Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sabaha karsi 5 gbi arkadasimin aravinda 0 paketli 95A aku vardi onu cafrdim o akuyu denemek adina taktim. Aracin katolüzör iaigi sonmedi... ama sunu farkettik, aku prob basliklari kursundan ve kirik .. tam anlamiyla kutup baskijlarini tutmuyor.... simdi elektrikcoye gdyrm
Aracin biraz once akusunu olcu aletyle olctum. Arac calismadan 12.4 v , mars esnasinda 11v iniyor. Arac calisdikdan sonrada 13.7 v kadar cikiyor .. bu degerler normal degerler midir ?
Pekala elimde ampermetre var mars basmadan kac volt/amper ,,,, mars basma esnasinda kac volt/amper inicek .. belki bu degerleri farkedersen sonuc alabilirim.
Araci alali 1 hafta oldu ve hic bir problemi yoktu. Geceden biraktimmmm. Sabah boyle bir hatayla karsilastim.. şanzumanla alakali hic bir sıkintim dahi yoktu. Arac 16 yasinda olmasina ragmen 0 araba gibi vites degisimlerini hisstmiyrdum. Peki akuden diyebilmem icin ne tur bi deger gormem gerek ...
Yarin ilk isim bi elektrikciye gidip akuyu test ettrmek olucak. Inslh dediginiz gbi cikarda ufak bi aku degistrmemle sorunum hal olur. Elinizde raporlari atabilirseniz cok iyi olur. En azindan karsilastiriz. Istanbul cekmekoyde oturuyrm.
Ustam Şanzuman sensorleri degistirip deneme yapmis ama bir sonuc alamadigini sanzumanin icine bakmamiz gerek dedi ama. Akuden de olabilmi ihtimali varmis... arada bu sorun duzelip tekrarliyor o yuzden akuden olabilir mi acaba ?
Cihat bey aracla yeni tanisdigim icin lift terimini bilmiyrm . Ama yaklasik 1 haftadir kullniyrm. En ufak vites gecisini bile hisstmedim. Yonledirceginiz bir husus varsa yardimlarinizi bekliyrm. Yarin yola cikmam gerekiyrdu. Planlarim alt ust oldu. Ufak dokunuslarla yapilabilcek bir sorun mu
Herkese mrb
Gecen hafta aldigim 2001 grand cherokee 4.7 aracimda bugun P0700 Hatasi vermeye basladi. Ustama gotrdum. Şanzumanla alakali bi hata kodu oldugunu ve şanzumana bagli sensorleri degistdigini ve yine de olmadigini şanzumanin dagilmasi gerektigini soyledi.. konu hakkinda basina boyle...