Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada her ikinize de teşekkürler ediyorum ve çok özür dileyerek sağlık denetiminde şağlıksız çalışan birkaç yerin listesi de ilettiğim soğutucu resimleriyle beraber dalgınlıkla yüklenmiş tekrar özür dilerim
Faydalı bilgilere teşekkürler,
..istanbul değil Antalya'dan İzmir'e gideceğiz yani bu ikisinin ortalaması o zaman. Geçen sene panelsiz aynı yolu teptim, sabaha karşı en serin yerde dahi don olacak seviyeye pek inilmedi, güneşli rota ve park yeri seçecem haliyle.
.. Tavan delmek zaten en son...
Selamlar, oldukça karmaşık hesaplamalara doğru yer almış sayfa. Acaba bu uzmanlık derecesindeki arkadaşlar kısaca temmuz ağustos ayları için antalya'dan çıkıp max.15 gün sonra kuzey egeye kadar vakit alacak ve orada yaklaşık 1.5 ay kadar aynı noktada konaklayıp yine yaklaşık max 2 günde dönüş...
Selamlar, bir üyeye ilettiğiniz karavan üstüne montajlı panel fotonuzu gördüm(2017) paneller araç üstüne sadece 5-6 noktadan silikon cinsiyle yapışmış gözüküyor. Bu şekilde 90-100km hızla giderken sökülüp kalkması riski yok mu?
2-Benim transporter (kısa şase)tavan üstü tam düz değil araç...