Arama sonuçlarınız

1. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Çok keyifli bir forumdur burası...

2. konderk

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar İlhan abi, şarj kontrol cihazınızı monte ettiğiniz zemin ile kullanım veriminin yada kayıbın bir ilgisi yoktur, sadece güvenlik açısından bazen önemlidir. Mesela siz şarj cihazınızı üst sınırına yakın kullanıyor iseniz...
  3. konderk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldiniz Bahadır kardeş, ben de sizin gibi yeni üye sayılırım. Şimdiden burada süper dostlar edindim . Ben de zaten kovsalarda gideceğini pek düşünmüyorum :)))) Tekrar hoşgeldin doğa dostlarının mekanına.

4. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Kişisel ilişkiye bağlı olarak tabiki özel indirimlerde olabilir, bunu kim sorgulayabilir ki zaten... Diğer meseleye gelince "bu fiyatlar forum kullanıcılarına özel yazmıştım ... ona da alıntı yapın lütfen. İyi günler
  5. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sevgili Bekir hocam ne zaman isterseniz, ekonomi hepimiz için lazım ... size dediğim gibi indirim üzerine indirim yaparız siz merak etmeyiniz ::)))) Hoşçakalın

6. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Hüseyin abi, sen de sağol gerçekten sizler gibi müşterilerin güzel övgülü sözlerini duymak bana iyi bir motivasyon veriyor :))) Allah razı olsun abicim... İyi tatiller sana da... herşey gönlünce olsun.

7. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar Bekir hocam, öncelikle sen de çok çok haklısın, anladıktan sonra bu işlerden neden olmasın ki... Ben katılıyorum size ben de olsam sanırım sizin gibi düşünürdüm, yani kendim monte etmek. Parası çok kişiler bile olsa...
  8. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Sevgili abilerim ve arkadaşlar hepinize selamlar, öncelikle hepinize güzel iltifatlarınız için teşekkürler, bu aralar yoğunluktan dolayı inanın zor zaman ayırabiliyorum çünkü eve geldiğimde artık bitap düşmüş oluyorum. Ve ancakta...
  9. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Abdi abi, abi güvenin için teşekkürler, güvenine layık olmaktan ben de mutluluk duydum ve bu güzel yazdıkların için de sonsuz teşekkürler. Abi bu yazdıklarının çıktısını alıp büroma asacağım :))) Diplomamdan daha değerli çünkü.:))...

10. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Rica ederim. Memnuniyetle yardımcı olurum. Tekrar merhabalar bu da ikinci portabl sistemimiz. Yine bu siteden bir beye hazırlandı. 2x40W Güneş paneli ve Steca Şarj kontrol cihazından oluşmakta. Önceki sistemden farkı ise panel...

11. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Haklısınız Yusuf bey :))) sistemin ayrıntılarından bahsedeyim herkese. Sistemde 2 adet Alman üretimi yüksek verimli ve kompakt güneş gözelerinden oluşan 100'er wattlık paneller ve yine Alman üretimi STECA Ekranlı 10A şarj kontrol...
  12. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Abi rica ederim. Memnun kalmanıza ve sistemin işlevsel olduğunu duyduğuma bir kez daha memnun oldum. Tekrar güle güle kazasız belasız kullanın o güzel aracınızı.

13. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Merhabalar tekrar. GEZGİN TURKO'ya VE HERKESE selamlar ve bize güvendiği ve bizi seçtiği için çok teşekkürler. Sabit oldu ama iyi bir sistem oldu kesinlikle. BU BİR REKLAMDIR EVET :)))) AMA GERÇEKTEN SÜPER BİR KARAVANDI VE...
  14. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Rica ederim Yusuf bey. Vaktim oldukça ve elimden geldiğince buradaki abilerime yardımcı olmaya çalışacağım ve isteklerini de en ekonomik ve kaliteli şekilde çözmeye çalışacağım. Sağlıcakla kalın.
  15. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Yakında yeni sistem resimleri de yayınlayacağım, ama bunlar hep sizlerden birilerine yaptığım sistemlerden seçilmiş olacak. Sistem yaptığım kişileri ben açıklamayacağım, sizlerin soruları olur ise, kendileri kendilerini açıklarlar...

16. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Bunlar da devamı resimlerimizin.... Bunlar bilgi amaçlıdır gözünüzde başka türlü canlanmaz birşeyler...
  17. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Selamlar, Önce dedim yeni bir konu mu açayım ... Ama sonra düşündüm ... yok yahu işte bir arkadaşımız açmış konuyu başlığıda gayet güzel genelliyor tüm bu konuşulanları ...) Bu konunun altında toplansın herşey fazlada dağıtrmamak...
  18. konderk

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Abi tebrikler emeklerine sağlık sen bu işi başaracaksın

19. konderk

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Tamam işte onu diyorum ya bende. Bu akü izleme cihazı bunu akünüze takarsınız sonra cihazı resetlersiniz o 30 sn analiz eder akünüzü ve MHO değeri ile akü doluluk oranı SOC ve akü BL Battery Life durumlarını gösterir. Yani akünüzü izlersiniz. Akünüz...
  20. konderk

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Ynt: Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı? Coşkun bey oda Argus ama o MHO'yu ölçer yani iç direncin (Ohm) tersi bir parametre buradan da bir şekilde evet akünün durumu hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ama bunlar akü analizi değil akü izleme cihazlarıdır aynı firmanın. Saygılar,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri