Arama sonuçlarınız

1. erdeman

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

2013 model bir araç kurtarıyor mu peki ben 2013 model crafter lara bakıyorum onların kasası hem değişik hemde direksiyondan kumandalı ve genel olarak km biraz daha düşük Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. erdeman

aracın yaşı konusunda bir kanun mu var yoksa masraf açmaması yorgun olmaması konusunda bir tavsiyemi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. erdeman

kendi üstündeki koltuklarda emniyet kemerli yolcu koktuğu ama ben daha çok oturma gurubuna uyum sağlayıp istenildiğinde yatakla organize kullanılabilecek bir çözüm arıyorum orijinal yolcu koltukları biraz iri kaçabilir üzerinde yatak yapılacağı zaman kullanacağımız minderlerden koyabileceğim...

4. erdeman

ben bugün kendime yapacağım motokaravan için ilanları kontrol ederken birtane sprinter gördüm 5+1 koltuk vardı ruhsata da işli diye yazmış onu alıp motokaravana çevirsek acaba koltukları yerinden söküp (şoför koltuğunun hemen arkasında) yapacağımız dizayna göre istediğimiz yere koyabilirmiyiz...
  5. erdeman

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

yine iyi arkadaki koltuklar emniyet kemerli sök dememişler çünkü benim konuştuğum projecilerden birisi (arkadaki oturma yerlerine kemerli koltuk takamazsın sen burada yolcu taşıyacaksın deyip söktürüyor) demişti

6. erdeman

2018 Karavanla Orta Avrupa

bizimki çekme karavandi ben karavanı kampa bırakıp şehir merkezine gidince otoparkın resmini çeker birde hanıma whatsapp tan konum atardım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. erdeman

hırvat polisinin sorunlu olduğunu buradan daha önce de okumuştum biz de bu yaz dolaştık ama ben okuduklarım yüzünden hırvatistan a bulaşmamak için dönüş yolunda uzatmak pahasına italya’dan sırbistan’a avusturya üstünden geçtim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. erdeman

elektrik çok iyiymiş gerçekten klima bile çalıştırabilen bir solar sistemin varlığına inanmazdım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. erdeman

Çocuklu Motokaravan Sahipleri Ve Yolcu Sayısı Sorunu

bende crafteri çevirmek istiyorum o yüzden siz gibi her yazıyı takip ediyorum ama kimse net birşey bilmiyor kimisi oluyor kimisi olmuyor diyor ama gerçek şu ki sonuçta panelvani ruhsatta yazanla ayni tutarak değiştirmede sorun yok galiba. yazıda eksiltmeye de eklemeye de demiş eksiltme işi zaten...

10. erdeman

bu yazıyı bir üye az önce paylaşmış Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. erdeman

merhaba projeyi onaylatabilecegini söyleyen mühendisin bilgilerini paylaşma sansınız varmı acaba teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. erdeman

güzel anlatmışsınız birde bunları yapacak projeciyi de tarif ederseniz gerisi kolay neyse parası veririz ama işlemleri yapacak adam yok akıl veren çok malesef. arkadaki yolcu koltuğuna bile emniyet kemeri takamazsınız deniliyor olumsuzlugu herkes biliyor herkes fikir sahibi ama yapıcı adam...

13. erdeman

çok teşekkür ederim aradığım cevap buydu Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. erdeman

Çocuklu Motokaravan sahipleri ve yolcu sayısı sorunu Çocuklu aileler kamp karavan buluşmalarına resmi evrakta 3 kişilik karavan ile nasıl gidiyor çocuklar ayrı karavan ayrı mı yoksa hep beraber karavandamı yolculuk yapılıyor bizler emekli olmadan çocuklarmız büyümeden karavan ile...
  15. erdeman

Proje Çizimi, Koltuk Sayısı Ve Mevzuattaki Son Değişiklikler

merhaba çocuklarla gezerken herhangi bir çevirmeye girdiniz mi trafik kanunları açısından sorun yaşadınızmı bizde 3 çocuklu bir aileyiz ve motokaravana geçmek istiyoruz ancak birçok kişi gözümüzü korkuttu kesinlikle yasak binemezsiniz diye böyle mi gerçekten. biz motokaravanı yaptırsak çocuklar...

16. erdeman

merhaba araştırmalarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler bizde 5 kişilik bir aileyiz ve bir sezon çekme karavan kullandıktan sonra motokaravan yaptırmak için heveslendik ama bir proje firması bana olmaz dedi üzülerek askıya almak zorunda kaldık bir yolunun olduğunu duymak beni çok...
  17. erdeman

bende panelvan bir aracı 4x1 yaptırmak istiyorum ama olurda işletemezsem binemeyiz diye korkuyordum 5 kişilik bir aileyiz ve bizim gibilerin karavana binmeye hakkı yokmu diye düşünüyor insan. peki gümrük çıkışlarında sorun olurmu bununla ilgili bir duyumunuz oldu mu acaba
  18. erdeman

Çekme Karavan Ile Avrupa Turu

teşekkür ederim tercih sebebimi yaparken öncelikle 5 kişilik bir aile olduğumuzu göz önüne alarak araştırma yaptım daha sonra hem ekonomik yonden hemde istediğim zaman müdahale ettirebilmek için yerli ürünü tercih etmeye karar verdim. ruhsat çıkarmamak içinde limit altı olmasına dikkat ettim...

19. erdeman

Çekme Karavanda Dingil Kırılması

ben henüz şasenin üzerine montaj başlamadan önce de görmüştüm ve çamurluktaki soruna bakarkende belli oluyordu zaten yeni olduğu öyle birşey yok ama bazılarımız haala yerli üreticiyi kötülemek için elinden geleni yapıyor 2 katı fiyatlardaki karavanlar için yerli malindaki telafisi mümkün olan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri