Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Mercedes sprinter 2011 cam van olarak alınmıştır ;
içerisindeki orjinal döşemeler söküldü ve marbiryerlerdeki ezikler için kapaorta boya uygulması için boyacıya bırakıldı.
Şimdi ızalasyonu poli üretan kitle yapmayı planlıyorum bu kit için 20 m2 alanı 2-3 cm ızole edebilir...
Merhaba ilginiz için teşekkür ederim, sürücü arkasını henüz tasarlamadım step step gidiyorum.
Maksimum 4 kişi olarak düşünülebilir ama çoklukla 2 kişi olacak . Oturma gurubunda rahat br yatak olması açısından slide room yapılabilrmi onu araştırıyorum aslında, sprinter da nasıl olur nasıl çalışır.
Herkese merhaba 18/05/21 de 2011 model long şase bir siprinter alıcam pazarlığı yapıldı araca bakıp paraları ödemek kaldı;
Kendim endüstriyel tasarımcıyım zaten makina imalatı ve bir çok işle uğraşıyorum 2017 yılında 12 m bir Lobster tekne yapıp denize attım ve geçen sene puruvada oturuken...
Merhaba 47 yaşımın baharında endüstriyel tasarımcı bir gencim, 2017 yılında 12 m bir Lobster tekne yaptım ve uzun bir zamandır kullanıyorum ve bu gören çevremdeki insanların gazı ile karavan yapmaya karar verdim.
18/05/2021 de 2011 model mercedes sprinter alacağım izmirden ve projelerini...