Arama sonuçlarınız

1. N

Vw T6 Camperla, 2018 Norveç Gezİ Deneyİmİ

Çok güzel paylaşım. Merakla devamını bekliyoruz. Ekmeği kesmek için ideal ülkeymiş. :))

2. N

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

İyi tatiller
  3. N

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

Çok güzel bir gezi olmuş. Ancak farkedebildim.

4. N

Boyandıktan sonra güzel olmuş. Keşke alttaki plastik kaplamarı da sökseydiniz. Bütün oluştururdu.
  5. N

Güle güle kullanın. Kullandıkça artı ve eksilerini bildirmenizi bekliyoruz. Hasan

6. N

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

Evet doğrudur. Gaz olayları tehlikeli malum. Allah korusun. Bence dikkat edin. Birde deliklerini böcek hayvan girmesin diye tel ile kapatin.

7. N

Şofbenin çıkışının alta verimesi sıkıntı doğurmaz mı? Malum ısınan hava yükselir.
  8. N

Bu menfezleri esas olarak arabayı basınçlı su makineleri ile yıkarken/yıkatırken dikkat etmek lazım bence. Maşallah çok güzel gidiyor. Kolay gelsin. Hasan
  9. N

Merhaba , Bu konuda ki en önemli sıkıntı bağlantı testi. Koltuklar monte edildikten sonra izin verilen ağırlıklar ile bağlantıların test edilmesi. Bu çok pahalı ve bildiğim kadarı ile Türkiyede yapan bir yer var. Burada 2 adet önemli kriter var. 1- 13.02.2009- Bu tarihten önce üretilen...

10. N

Motor Seçiminde Yardım.

Ama karavan olabilecek araçların seçimi. :) İnşallah alacağınız araç gönlünüze göre olur. Araçın arkasına bir çekme karavanda güzel olur.

11. N

Ctek D250 S Hakkında

Çok teşekkürler. Tek cihazda yapabilmeleri çok iyi. Sterling marka B2B or A2B cihazlarda çok iyi fakat Solar panel için bir düzenek kurmak gerekiyor. Wildside diye b2b + MPPT bütünleşik bir cihaz çıkardılar fakat sonradan üretimi devam etmedi .Büyük ihtimal ile bir sıkıntı çıktı..Yeni modelleri...
  12. N

Motor Seçiminde Yardım.

Yazalım da bahsedilen araç Türkiye'de yok. :) Bu kadar büyük benzinli motor kullanan da yok :)) Ama yerinizde olsam 2.0 lik arabayı alırdım. Daha yeni teknoloji gibi ve daha az yakar sanki.

13. N

Ctek D250 S Hakkında

Bedava enerji baldan tatlıdır :) Şaka bir yana araç park halinde yatar iken servis ve araç aküsünü tam kapasite de tutmak açısından elzem diye düşünüyorum. Sabitlemeden bile ufak bir panel tak çıkar olarak aracın üzerine bırakılabilir. Peki tavsiye edebileceğiniz panel markası var mıdır? 150...
  14. N

Ctek D250 S Hakkında

Bu cihazın max 300 watt panel kapasitesi varmış. Bağlantı şemasında sigorta gözüküyor fakat dediğiniz gibi şalter yok.
  15. N

Ctek D250 S Hakkında

12 volt kullanan max panel büyüklüğü 180 watt. Üstü voltaj max değer olan 23 voltu geçiyor. System Rating: 240 Watts Watts (PTC): 216.5 Watts Max Power Voltage (Vmpp): 29.3 Volts Max Power Current (Impp): 8.19 Amps Open Circuit Voltage (Voc): 37.5 Volts Short Circuit Current (Isc): 8.75...

16. N

Katı pislikler için sıkıntı olabilir. Vanadan boşalırken. Mecaratörlü depolar gördüm ama çalışma prensibi nedir bilemem. İsterseniz tekrar bir kontrol edin.
  17. N

Merhabalar, En azından mecaratörlü yat tuvaleti olsa atık boşaltırken kolaylık olmaz mıydı? Kolay gelsin. Hasan
  18. N

Ctek D250 S Hakkında

Merhabalar, Aküye bağlamak için şalter kullanmayayım kendi kendine halletsin diye yukarıda yazan ürünü aldım. Hem panel hem altarnatörden 20 A kadar akım verdiği belirtiliyor. 100 Ah akü düşündüğümden dolayı smartpass hiç düşünmedim. Smartpass ile birlikte kullanılırsa verilen akım 100 A...

19. N

Webasto Stc Top Air 2000 Modeli Ve Multi Control Kumandası Kullanımı

Çok güzel bilgilendirici bir video olmuş. Forumda çok fazla videoya rastlamıyoruz. Daha fazla çoğalması dileğiyle.
  20. N

Hangi Yapıştırıcı

Kaplamanın iç kısmına yapıştırmak uygulama açısından zor olur diye düşünüyorum. Hele yüzey girintili çıkıntılı olduğu düşünülünce. Polimer yapıştırıcılar aklıma gelid fakat çok güçlü olduğu düşününce fazla gibi geldi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri