Arama sonuçlarınız

1. E

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Bende açılıyor tekrar deniyin isterseniz; http://www.youtube.com/watch?v=kIWnuZ8vkEE&feature=related

2. E

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu Buarada arkadaşlar bu kapakçıkların değişimi için göğüs sökülmesi gerekmiyor, torpido kapağını söküp arkasından çıkartılabiliyor, buyrunuz size örnek uygulama videosu; http://www.youtube.com/watch?v=kIWnuZ8vkEE&feature=related okuduklarımdan anladığım kadarıyla...
  3. E

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu ervam selamlar; ustanı çok övüyosun fakat bahsettiğin ustayla yaşadığım tecrübeyi paylaşmak isterim... Aracımı aldığımda önceki bakımları orda yapıldığı için güvenerek yine ona gittim fakat gitmez olaydım... öncelikle dikkatimi çeken şu oldu parça fiyatlarını fazla...

4. E

'01 WJ Şanzıman problemi hk.

Ynt: '01 WJ Şanzıman problemi hk. Selamlar; dün serviste kontrol ettik şanzıman yağım eksikmiş tamamladık şuan problem yok gibi, sizde baktırın isterseniz riske atmaya değmez hassas bir bölge...
  5. E

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı Kamber Bey aracınızı kullanmaya karar verdiğinize göre hayırlı olsun diyeyim, umarım kazasız belasız senelerce kullanırsınız... Bende aynı aracı 7 aydır kullanıyorum, bugune kadar 9. aracım bu ama hiçbir aracımla bu denli duygusal...

6. E

'01 WJ Şanzıman problemi hk.

Ynt: '01 WJ Şanzıman problemi hk. Selamlar; Bende aynı aracı kullanıyorum, geçen gün benzer bişey oldu şöyleki; park etmek için durdum D den R ye aldım aracı vitese geçmeme değilde "geçememe" gibi bir durum oldu , yarım saniye kadar bekledi ve sonra devir 1000 in üstüne çıktı ve vites r ye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri