Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim sağ olun,evet havalı (körük)sistemini düşündüm olsa daha iyi olur haklısınız,belki daha sonra tüm işler bitince bu donanımıda ekleyebilirz.
Merhaba,ismim Zafer Urundaş youtube kanalında bir çoğumuz amerikan karavanların videolarına bakmışızdır, bende uzun bir süre neredeyse bir çoguna defalarca baktım ve avrupa ülkelerinde iş icabı dolaştıgımda zaman zaman yakından görüp inceleme fırsatım da olmuştur ve neden bizde yok neden kimse...
HD Sigorta Engin hn.dan birde sorgulatın 0530 772 92 62 geçen hafta poliçemi hazırladı bulabildigim en uygun fiyatı verdi. Adım Zafer Urundaş aracımı 8000 aynı fiyattan 4700tl. olarak yaptı ancak aracım 2 yıl çekme belgeli oldugundan yaklaşık yarı fiyatını cezalı olarak uygulandı,selamımıda...
Armagan bey kolay gelsin umarım istediginiz karavanı yaparsınız, sizi İstanbul Hadımköydeki atölyemizde şu anda yapımına devam ettigim karavanı görmeye davet ediyorum karşılıklı fikir ve tavsiyelerde bulunabiliriz teşekkür ederim.
Arkadaşıma 2007 modelini aldık 12000 binde 2 yıl kadar oldu çok memnun,bu yaz egede arazili bozuk yolda radyötürü delinmiş araçları teknik olarak çok az anlar ona hararet saatine çok dikkat etmesini söylemişdim gezilerinde yaz ayları için özellikle ,araç su eksikliginden hararet yapmış...
Hakan bey kolay gelsin ,
Tasarım ve imalatı bana aittir meslek sırrıdır teknigi :smiley: Bu araç bitmek üzere fiat 13 metreküp ducatoya başlayacağım biraz daha faklı model asansör yatak modeli tasarladım.
Frigoteke katılıyorum,planınızdaki karavanı yapmak için evvela uygun yeriniz,ekipmanınız tabiki de matkap,kaynak mak,vs. gibi ekipmanları güvenli şekilde kullanabilme bilgisi ve becerisinin yanında karavanı başlamak için izlenecek yol ve kullanılacak uygun malzeme seçimi olacaktır.
Bazı...
Aracın yürürü ile yapılacak degişiklikde proje yaptırmak gerekecekttir,yürür projesinde ise fren testi devreye giriyor bu sanayilerde yapılan tüv.testi degil. TSE nin yapacagı fren testi kabul ediliyor testden sonra yapılan proje onaylanıp öyle tüv istasyonunu gidiliyor.Bu testin fiyatıda...
İhtiyaca göre özel üretim model yapılabilir, tasarımı ve imalatı bana aittir.
Benzer ihtiyaçlar için tasarımı yapılıp üretilebilir,asansör yatak ve entegre 102 ekrana göre motorlu tv yeri.
Ayrıca 2 eksen motorlu solar paneli çalışmasıda yakında yapacagım.
Atv aracını karavanın içerisinde taşıyabilmeniz için büyük bir araca ihtiyacınız var demektir bu da sizi dogadan aracın büyüklügünden dolayı bir miktar uzaklaştıracaktır.Ayrıca içeriden alacagınız alan iç planda çok zorlayacak gereksiz bir çok alan kaybınız olacak.Bence psa gurubu 15 veya 17...
Evet dogru anlamışsınız,90 veya 110 lt. civarındaki 220 volt buzdolabını 700 tl. gibi rakamla 12/24 volta dönüştürmek.28 litre üstten kapaklı dolaplar da iyidir ben 40 lt.yıllarca kullandım ama istif olarak ürünleri üst üste dizmek gibi durumu var ve hacimleri de açıkçası yeterli gelmiyor.Birde...
Serkan bey hoş geldiniz siteye ,ilk mesajınıza ilk cevabı da ben vermeye çalışayım .
Şu anda yapmaya çalışdıgım araç uzun süreli hatta devamlı yaşamak için tasarladım ,ayrıntılı fotoları yakında sitede yeni konu başlıgı ile sunum yapacagım.
Facebook El en karavan isminde albüm oluşturdum ,şu...