Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
Öncelikle Atilla beyi tanımam belirteyim.
Hangi konuda olursa olsun %100 haklı olsak dahi, Emek verilerek yapılan çalışmaları kötülemeye veya çamur atma hakkımızı kendimizde bulamayız... Lütfen önce emeğe saygı...
Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan)
Sizde hocam sağlıklı ve mutlu kalın, Görüşmek temennisiyle...
Sadece meslek yaşantısın da düstur alınması gereken kelimedir benim için... İşimiz konusunda EN İYİ olmalıyız... yoksa mal mülk konusunda kesinlikle değil... :)
selam ve saygılar... :)
Cavid hocam yanıtınızı kesinlikle farketmedim özür dilerim, kusuruma bakmayın. Bildiğim kadarıyla Naim beyle tanışıklığımız yok Cavid Hocam. Özel msj atmayı denedim fakat yeni üyeler özel mesaj atamamakta. O yüzden cevap yeri olarak buraya yazmayı uygun buldum...
herkese merhabalar
Ben İlhan ŞEVİK 1980 manisa doğumlu olup Edirne de görev yapmaktayım. Laboratuvar Teknisyeniyim. Sanırım sitenin bir çok bölümünü
(Karavanla İlgili olanların) okudum. Çok yaratıcı fikirlerle birlikte çok emek verilmiş çalışmalara bakma...
Ynt: Volkswagen & Microsoft
"VW teknolojisi Microsoft teknolojisi gibi olsaydı otomobiller şöyle olurdu:
1- Her aldığınız arabada tek koltuk olur,diğer koltuklar için ekstra lisans parası ödemek zorunda kaırdınız.
2- Arabalarımız sadece bizim ürettiğimiz benzinle çalışırdı.
3- Ortada hiç...