Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir fikrim yok. Ama en üstteki üründen daha güvenlidir. Ve döndürerek kullanıldığı için daha hızlıdır. Ve üstüne binen ağırlık olduğu zaman bırakmaz.
Atlas Ath6 Hubzug 6 Ton Kapasite Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Ekteki hubzug daha güvenli.Biraz halat takviyesi ile işinizi görür.
İlk attığınız genelde dikenli tel, tel vs çekerken boşluğunu almak için.
Çok teşekkürler. Emeğinize sağlık. Mümkün ise Güney Afrika ile ilgili paylaşımlarınızı da bekliyoruz .Duyduğum kadarı ile genel olarak daha kötüye gitse de.
Gürkan Bey, emeğinize sağlık.
Ermeniler ve Türkler çok uzun sürelerden beri iç içe yaşayan "tebai sadıka". Malesef yüzyıl başında iki milletin arasına kan girmiştir. Bazı şeyler geçmişte bırakarak yaşamak;her iki millet içinde en doğrusu gibi gözüküyor.
Zaten aracınız çok eski değil ise emisyon değerlerini karşılıyor. Benim anladığım bunun böyle olduğunu ön camında belirtilmesini istiyorlar. Ayrıca az da olsa bir gelir. Benim aklıma kamera tanıma sistemleri geldi. ( Özellikle Belçika için olanı görünce)
Ben aldım, ön cama biraz yeşillik katmış...
Hüseyin Bey merhaba. Çok teşekkür ederim.
Yukarıda bahsettiğiniz olay bildiğim kadarı ile başka. Bu olay anladığım kadarı 2005 yılından beri yürürlükte.
İlgili site ekte.
UBA.gdi | Umweltzonen
Stuttgart için harita aşağıda.
Fransa için olanı buldum. Sadece 4,41 Euro.
www.certificat-air.gouv.fr/en
Fransada anlık ve sabit noktalar varmış. Ve anroid program varmış. Hava kirliliği oluşunca yasaklayabiliyorlarmış . Anlayabildiğim, Fransa da yaşayan, bilen arkadaşlar aydınlatırda sevinirim.
Merhabalar,
Gördüğüm kadarı ile Avrupa'da birçok ülkede böyle bir uygulama var ve Almanya'da bunun karşılığı Umwelt- Plakette ; Türkçeye çevirince çevre pulu yani aracın emisyon değerleri ile ilgili sağ ön cama yapıştırılan bir etiket. Anladığım kadarı ile bu pul yabancı araçlara da mecburi...
Güle güle kullanmanızı dilerim. Üzerinde oldukça emek verilen bir çalışma olmuş.
Bu açılı delikleri açmak için nasıl bir adaptör kullandınız? Baktım, fakat göremedim. 45 ile delik açmak için bir aparat vardı. Fakat adı tam nedir bilmiyorum açıkcası.