Arama sonuçlarınız

1. Karavanlagezi

Karavanla Gezi, Romantik Yol.

FÜSSEN Romantik Yol’un ilk/son durağı Füssen, Almanya-Avusturya sınırına yakın. Füssen küçük ama çok sevimli bir kasaba. Bir günde rahatlıkla geziliyor. Güzel ve bakımlı binaları, sessiz sokakları, turizm danışma bürosu yanındaki ücretsiz wi-fi noktası bizi çok mutlu etti. Bu bölgede bal...

2. Karavanlagezi

ROMANTİK YOL YOLCULUK VE KONAKLAMA Romantik Yol (Romantic Road - Romantische StraBe) rotasındayız. Münih üzerinden geldiğimiz için ilk şehrimiz Friedberg oluyor ve Würzburg’a doğru Kuzeye çıkıyoruz. Romantik Yol rotasına Würzburg’da ara verip Heidelberg, Baden Baden, sonrası Fransa Şarap Yolu...
  3. Karavanlagezi

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

Çok güzel rota, sağlıklı ve keyifli yolculuklar dilerim. Geçen sene yaptığım gezide Fransa Alsace Bölgesi, şarap yolu rotasını yapmış, çok hoşuna gitmişti. Bu Bölgede ücretsiz konakladığım park ve karavanparlkarın koordinatları; STRASBOURG karavanpark, 48.566485 7.799809 –On dakika mesafede...

4. Karavanlagezi

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

01 Ocak 2017 TARİHİNDEN GEÇERLİ YEŞİL KART SİGORTA TARİFE VE TALİMATI'na göre karavan araç grubu araçlar Özel Amaçlı Taşıt katogorisinde yer almakta ve yıllık prim tutarı 700 EUR. Kısa süreli sigortada prim tutarı, aşağıda belirtilen oranlara göre tespit edilir. 15 güne kadar sigortalarda...
  5. Karavanlagezi

ALMANYA YOLCULUĞU : DER FREİSTAAT Arena parkından çıkıyoruz, saat 10,15. Hedef yaklaşık 32 km uzaklıktaki Der Freistaat. Romantik Yol rotamızın ilk noktası olacak Friedberg yolu üstünde, park ve karavan merkezi. A8 otobanından gidiyoruz, yol üç şerit, çevre yeşil ve güzel. Günlerden Cumartesi...

6. Karavanlagezi

Romantik Yol rotasına Friedberg ve sonrası Augsburg'dan başlayıp Würzburg'a çıktım. Heidelberg'den aşağı inip Fransa Strazburg ve Alsace bölgesini gezip Freiburg üzerinden tekrar Almanya'ya giriş yapıp, Karaormanlar, Kontanz gölü çevresi ve Füssen'e ulaşarak tekrar Romantik Yol rotasına başladım...

7. Karavanlagezi

Park yerinden merkeze giderken günlük bilet aldık, çok güzel bir uygulama, sınırsız toplu taşıma araçlarını kullanabiliyorsunuz. Almanya genelinde şehir merkezi bölgelere (zones) ayrılmış durumda. Seyahat edeceğiniz yerler hangi bölge içinde ise ona göre bilet tercihi yapmanız gereklidir...
  8. Karavanlagezi

ALMANYA YOLCULUĞU : MÜNİH Chiemsee karavanparktan ayrılıyoruz, saat 10,40. Bu bölge çok güzel, Münih uzak değil, gölün etrafında dolaşıyoruz. Denize sıfır, çok güzel bir karavanpark alanına geliyoruz (koordinat 47.85409 12.36708). Girişte günlük bilet ücreti ödeniyor, günlük ücret 10 EUR...
  9. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Çok teşekkürler. Norveç bu yıl tekrar gündeme gelecek. Sizin değerli hazırlık notlarınızı de sabırsızlıkla bekleyeceğim.

10. Karavanlagezi

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Çok farklı bir deneyim olacak. Sanırım bir ilk yaşayacaksınız. Tecrübeleriniz çok yol gösterici olacaktır.

11. Karavanlagezi

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Norveç kesinlikle gitmek istediğim yer. Norveç'e 2025 yılından itibaren yalnızca elektrikli araçlar girebilecek. 2025 yılından sonra gitmemiz ise imkansız. Ben de bu yıl rotayı o tarafa çevirecektim, Campercontact proğramında yaptığım ön incelemede konaklama yerleri Almanya ya göre sınırlı ve...
  12. Karavanlagezi

Çok teşekkür ederim. Karavan sevdasının oluşmasında bu sayfalarda yer alan notlar ve bilgilendirmeler de etkili oldu. Bu sayfalarla buluşmadan önce araç ile yurt dışına gitmek imkansız gibi geliyordu, gezi notlarını okudukça ben de yapabilirim demeye başladım, gerçekleştirince de kurallara...

13. Karavanlagezi

Bavyera bölgesindeki tatlı su gölü Chiemsee. Otoyola yakın olması, karavanparkın bulunması, Chiemsee’nin muhteşem doğası mola ve dinlenme için tam bir huzur merkezi oluyor. Chiemsee fotğrafları http://www.karavanlagezi.com/chiemsee/
  14. Karavanlagezi

CHIEMSEE Konaklama yapacağımız yer yakın ve yola çıkıyoruz. Saat 14,30 karavanparka geliyoruz (koordinat 47.83112 12.38523). Çok güzel bir yer, çok hoşumuza gidiyor. Otoyola yakın bir yer, dönüş yolunda da uğruyoruz. Günlük konaklama 6 EUR Karavanvanpark fotoğrafları...
  15. Karavanlagezi

ALMANYA YOLCULUĞU : CHIEMSEE Sınırı geçtiğimizi fark etmedik. Daha sonraki video kayıtlarında Shell benzin istasyonundan hemen sonra Almanya’nın Bavyera Bölgesinde olduğumuzu gördük. Hedefimiz bu gece konaklama yapacağımız Chiemsee gölü kenarındaki karavanpark. Yol çok güzel, yollarda...

16. Karavanlagezi

ALMANYA YOLCULUĞU : CHIEMSEE Sınırı geçtiğimizi fark etmedik. Daha sonraki video kayıtlarında Shell benzin istasyonundan hemen sonra Almanya’nın Bavyera Bölgesinde olduğumuzu gördük. Hedefimiz bu gece konaklama yapacağımız Chiemsee gölü kenarındaki karavanpark. Yol çok güzel, yollarda...
  17. Karavanlagezi

AVUSTURYA YOLCULUĞU : Avusturya otoyolundan gidiyoruz, saat 10,45. Çift şeritli, güzel bir yol, her taraf yeşile bürünmüş, Sınırı geçtik, sınırda vinyet satışı yoktu ve henüz almadık, vinyeti almadığım için eskisi gibi huzursuz olmuyorum, biliyorum ki ilk benzin istasyonundan alabilirim...
  18. Karavanlagezi

Bled yol ayrımına giriyoruz. İleride Lidl mağazası var (46.36692 14.15842). Saat 12.20, alışveriş molası veriyoruz. Aldi ve Lidl marketleri bu yolculuğumuzun vazgeçilmezleri oldular. Saat 13, özellikle su ve yiyecek ihtiyaçlarımız sonrası tekrar yoldayız. Saat 13,13 göl karşımızda, vakit erken...

19. Karavanlagezi

SLOVENYA YOLCULUĞU : Giriş yapar yapmaz “VİNJETA” tabelasını görünce vinyet almak için satış noktasına geliyoruz. Satış minibüs içinden yapılıyor. Daha önceden aldığım notlarda bir haftalık zorunlu otoyol pulu (vinyet) bedeli karavanlar için 15 EUR. Karavanı satış noktasının önüne çekiyorum...
  20. Karavanlagezi

HIRVATİSTAN YOLCULUĞU : Sınırda döviz bürosu göremedik, hedef Zagrep karavanpark. Yol çok güzel, sınırdan kısa bir süre sonra hız düşmeye başlıyor, otoyol gişelerine geliyoruz. (Koordinat 45.04694 19.02400), bizdeki eski sistem gibi fişimizi alıyoruz ve bariyer açılıyor. Otoyol iki şeritli ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri