Arama sonuçlarınız

1. Karademir

Eski Dodge Yeni Macera - Off Road Karavan

Kullanan kiminle konuşsam böyle anlatıyor. Bacak boyundan yana sorun olacağını sanmıyorum bende. 640 daha yüksek. Hatta gördüğüm en yüksek motor sanırım. 183 boyundayım ayak ucumda duruyorum.

2. Karademir

Bu konunun başlığını değiştirmek için kime yazmam gerekir? Sadece restore için başladığım iş motokaravana gidiyor. Başlığıda ona göre düzeltsek güzel olacak.

3. Karademir

Yarın ben o işe bi bakayım en iyisi. İzocamı uygulamak gözümü korkutuyor zaten.
  4. Karademir

Ben 4 cm profil kullandım. 3 cm köpük kullanırsam boş kalır içi. Bişeyle doldurmam gerekir. 2 cmlik bulursam onunla çift kat yapabilirim bakayımda.

5. Karademir

Aslında taşyününü uygulamasıda zor. Kaşındırır birde. Köpük içinde sıcakta erir sarkma yapar dediler. Kararsız kaldım şimdi. Birde köpük 5 cm var esnemiyor. Taşyünüde 5cm ama o bastırınca 4e kadar düşer takılırken.

6. Karademir

Dün işim bitince yine soluğu sanayide aldım. Ben Kayseri Aksaray nakliye işi yapıyorum. Kayseri'de olduğum günler akşam ancak geliyorum eve. Aksaray'da olduğum günler öğleden sonra iş bitiyor. Sanayiye zaman ayırabiliyorum. Sonunda arabayı sanayi dışına çıkardım. Petrole gidip LPG aldım. Hemde...
  7. Karademir

Projeyi çizecek kişiye 77 model olduğunu söyledim. ABS konusu hiç geçmedi. Öyle bi şart varsada kapalı kasa kamyonet olarak plaka çıkarıp kullanırım. Zaten wc filan olmayacağı için problem olmaz. Dolap muayenede sıkıntı değil. Kasa içindeki koltuğun minderini evde bırakıp muayeneye giderim. :D
  8. Karademir

Proje çizilerek oluyor. Daha önceden kamyonlarda yaptım bu işlemi. Kapalı saç kasadan açık ahşap kasaya çevirdim. Ahşap kasayıda tenteli kapalı kasaya çevirdim. Dikkat edilmesi gereken şeyler var. Kamyon için konuşayım. Bisikletlik yapılacak yanlarda lamba ve ayrıca reflektif bant olacak...

9. Karademir

Bugün sanayiden çıkarıp LPG almaya gittim. Plakasız kaçak şekilde tabi. Uzun yoldada deneme şansım oldu. Petrolde dikkat çekti. Yolda baya bakan oldu. Kendi gösteriyor artık. 500 liralık gaz isteyince pompacı "alır mı" diye sordu. Para olsa 1500de alacak halbu ki. :D

10. Karademir

Mercedes Sprinter Ambulanstan Motokaravan Yapım Aşamaları

Boya işi yerine göre değişiyor demek ki. 100 bin gerçekten ciddi bi rakam. Aksaray'a çekici ile gönderseniz burda boyansa ve geri çekici ile alsanız daha ucuza mal olur.
  11. Karademir

Kamyonda kullandığım bi manuel vinç vardı. Sırf süs olsun diye önüne takmayı düşünüyorum. Motorlu vinçler bayağı pahalı. Aslında vakit bulsam komple yeni baştan tampon yapacağım. Ama bi yandanda düşünüyorum kendi tamponunu U demirinden yapmışlar. Allah korusun bi kaza durumunda karşı tarafı...

12. Karademir

Amin cümlemize. Bitmedi ama bitecek inşallah. Satılsa dahi bitecek çünkü bitirmeden teslim edemem zaten. Bi an gaza geldim satılığa koydum ama yarım projeye girişmek her kişinin harcı değil. Bitirilince satılır ama bu haliyle zor. Altı sene önce aldım KTM 640'ı. Sadece 950 almak için...
  13. Karademir

Satmaya niyetli olsam dahi yarım bırakamam. İşlere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bayram öncesinde eksoz taktırmıştım. Elimde kamyondan kalan bi susturucu vardı onu taktırdım. Gayet güzel oldu. Hatta fazla sessiz oldu. Bugün işi bitirince sanayiye gittim. Sıfır distürbütör ve buji...
  14. Karademir

Aksaray Hasandağı Yaylaları Ve Sarıgöl

Teşekkür ederim.

15. Karademir

Satılık Off Road Motokaravan

Severek topladığım aracı satılığa koyuyorum. Bitmiş halinide satabilirim. Eksikleri fiyattan düşüp bu haliylede satabilirim. Bi tane motorsuz unimog denkgeldi. Uzun zamandır hayalimde olan bi araç zaten unimog. Onu alıp motor swaplayıp karavana çevirme niyetim var. O satılmadan ben aracımı...
  16. Karademir

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dodge-s100-4-4-off-road-karavan-1094619308/detay/ Umarım forumda paylaşmak yasak değildir. :)
  17. Karademir

Hayalim hep unimog idi. Bi tane buldum tam benlik. Motoru filan yok. Böyle macerayı severim zaten. Dodge'yi malum siteye satılığa koydum. Satılırsa o aracı alacağım. Burdanda duyuruyorum. Almak isteyen olursa zaten bir iki haftalık işi kaldı tamamlayıp teslim ederim. Veya bu haliyle almak...

18. Karademir

Aksaray Hasandağı Yaylaları Ve Sarıgöl

Bikaç sene önce arayıp bulamadığımız Sarıgöl'ü bulmak istedik. Üç arkadaş Hasandağına çıktık. Çok güzel yaylalardan geçtik. Zorlu bi parkurda enduro motorlarımız ile baya eğlendik. Kask kamerası olmadığı için ancak durunca video fotoğraf çekebildik. Zor yollarda motoru durdurup çekemedik...
  19. Karademir

Bi süredir Dodge ile ilgilenemedim. Birde motorum var onuda restore ediyordum. Dodge ile ilgilendiğim için ona bakamamıştım. Yaz geldi motor lazım. Birde özledim aylardır binmiyorum. Ki ben en çok kış ve bahar aylarında binerdim. Onuda toplayıp indirdim evin balkonundaydı. En çok oğlum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri