Arama sonuçlarınız

1. belka

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

İrfan bey bilgilendirmeniz için teşekkürler, Camper Contact programını bende kullanıyorum, Nisan 2017 de başladığım ve 89 gün süren gezide bende çok yararlandım ama bazı talihsizliklerde yaşadım. Aşağıda ekran görüntüsü olan Roma'daki kamp alanını Camper Contact dan bulduk 30 NİSAN 2017...

2. belka

İlk Deneyim: Almanya / Mosel Bölgesi

İrfan bey paylaşımlarınız için teşekkürler. Paylaştığınız güzergahlar gezi kitaplarında yer almayan güzel kasabalar ve manzaralarla dolu, nasip olursa aynı güzergahı bende keşfetmek isterim. Sizden ricam konakladığınız yerlerin konumu veya kordinatlarınıda yazabilirseniz ileride aynı rotayı...
  3. belka

Balkanlar 43 Gün (sofya-belgrad-bosna-dubrovnik-üsküp-selanik)

SELANİK CIKIŞTA BAŞIMIZA GELENLER... 4 ekim pazar sabahı erken saatte yola çıktık, karavanımızın hem atık su depoları dolmuş hemde temiz suyumuz bitmek üzereydi. Kahvaltı yapmadan ayrıldık, şehrin doğusuna havaalanı yönüne doğru araçla biraz dolaştıktan sonra navigasyonun gösterdiği rotadan...

4. belka

SELANİK 2-3-4 ekim 2015 Güne yakındaki bir marketten aldığım bol susamlı simit, elmalı tart, çikolatalı milföy ve üzümlü poğaça gibi hafif tatlılardan oluşan zevkli bir kahvaltı yaptık, Sonra yine merkezin gezmediğimiz bölümlerini keşfederken belirlediğimiz müze ve ibadethanelerini...
  5. belka

SELANİK 1.10.2015 Dün akşam selanikte gezerken İNFO dan şehrin ücretsiz turistik haritasını alıp gideceğimiz yerleri üzerinde işaretledik. Bugün ilk hedef ATATÜRK'ümüzün evi bina Türkiye Büyükelçiliği olarak kullanılıyor. İşte karşımızda yaşamımız boyunca resimlerde gördüğümüz, eşimin...

6. belka

SELANİK .... YUNANİSTAN 30 eylül 2015 Makedonya, Bitole (manastır) şehrinden sabah bir kaç market dolaşıp 6-7 paket boşnakların Soka dediği (PAVLAKA paprika) turşulardan almak için koşturduktan sonra Yunanistana doğru harekete geçtik. saat 11 civarında sınırı sorunsuz geçtikten sonra...

7. belka

Evet nerede kalmıştık ......????????? Gezimin kalan bölümlerini tamamlamak için yeniden yazmaya başlıyorum. Bu kadar geçiktirmiş olamamın kabul edilebilir bir açıklaması yok... biraz ihmal, biraz araya giren kız evlendirme fasılları, biraz kızımın düğün gününün 15 temmuz 2017 tarihinde...
  8. belka

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

Yukarıda belirtti gim gibi 18 nisanda yola çıktık 21 nisanda İtalyadan geziye başladık bazı nedenlerle Sicilya bölümünü atlayıp brindisi Selermo Napoli Roma Floransa Venedik milano rotasını izleyerek şu an 33 gün ve Genova ya vardik. Rotamız Monako Marsilya lyon paris şeklinde devam edecek...
  9. belka

Pino Karavan

Dolphin Karavan Suat bey var, 2 yıl önce yaptırdım. halen her türlü desteği verdiği için teşekkür ediyorum.

10. belka

Son hazırlıklar tamam.... .... Hareket tarihi belirlendi 18.Nisan.2017 Dönüş tarihi 13.Temmuz.2017 .... Yeşil kart sigortayı 315 euro + vergilerle 330 euro bedelle yaptırdım ve dün kargo ile geldi. .... Seyahat ve Sağlık sigortası kişi başı 25 euro bedelle yaptırıldı. .... Karavan kasko yurt...

11. belka

Gezi ye 20 nisan İpsala çıkış olarak belirledim. 3 aylık yeşil sigorta için 316 euro isteniyor fiyat makulmudur yoksa daha ucuzunu bulurmuyum? Bilgisi veya önerisi olan varmidir. SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. belka

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Merhaba, ben de 25 nisan gibi İgomenitsa - Brindisi hattını kullanmayı düşünüyorum. Umarım karşılaşırız. Benim merak ettiğim biletinize göre yaklaşık 6 ay avrupada kalıyorsunuz, AB üyesi olmayan kişilerin 180 günde 90 günden fazla kalamama gibi bir durumu nasıl aşıyorsunuz?

13. belka

Navigasyon olarak Tomtom Via-135 kullanıyorum bunu alırken ömür boyu Avrupa ve Türkiye haritaları güncellemeleri ücretsiz diye tercih etmiştim. cihaza Campercontact.ov2 dosyasını yüklemeye çalıştım bir türlü başaramadım. Ayrıca navigasyonda araç olarak camper karavan seçme işlemini...
  14. belka

Ve tekrar verdiğin bu bilgiler için teşekkürler. Campercontact proğramını inceledim gerçekten güzel ve yararlı bir proğram. Telefonuma ve tabletine yükledim. MAPS.ME uygulaması Tayland'da çok işime yaramıştı, şimdi avrupa haritalarınıda yükleyip güncelledim. Bu kadar Navigasyon ve Gps...
  15. belka

Yurtdışında Ücretsiz Otopark

Akdeniz45 kullanıcısı abimizin verdiği Motorhome Parkings and Campsites in Europe | Campercontact adresini incelediğimde her türlü bilgiye ulaşmak mümkün görünüyor. Adreste açılan sayfa üzerinde istediğim ülkeyi işaretledikten sonra sol tarafta bulunan filitrelerden free işaretlediğimde...

16. belka

Verdiğiniz değerli bilgiler için tekrar teşekkürler, burada bilgilerin tekrar yazılması yeni Karavancılara ışık tutup yol göstermesi açısından son derece yararlı olduğunu düşünüyorum. Avrupa’daki kampinglerin listesini bilgisayarıma yükledim, Tom tom navigasyon kullanıyorum nasıl...
  17. belka

Ferhat bey, sizin uyarınız üzerine eşimle birlikte çok düşündük. Bu kadar uzun bir rota bize istediğimiz gezi hazzını vermeyeceğine karar verdik. Dediğiniz gibi İspanyaya gitmişken Endülüs bölgesine uzun süre ayırmak gerek, artı o bölgedeyken Fas göz ardı edilemeyecek bir bölge. Sonuç...
  18. belka

Bildiğim kadarıyla sağlık sigortası zorunlu değil ama kendimi güvende hissetmek için yaptırmak zorunda hissediyorum. Yaşımız itibariyle nasıl bir açil sağlık riskiyle karşılaşacağımız belli olmadığı gibi trafikten kaynaklanacak kaza vb durumlarda riskleri ve maliyetlerin bir kısmınıda olsa...

19. belka

Yurtdışında Ücretsiz Otopark

merhaba, yararlı bir bilgi, İtalya içinde ücretsiz park yerlerini gösteren bir bilgi varmıdır acaba. olsa çok makbüle geçer. Saygılar
  20. belka

Uzakdoğu Da(tayland-kamboçya) 50 Günlük Gezi Planı

Merhaba dostlar, Karavanla gezilemeyecek noktalara uçakla giderek gezme planının ilk aşaması tamamlandı. 14 aralıkta başlayan gezimiz tam 52 gün sürdü. Gezimizle ilgili istatistiki bilgileri paylaşmak istiyorum. İstanbul - Bangkok uçak bileti Gulfair den gidiş dönüş olarak 1300 tl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR