Başlar Her Şey...
çekme karavanla yurtdisi seyahati ilgi ile izlenmeye değer... Karsilasilacak zorluk ve güzellikleri merakla beklemekteyiz...
tapatalk by discovery
Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )
Çok güzel bir yazı oluyor ilgi ile takip... Bu rotayi kullanmaya dusunenlerbicin bir kilavuz niteliğinde... Takibe devam...
tapatalk by discovery
Ynt: Araba İle Gürcistan, Kafkasya, Kerç Boğazı, Soçhi Gezimi Tamamladım (21-30 Nisan 2014 )
Gezinizin detaylarini ve resimlerini görmek dilekleriyle... Takip
tapatalk by discovery
Ynt: Tatanka Gezileri
Çektiğiniz resimde ki (İmg_0160) çiçek Çarkıfelek (Latince: Passiflora sp) pek bilinmesede; Sakinleştirici olarak kullanılan Passiflora ilacının etken maddesini barındıran, bu çiçek görünüm itibari ile de sanki insanı sakinleştiriyor. Çok beğendiğim bu çiçeğin...