Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Ilk Yerli Rv Motorhome El&en Karavan

Teşekkür ederim sağ olun,evet havalı (körük)sistemini düşündüm olsa daha iyi olur haklısınız,belki daha sonra tüm işler bitince bu donanımıda ekleyebilirz.

2. elen karavan

Teşekkür ederim Serhun bey sağ olun.

3. elen karavan

Merhaba,ismim Zafer Urundaş youtube kanalında bir çoğumuz amerikan karavanların videolarına bakmışızdır, bende uzun bir süre neredeyse bir çoguna defalarca baktım ve avrupa ülkelerinde iş icabı dolaştıgımda zaman zaman yakından görüp inceleme fırsatım da olmuştur ve neden bizde yok neden kimse...
  4. elen karavan

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

4700 tl yapıldı poliçem.

5. elen karavan

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

HD Sigorta Engin hn.dan birde sorgulatın 0530 772 92 62 geçen hafta poliçemi hazırladı bulabildigim en uygun fiyatı verdi. Adım Zafer Urundaş aracımı 8000 aynı fiyattan 4700tl. olarak yaptı ancak aracım 2 yıl çekme belgeli oldugundan yaklaşık yarı fiyatını cezalı olarak uygulandı,selamımıda...

6. elen karavan

Istanbul Veya Yakınlarında Kendi Karavanını Yapanlar Ile Iletişim

Armagan bey kolay gelsin umarım istediginiz karavanı yaparsınız, sizi İstanbul Hadımköydeki atölyemizde şu anda yapımına devam ettigim karavanı görmeye davet ediyorum karşılıklı fikir ve tavsiyelerde bulunabiliriz teşekkür ederim.
  7. elen karavan

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Teşekkür ederim..
  8. elen karavan

2006-2009 Model Arası Sportage 2.0 Crdi Ex Hakkında Görüş

Arkadaşıma 2007 modelini aldık 12000 binde 2 yıl kadar oldu çok memnun,bu yaz egede arazili bozuk yolda radyötürü delinmiş araçları teknik olarak çok az anlar ona hararet saatine çok dikkat etmesini söylemişdim gezilerinde yaz ayları için özellikle ,araç su eksikliginden hararet yapmış...

9. elen karavan

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Hakan bey kolay gelsin , Tasarım ve imalatı bana aittir meslek sırrıdır teknigi :smiley: Bu araç bitmek üzere fiat 13 metreküp ducatoya başlayacağım biraz daha faklı model asansör yatak modeli tasarladım.

10. elen karavan

Yapmayı Planladığım Römork Karavan Taslagi

Frigoteke katılıyorum,planınızdaki karavanı yapmak için evvela uygun yeriniz,ekipmanınız tabiki de matkap,kaynak mak,vs. gibi ekipmanları güvenli şekilde kullanabilme bilgisi ve becerisinin yanında karavanı başlamak için izlenecek yol ve kullanılacak uygun malzeme seçimi olacaktır. Bazı...
  11. elen karavan

Ducato Karavanda ,hava Destekli Amortisör

Aracın yürürü ile yapılacak degişiklikde proje yaptırmak gerekecekttir,yürür projesinde ise fren testi devreye giriyor bu sanayilerde yapılan tüv.testi degil. TSE nin yapacagı fren testi kabul ediliyor testden sonra yapılan proje onaylanıp öyle tüv istasyonunu gidiliyor.Bu testin fiyatıda...

12. elen karavan

Yerli Üretim Slider-filmefekt

FiLMEFEKT – %100 Yerli "pratik ve hesaplı” çözümler

13. elen karavan

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

İhtiyaca göre özel üretim model yapılabilir, tasarımı ve imalatı bana aittir. Benzer ihtiyaçlar için tasarımı yapılıp üretilebilir,asansör yatak ve entegre 102 ekrana göre motorlu tv yeri. Ayrıca 2 eksen motorlu solar paneli çalışmasıda yakında yapacagım.
  14. elen karavan

Motokaravan Içinde Atv Taşımak

Atv aracını karavanın içerisinde taşıyabilmeniz için büyük bir araca ihtiyacınız var demektir bu da sizi dogadan aracın büyüklügünden dolayı bir miktar uzaklaştıracaktır.Ayrıca içeriden alacagınız alan iç planda çok zorlayacak gereksiz bir çok alan kaybınız olacak.Bence psa gurubu 15 veya 17...
  15. elen karavan

Karavanda Tüm Sistemi 12v Kullanıma Göre Kurmak

Evet dogru anlamışsınız,90 veya 110 lt. civarındaki 220 volt buzdolabını 700 tl. gibi rakamla 12/24 volta dönüştürmek.28 litre üstten kapaklı dolaplar da iyidir ben 40 lt.yıllarca kullandım ama istif olarak ürünleri üst üste dizmek gibi durumu var ve hacimleri de açıkçası yeterli gelmiyor.Birde...

16. elen karavan

Iveco M23 Hava Boşalması

Kapının havalı veya çarpma olması tüvün hiç ilgilenmeyecegi bir durum.
  17. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Serkan bey hoş geldiniz siteye ,ilk mesajınıza ilk cevabı da ben vermeye çalışayım . Şu anda yapmaya çalışdıgım araç uzun süreli hatta devamlı yaşamak için tasarladım ,ayrıntılı fotoları yakında sitede yeni konu başlıgı ile sunum yapacagım. Facebook El en karavan isminde albüm oluşturdum ,şu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri