Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu menfezleri esas olarak arabayı basınçlı su makineleri ile yıkarken/yıkatırken dikkat etmek lazım bence.
Maşallah çok güzel gidiyor. Kolay gelsin.
Hasan
Merhaba ,
Bu konuda ki en önemli sıkıntı bağlantı testi. Koltuklar monte edildikten sonra izin verilen ağırlıklar ile bağlantıların test edilmesi. Bu çok pahalı ve bildiğim kadarı ile Türkiyede yapan bir yer var.
Burada 2 adet önemli kriter var.
1- 13.02.2009- Bu tarihten önce üretilen...
Çok teşekkürler. Tek cihazda yapabilmeleri çok iyi. Sterling marka B2B or A2B cihazlarda çok iyi fakat Solar panel için bir düzenek kurmak gerekiyor. Wildside diye b2b + MPPT bütünleşik bir cihaz çıkardılar fakat sonradan üretimi devam etmedi .Büyük ihtimal ile bir sıkıntı çıktı..Yeni modelleri...
Yazalım da bahsedilen araç Türkiye'de yok. :)
Bu kadar büyük benzinli motor kullanan da yok :))
Ama yerinizde olsam 2.0 lik arabayı alırdım. Daha yeni teknoloji gibi ve daha az yakar sanki.
Bedava enerji baldan tatlıdır :) Şaka bir yana araç park halinde yatar iken servis ve araç aküsünü tam kapasite de tutmak açısından elzem diye düşünüyorum. Sabitlemeden bile ufak bir panel tak çıkar olarak aracın üzerine bırakılabilir.
Peki tavsiye edebileceğiniz panel markası var mıdır? 150...
12 volt kullanan max panel büyüklüğü 180 watt. Üstü voltaj max değer olan 23 voltu geçiyor.
System Rating: 240 Watts
Watts (PTC): 216.5 Watts
Max Power Voltage (Vmpp): 29.3 Volts
Max Power Current (Impp): 8.19 Amps
Open Circuit Voltage (Voc): 37.5 Volts
Short Circuit Current (Isc): 8.75...
Katı pislikler için sıkıntı olabilir. Vanadan boşalırken. Mecaratörlü depolar gördüm ama çalışma prensibi nedir bilemem. İsterseniz tekrar bir kontrol edin.
Merhabalar,
Aküye bağlamak için şalter kullanmayayım kendi kendine halletsin diye yukarıda yazan ürünü aldım. Hem panel hem altarnatörden 20 A kadar akım verdiği belirtiliyor.
100 Ah akü düşündüğümden dolayı smartpass hiç düşünmedim. Smartpass ile birlikte kullanılırsa verilen akım 100 A...
Kaplamanın iç kısmına yapıştırmak uygulama açısından zor olur diye düşünüyorum. Hele yüzey girintili çıkıntılı olduğu düşünülünce. Polimer yapıştırıcılar aklıma gelid fakat çok güçlü olduğu düşününce fazla gibi geldi.