Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Simbonun Karavanı

tesekkür ederim

2. erdeman

Simbonun Karavanı

sitedemi sorun var benim internetim mi yavaş anlamadım resimler bi açılıyor bi açılmıyor. bugün direklerin içlerini taşyünü ile doldurdum kalan açık kısımları raf veya dolaba ek alan olur diye boş bıraktım, boş kalan kısımlarıda yine ses yalıtım süngeri ile kaplayacağım onun resimlerinide...
  3. erdeman

Simbonun Karavanı

resimleri yükleyemedim galiba görünmüyor ama umarım sizlerde görünüyordur yoksa pazartesi bilgisayardan yükleyeceğim

4. erdeman

Simbonun Karavanı

herkese teşekkür ederim insallah daha iyisi olmayanlara nasip olur. bir haftadır aracın boş kalan yanlarına nasıl bir boya yaptıracağımı düşünüyordum, bagaj kapakları ve elektrik su girişleri kombi bacasını boyatmaktansa onları orijinal renginde bırakıp biraz daha göze batmayacaklari biseyler...
  5. erdeman

Simbonun Karavanı

aracın kendi tesisatı ile hiçbir bağlantı istemedim aracın kablolarına hiç dokunmadık geri görüş kamerasının enerjisini bile yaptığımız tesisattan aldık birlikte çalıştığım mustafa bey bana enerjinin hiçbir yere bağımlı kalmadan tv, dolap, lambalar için 3-4 gün yeteceği konusunda bilgi verdi bu...

6. erdeman

Simbonun Karavanı

sorunuz neden 24 değil mi, eğer öyleyse sebebi elektrik mühendisinin beni 220 nin daha güvenli olması konusunda ikna etmesi olarak açıklamıştım yok eğer neden 24 ise biz zaten tüm tesisatı 220 yaptık düşük voltaj isteyen donanımlar combi, tuvalet ve anten 220 ile dibine kadar gelip oraya adaptör...

7. erdeman

Simbonun Karavanı

fotolar devamı
  8. erdeman

Simbonun Karavanı

devam fotoları
  9. erdeman

Simbonun Karavanı

devam fotolar

10. erdeman

Simbonun Karavanı

Merhaba, aşağı yukarı üç aydır aralık ayının son günlerinde aldığımız 2014 model ford transit aracımızı karavana çevrimi ile uğraiıyorum. iş yoğunluğu ve araçla uğraşmaktan buraya yazım işine zaman ayıramadım ama ara ara telefonumdan güncel mesajları takip edip yeni şeyler öğrenmeye devam ettim...

11. erdeman

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

bende ford transit aldım 2+1 yapmaya başladım bitane 2 li orijinal koltuk bağlayacağım ve projeciye söyleyeceğim. ben kayar kapıyı da iptal edip karavan kapısı yaptırdım projeci ona yaptırırım demişti kapı konusunda başka kimseden olumlu cevap alamadım o yüzden bu projeci ile devam edeceğim...
  12. erdeman

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. erdeman

Motorkaravan Dİzayn

evet bende geçen hafta aldım 2014 model e350 arkadan itişli yavaş yavaş başlayacağım yapmaya Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. erdeman

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

teşekkür ederim ozaman ilk trafiğe çıkış tarihi olan 12 temmuzu beklememe gerek yok direk bitirince başvuru işlemlerini başlatayım değilmi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  15. erdeman

bende düşündüm can can otoda söyledi geri dönüşü olmaz eminmisin diye, geri aradım projeciyi tamam yaptır dedi bende yapın dedim pazartesi alacağım insallah hemen boyaya başlayacak babam. ruhsat tarihi konusunda bir sıkıntı çıkarmı bilmiyorum. 2014 model aldık çünkü ilk sorduğumda 2014 model...

16. erdeman

erol bey karavan çok güzel olmuş elinize sağlık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. erdeman

merhabalar bende önceki gün gidip konya’dan aldım aracı can can otoya dün teslim ettim kayar kapıyı iptal edecekler 60 cm çarpma kapı yapacaklar 2.500 liraya anlaştık, çekme karavanın satılmasını beklerken bir sürü araç kaçırdım zaten.yeni yılda zam falan gelir diye almaya karar verdim ilk...
  18. erdeman

Inşaallah Karavan Hayellerim Gerçek Olacak

onu öğrenmiştim buradan ama yaş büyüdükçe km de büyüyor bende zaten bahara doğru anca başlarım önce arabanın borcunu bitiririm. sonra mart nisan gibi yavaş yavaş başlarım hocamın yaptığı gibi süre dolmazsa beklerim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

19. erdeman

buda çok pahalıymış hemde kasa küçük :) biz 5 kişiyiz 350 E ler güzel bence zaten bizim gözümüzde yol olmayan yerlere gitmekte yok. zam gelirmi yeni yildan sonra onun merakındayım birde aracın kronik bir hastalığı falanmı var acaba, gerçi şuan piyasadaki 350 E lerin çoğu sarı muhtemelen bir...
  20. erdeman

hocam bende 350ED bakıyordum aslında uysalburak bey aklıma soktu fordu mantıklı nedenlerle ve benimde aklıma yattı ama çift teker oluşu yer darlığından dolayı ve ilanlarda araç sayısı az olması beni tek teker araçlara itti 350 E nedense çok işte bende bu yüzden yazdım ki belki aralarında fark...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri