Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese merhaba ,
başka bir sayfada mart 2013 tarihinde bu aracın çalındığı haberini okudum . iki ,üç gün içersinde tekrar bulunduğu müjdeli haberide geldi . Zaten böyle göze batan bir aracın çalınmasıda bir garip ... Hırsızlar adını duyurdu .. !!
O arkadaşıma çok geçmiş olsun ...
S. A. herkese selamlar, Bu Forumun Tanışma bölümünü daha yeni keşfettim ... Mazur görün . Çünkü başka bir FORUM 'a bile yazmışlığım yok ... Eski kafalımıyım ne !!! teknolojinin nimetlerini yeni yeni kullanıyoruz ...
Doğa sevgim vede oralara ulaşmak isteğim , imkanlara kavuştukça...
S.A. herkeze Sağlıklı ,huzurlu ve SAKİN günler dilerim. Bende hayalimi gerçekleştireceğim , burdaki güzel insanların bilgileri sayesinde .... İnsan hata yaparak doğruya ulaşır ... Önemli olan hatayı tekrar etmemek vede kabahatini kabul ederek ÖZÜR DİLEMESİNİ bilmek ERDEMDİR. ...
ince...
S.A. Hayırlı olsun , biranönce bitirip keyfini çıkartmanız dileğiyle , bütün zorlukları aşarsınız umarım.
Aranıza yeni katılan bir karavan sevdalısı olarak sizi merakla takip edeceğim .Gezen Bilir 'i Karavan yapanları bayağı inceliyorum ...Sizlerin geçmiş tecrübelerinizdende bayağı birşeyler...
S.A. Hayırlı olsun , biranönce bitirip keyfini çıkartmanız dileğiyle , bütün zorlukları aşarsınız umarım.
Aranıza yeni katılan bir karavan sevdalısı olarak sizi merakla takip edeceğim .Gezen Bilir 'i Karavan yapanları bayağı inceliyorum ...Sizlerin geçmiş tecrübelerinizdende bayağı birşeyler...
Yeni hevesli bir katılımcı olarak , GEZENBİLİR 'in sayfalarını karıştırıyorum. Sizin karavan yapım serüveninizi ve gerçekleştirmenizi tebrik ediyorum. ALLAH tekerinize çomak değdirmesin . Huzurlu ,mutlu , bol serüvenli geziler dilerim . Sizlerlerin sayesinde bizlerde şevkleneceğiz İNŞALLAH ...
S.A. merhaba , foruma yeni katıldım. Daha önce forumlarla .. vs ilgim olmadiı. Okudum ama yazmadım. Sizin bu şahane emeğinizi görene kadar ... Tam kendime karavan yapma yolunda ilerlerken ,
araştırmalarımda Tiny houseler ve yabancı otobüslere hayranken ; sizin şahaser beni şevklendirdi ...