Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba yüklediğim fotolara bakrmısınız biz o karavan ile 25 gün avrupa turu yapıp geldik ve moto karavan almayı düşünüyoruz eğer isterseniz konuşabiliriz
çekme karavan ile avrupa turu adlı konuda
karavan 900 kg civarı ama şasesinde ve evraklarında 750 kg yazıyor ruhsatsız halde 10 ülke...
Ankaradan Edirneye kadar gidip ilk geceyi orada bir otelde geçirdik karavanmızı kocaeliden teslim alıp yola devam ettik dolayısıyla edirneye biraz geç vardık,
Sabah erkenden oradaki bir kamp alanına geçip karavanı keşfetmeye ne lazım olabilir onları bulup temin etmeye çalıştık ertesi sabah da...
Merhabalar biz sağ salim döneli 10 gün kadar oldu ve ancak fırsat bulabildim çok güzel ve eğlenceli bir tatil oldu bizim için.
Özellikle çocuklar okadar mutlu oldularki döndüğümüzden beri karavanda yiyelim karavanda yapalım karavanda uyuyalım diyorlar, özellikle hemen karavandan inince yeşile...
çevre dostu diye bir seçeneğimi var paralı yol ekonomik yol kısa yol vb gibi
birde biz ankaradan çıkacağımız için edirneye varınca orada konaklayıp sabah kalkıp direk yola çıkmayı planlıyoruz muhtemelen belgrad a kadar varabiliriz
tesekkür ederim önerileriniz için ozaman navigasyondan ekonomik yollar seceğini kullanayım araştırınca çoğunluğun önerdiği tomson navigasyonu aldım çocuk arabamız küçük evet karavanı parkettiğimiz şehirlerde aracımız ile kaptan çıkıp dolaşmayı planlamıştık ilk durağımız olan sırbistana kadar...
o programı yükledim evet tam sürümünü aldım ama wepte bulduğum camping.info sitesinin kamp alanları orada gözükmüyor en güncel ikisi herlade zaten muhtemelen vardığımda ters bir durum olursa bu ikisinden faydalanıp baska yerleri dolaşacağım teşekkür ederim
Merhaba nihayet zaman geldi ve hafta sonu yola çıkmayı planlıyoruz inşallah bir aksilik olmaz ise.
yeni yaptırdığımız çekme karavanımızla 3 , 5 ve 12 yaşlarında üç kızımızıda alıp bu hafta sonu yola çıkacağız, buraya konuyu açma sebebim tecrübeli üyelerin tavsiyelerini alabilmek çünkü hem ilk...
merhaba ankaralı kamp severler biraz karıştırdım ama kızılcahamam aluçdağında bulunan macera parkta kimsenin kamp yapmadığını yada paylaşmadığını farkettim deneyimleyen varsa yorumunu esirgemesin diye konu açmak istedim aslında biz ağustos ayında 5 kişilik bir aile olarak çekme karavan ile 10...
merhaba 17 m3 vaya daha küçük bir aracı karavana dönüştürdüğümüzde aracın orjinal kapısını iptal edip yeniden istediğimiz yerden daha küçük bir karavan kapısı açtırabiliyormuyuz yada arkası açık kamyonet alıp direk üstüne yaptırabiliyormuyuz bunun her hangi bir kanuni yaptırımı varmı yada...
merhaba 17 m3 vaya daha küçük bir aracı karavana dönüştürdüğümüzde aracın orjinal kapısını iptal edip yeniden istediğimiz yerden daha küçük bir karavan kapısı açtırabiliyormuyuz yada arkası açık kamyonet alıp direk üstüne yaptırabiliyormuyuz bunun her hangi bir kanuni yaptırımı varmı yada...
bir yazıda ruhsatı olmayan bir karavana yeşil sigorta yapılmadığını okudum ruhsat çıkartacaksak küçük karavan almanın bir anlamı yok diye düsünüyorum kendimce her ne olursa olsun gerekirse durdurdukları yerde gider yaptırırım düşüncesi ile hareket edip karavanımızın hazır olduğu tarih olan 10...
mustafa hocam merhaba youtube daki vşdeolarınızı izledim çok faydalılar emekleriniz için teşekkürler çekme karavan almamızda büyük rolünüz var size sormak istediğim bir konu var yurtdışında konakladığınız kamplarda çekme karavan ile motokaravan farklı sınıflar olarak mı görülüyor yoksa aynı...
merhaba bizde 3 kızımızla aynı güzergahı kullanarak çekme karavan ile paris barselona nice monaco italya yunanistan türkiye yapmayı düşünüyoruz ama sanırım siz otel konaklaması yaptınız kamp konaklaması yaptıysanız kamp yerleri hakkındaki yorumlarınızı okumaya hayır demem