Arama sonuçlarınız

1. Karavanlagezi

Karavanla Gezi, Romantik Yol.

DONAUWÖRTH Donauwörth, Tuna kıyılarına geliyoruz. Tuna Nehri'nin (Donau) Wörnitz nehri ile birleştiği noktadaki şehir Romantik Yolun ("Romantische Straße") doğal güzergâhın bir parçasıdır. Donauwörth, küçük ve şirin bir şehir. Romantik Yolun dinlenme molası verileceği güzel bir adres. Şehir...

2. Karavanlagezi

Augsburg yoluna yakın küçük bir şehir olan Friedberg arada mola vermek için güzel bir seçenek. Şehir küçük, şehir merkezine yakın park alanından yürümek mümkün. Friedberg Konaklama: Friedberg'e erken geliyoruz. Önce şehrin dışındaki ücretsiz park alanına gidiyoruz. Koordinat 48.365670...
  3. Karavanlagezi

Augsburg şehrini gezmek için bir gün yeterli. Biz toplu ulaşım kullanmadan şehri yürüyerek gezdik. Karavanpark şehre yürüyüş mesafesinde. Şehir merkezi Rathaus Platz meydanı. Meydanda İmparator Augustos’un çeşmesi bulunmaktadır. Gençlerin yerlerde oturak sohbet etmeleri ilginç görüntü...

4. Karavanlagezi

Isveç 2018 Gezimiz

Karavancılar için çok güzel bir ülke. Geçen sene 15 - 30 Ağustos dönemini İsveç'de geçirdim. "Stellplatz" Sweden proğramını ücretsiz olarak cep telefonuma indirdim. Campercontact proğramından çok daha fazla konaklama yerleri var ve konaklama yerlerini çoğunlukla buradan buldum. Konakladığım...
  5. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezimiz

Afiyet seker olsun. Ustadan ustaya fark var. Bende olta attim yanlizca guzel ortami yasadim. Baliklarla tanisma imkanim olmadi. Sundsvall'dan selamlar.

6. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezimiz

Biz Norvec gezimizi 20. Gunumuzde soguk ve yagmur nedeniyle Trondheim de sonlandirip isvec'e geldik ve gunesle tanismak cok keyifli. Ostersund'dan selamlar.

7. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezimiz

Alesund'a gec geldik. Ilk gece akvaryumun oradaki ucretsiz parkta kaldik. Ikinci gecemizi merkezde karavanparkta gecirdik. Hava genelde yagmur, alistik. Atlantik rotasini gectik, Kristian'dayiz. Super yerler.
  8. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezimiz

Yolunuz acik olsun. Alesund dan selamlar. Yolumuz Nordkapp
  9. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Tesekkurler. Umarim karsilasiriz. Iyi geziler

10. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Bilgilendirmeler çok iyi. Gezi rotamda bu bilgilerden çok faydalandım. Ben de bu hafta yola çıkıyorum. Danimarka üzerinden İsveç, Oslo, Güney kıyısı, Bergen, Lafoten, Nordkapp, Finlandiya, İsveç, Danimarka dönüş olarak rotayı planladım. Norveç yol ücretleri için www.epcplc.com sitesine kayıt...

11. Karavanlagezi

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Farklı bir gezi yaşıyorsunuz. Siz karavanı yurtdışında bırakarak bir ilk gerçekleştirdiniz. Bunun için özel bir işlem yaptınız mı? Bu genizde giderken veya karavansız iki dönüşünüzde de gümrükte bir sorun oluştu mu, özel bir işlem yaptınız mı? Anlatımınız ve fotoğraflar çok güzel, elinize ve...
  12. Karavanlagezi

Mindelheim çok güzel ve şirin bir yere benziyor. Altın değerindeki önerileriniz için çok teşekkürler. Bu bilgiler gittiğiniz yerin olağanüstü ödülü oluyor. Rothenburg ob der Tauber gezimizde üç gün süren festivalin son gününde bulunduk. Hayatımda bu kadar güzel bir festival görmedim. Gün...

13. Karavanlagezi

LANDSBERG AM LECH Landsberg şehrindeki ufak şelale romantik yola tam da yakışan harika bir nokta. LANDSBERG AM LECH KONAKLAMA Merkeze yakın, karışık park yerinde karavanlar için park yeri ayrılmış. 24 saatlik ücret 7 EUR, su 1 EUR, atık su ve kimyasal WC ücretsiz. Koordinat 48.05605...
  14. Karavanlagezi

LANDSBERG AM LECH Almanyanın en güneşli şehirlerinde birisi olarak bilinen Landsberg am Lech şehrine kapalı ve hafif bir yağmurlu havada giriyoruz. Landsberg am Lech şehrinin içerisinden Lech ırmağı geçiyor. 20. yüzyılda Landsberg, Adolf Hitler'in gözaltına alındığı (ve daha sonra "Mein...
  15. Karavanlagezi

Traktör ve karavan güzel bir ikili. Traktör varmış, traktörden traktöre fark varmış, bugün çarşıda gezeken gördüm, sergileniyor. Junior Porsche Diesel, sanırım bununla yol biter.

16. Karavanlagezi

Çok güzel görünüyor ve çok güzel anı. Ben de üç tane almıştım ve gittiğim yerlerde de almayı düşünüyordum. İstambul'da bir sabah motokaravanın arkasına baktığımda çıkartmaların sivri bir cisimle bozulduğunu ve yırtıldığını, ufak çizikler olduğunu görünce tamamını çıkardım ve bu düşüncemden...
  17. Karavanlagezi

Çok keyif aldığım, hiç bir sorun yaşamadığım, birkaç defa daha zevk alarak yapacağım bir rota, Romantik Yol. Bu rotamı tamamlamada Gezenbilir sayfalarını çok yardımcı oldu, cesaret verdi. Bir gün bu rotada karşılaşabiliriz, neden olmasın. Yorumlarınız için teşekkürler.
  18. Karavanlagezi

PEİTİNG Hohenscwangau ve Neuschwanstein şatoları gezimiz sonrası hedefimiz küçük ve şirin bir kasaba olan Peiting. Gezimiz uzayınca ancak park yerinden saat 17,20’da ayrılıyoruz. Klasik bal kabağı satiş yeri. Buching kasabasından geçiyoruz, çok şirin bir yer. Yamaç paraşütçüleri var, adeta...

19. Karavanlagezi

Böyle yerlerde bileti daha önceden almak çok iyi bir seçenek, aksi durumda çok değerli vakti sırda veya dışarıda bekleyerek geçiriyoruz. Şato gezisi öncesi yeterli araştırma yapmadım, yeterli yabancı dilimde olmayınca şatoyu görsel olarak gezdim, detaylar dikkat çekici olmadı. Böyle gezilerde...
  20. Karavanlagezi

Schwangau kasabası, ’’Kraliyet Şatolarının Kasabası’’ olarak tanınıyor. Dağların eteğindeki, dünyaca ünlü iki kraliyet şatosu Hohenscwangau ve Neuschwanstein şatoları Füssen ve Schwangau kasabalarına yakın, bu etkileyici yapılar tüm dünyadan yoğun ziyaret alıyor. II.Ludwig ve kardeşi Otto...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri