Arama sonuçlarınız

1. C

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Emre Bey, Oncelikle tesekkur ederim. Ben de ASTC'nin hayat kurtardigi konusunda hemfikirim sizinle. O nedenle arac secimi yaparken ASTC'li tercih edip bir de ARB kilit taktim. Fakat ASTC ve ABS'yi kokten iptal eden bir dugme o kadar...

2. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Rica ederim, bildiklerimi paylaşmak benim için bir zevktir. Fakat 1. eklemenizde bahsettiğiniz ön/arka oran farkı konusu pek mantıklı gelmiyor kulağa. Eğer öyle olsaydı, orta difransiyeli kilitlediğimiz zaman (4LLC konumu), düz...
  3. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Sn.Bozo, ASTC iki ayri sistemden olusuyor. Aktif Stabilite ve Cekis Kontrolu. Asagida kullanim klavuzunun ilgili sayfalarini gorebilirsiniz. Dugmeye basip devreden cikarttigimiz sey "ASC" yani Aktif Stabilite Kontrol'dur. Hatta o...

4. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Emre Bey, Sizin de belirttiginiz üzere ASTC( Active Stability and Traction Control ) düğmesine basarak sistemin yarısını yani sadece Stabilite kontrol kismini devreden cikartabiliyoruz. Traction Control halen devrede kaliyor. Ve...
  5. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Sn.Bozo, ABS'nin yarattiğı sıkıntılar ASTC'den ayrı olarak, daha önce de bahsettiğim senaryoda gerçekleşiyor. Hiç başınıza geldi mi bilmiyorum ama ben çok defa yaşadım. Gercekten korkutucu bir sekilde tekerlekleri bloke etmemek...

6. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Sn.Bozo, Bildigim kadariyla ASTC'siz L200'lerde orjinal kilidi aktive ettiginizde ABS devreden cikiyor. Benim de halihazirda kullandigim aracimda ASTC varken bir de ARB kilit takmistim. Fakat elektronik guvenlik ve surus destek...

7. C

Ynt: R/d Lock Mu Atsc Mi Tercih Edilmeli Hangisi Daha İyi ? Sn.Desdes, ARB Kilit + ASTC mevcut aracimda. Fakat ASTC'yi tumuyle devreden cikarabilen bir on/off switch'in ise yarayacagini tahmin ediyorum. Ornegin ASTC(ayna ayarinin yanindaki dugmeden kapatsanizda); deniz kiyisi gibi gevsek...
  8. C

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaslar, ismim Mustafa. 76'liyim. Adana'liyim. Kocaman bir gobege sahip olmadan evel Parasut, Scuba, Bisiklet, Yuzme gibi sporlarla ciddi olarak ugrasiyordum. Bugune kadar hep spor araclarim oldu. CRX, Cabrio BMW, TypeR, TransAm vs vs... Artik...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri