Arama sonuçlarınız

1. Karavanlagezi

Karavanla Gezi, Romantik Yol.

HIRVATİSTAN YOLCULUĞU : Sınırda döviz bürosu göremedik, hedef Zagrep karavanpark. Yol çok güzel, sınırdan kısa bir süre sonra hız düşmeye başlıyor, otoyol gişelerine geliyoruz. (Koordinat 45.04694 19.02400), bizdeki eski sistem gibi fişimizi alıyoruz ve bariyer açılıyor. Otoyol iki şeritli ve...

2. Karavanlagezi

SIRBİSTAN YOLCULUĞU : Hedefimiz Belgrad, bu gece karavanparkda kalacağız. Yollar güzel, etraf yeşil, Sapanca’ya benzetiyoruz. Niş’e dogru gidiyoruz, km 102.762 gösterdiğinde 43,40 litre mazot alıyorum. mazotun litresi 150 Dinar, toplam 6.505 dinar tutuyor, ödemeyi kredi kartı ile yapıyorum...
  3. Karavanlagezi

YOLCULUK BAŞLIYOR. Yola erken çıkmak için geceyi Edirne’de geçireceğiz. Yola çıkıyoruz, Aracımızın km. 102.000 km. de. Saat 15,00 yolculuk başladı. Geceyi Edirne’de Selimiye Cami Otoparkında (24 saat açık, koordinat 41.678819, 26.558223) geçirdik ve sabah 5’da Kapıkuleye hareket ettik. Yol...

4. Karavanlagezi

Hedef rotamız Romantik Yol.
  5. Karavanlagezi

Araç kullanmak, Slovenya ve sonrası yol kalitesi mükemmel ötesi, bilgilendirme müthiş. Kurallara uygun olarak araç kullanıldığı sürece, araç kullanmak çok kolay, manzara öylesine güzel ki, hayatımın en kolay ve güzel yolculuğunu yaptım. Bir tane trafik polisi ile muhatap olmadım. Gördüm mü...

6. Karavanlagezi

Karavanla gezi, yeni bir hayat, doğanın içinde veya şehrin kalbinde ekonomik bir tatil. Yıllarca hayalini kurduğumuz emeklilikte karavan ile Avrupa yolculuğumuz Romantik Yol (Romantic Road) ile başladı. Yolculuğumuzu maksimum iki ay olarak planladık. Yeşil sigortayı iki aylık olarak yaptırdık...

7. Karavanlagezi

Karavan Dünyasi

Çok güzel motokaravan. Türkiye'de ilave ÖTV nedeniyle sıfır motor motokaravan alamıyoruz. Hayırlı olsun, yeni motokaravanınız ile yeni güzellikler yaşayınız. Karavanlagezi, işte hayat.
  8. Karavanlagezi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Bende de karavan sevdası 4-5 yıl önce başladı. Eşim önceleri isteksiz gibiydi. Dar alanda nasıl yaşanır diye düşünüyordu. Karavanlar hakkında bilgi sahibi oldukça bu endişeler gitti. Uygun araç bulmak bir şans. Ben karavanımı ilk baharda yaptırdım. Yurt içi ve dışı gezi yaptım. Bu gezilerden...
  9. Karavanlagezi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Merhaba, ben Ali. Karavanlagezi güzel bir hayaldi. Önce bir karavan sahibi olmak gerekiyordu. Eşimle birlikte gezecektik, birkaç yıl sonra torunum da bize katılabilirdi. Kısa süreli konaklamalar, 2-3 ay sürecek geziler hedefliyor, çok özgür olmak istiyordum. Belki bir dağ başında, belki bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri