Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Iveco M23 Hava Boşalması

Karavan olarak aracı kullandıgınızda havalı kapı size hep sorun olacaktır,bir kaç kez kapıyı açıp kapadıgınızda aracın hava tüplerindeki basınç düşüp kapı şimdiki sorununuz gibi kapı kapanmaz hale gelecektir. Sorunun en bence en uygun çözümü çarpma kapı şekline dönüştürmek . Örnek olabilir bu...

2. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Çok güzel görünüyor sayın Akdeniz.Teşekkür ederim.

3. elen karavan

Iveco M23 Hakkında

Çok iyi oran ,benim m29 uzun yolda test etme fırsatım olmamıştı Ömer beyin tespit ettigi oranlar tahminimdi çok iyi :)
  4. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Boya işleri bitti ,iç döşeme kısımlarına başladım acelem yok çalışmalara devam.

5. elen karavan

Düz Zeminde Karavanı Insanın Haraket Ettirmesi

Araç da sol ve sağ tarafından 2 adet cumba (slide room) var cumbaları hidrolik pistonlar kontrol ediyor. Ayrıca yere basan 4 adette yine hidrolik piston sayesinde bahsettiğim gibi meyilli vs gibi konumlarda aracı terazilemeye yarıyor ,resimde görüldügü gibi bu pistonlar sayesinde cantları...

6. elen karavan

Düz Zeminde Karavanı Insanın Haraket Ettirmesi

Bu biraz geliştirilmiş akülü hidrolik transpalet . Aracıma hazırladıgım 24 volt ile çalışan sistemdir toplamda 6 adet hidrolik pistonu bir birinden bagımsız hareket ettirebiliyorum ,yerden 25 cm.yaklaşık lastikleri kesiyor ,bozuk meyilli vs. zeminlerde aracımı teraziye getirebileceğim, tüm...
  7. elen karavan

Motokaravana Çevirme İşlemi İçin Firma Tavsiyesi

Aracı ilmine göre kullanırsan şampiyonluga oynarsın, senelerce İngiltere İskoçyaya tır kullanırsan sanırım bu konuda tecrübeli oluyorsun,aracın kullanımını yolun durumu,iklimin hatta agırlık dengelerini bile göz önünde bulundurarak kullanırsan, rahat bir tempo sürüş ile hem güvenli hem de çok...

8. elen karavan

İyide ben dakar rallisine katılmayacağım ki,bu bariz kamyon kaç metreküplük ki ne sıgdırıcağım içerisine hem benim aracım uzun yolda 100 km.10 lt geçmiyor şehir içinde de ticari çalışmayacagına göre benim için sorun yok. Ama bu kamyon bu lastiklerle asfaltta 100 km. 20 lt. altına düşmez, arazi...

9. elen karavan

:) Teşekkür ederim ,farklı bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
  10. elen karavan

Sizin dediginiz gibi olmuyor maalsef,o kapalı kasanın içinde koltuk varsa yolcu nakli amaç dışı olarak görüyor memur,koltuğun üzerinde yine bir yük tarzı bir şey var sa yine amaç dışı kullanım olarak görüyor bunu bizzat ceza yiyen arkadaşlarımdan gördüm duydum,bana yabancı bir ülkedeki yapılmış...

11. elen karavan

Yolda sizi kontrol için çeviren memura ne diyeceksiniz, üzerinizdeki karavan ile ,geçenlerde Çanakkaleden bana gelen bir müşterim koltuklu münibüsde koli taşıdıgı için 2 hafta aracını yedi emine çekip baglandı+ 700 tl.gibide amacı dışında kullanım diye ceza kestiler . Yani iş tüv ile bitmiyor.
  12. elen karavan

Karavanda Tüm Sistemi 12v Kullanıma Göre Kurmak

Buzdolabını bende 90 lt 700 tl. aldım henüz kullanmadım fakat Karaköy bankalar cad. Menevşe handa elektro pazar isminde yanlış hatırlamıyorsam 3. katta 12/24 volt buzdolabı motorları ve güneş panelleri satan firmayla gidip görüşmüşdüm. Buzdolabı için 650 tl. motorun çabuk soguması için de...
  13. elen karavan

Karavan Su Deposu Donma

Don olabilecegi durumlarda depoya ara kablosu yapılmış yanan park ampülü atın etkili olacaktır ,eski kamyon sürücüleri bu gibi durumlarda yakıt donmasına karşı aynı işlemi yaparlarmış.Veya otobüs aynası rezistansını depoya yapıştırıp bu gibi durumlarda uygun bir yere çekecegim aç kapa anahtarı...

14. elen karavan

Uzun-kısa Şasi Kamyoneti Alkovenli Karavana Dönüştürmek

Alkovenli veya 750 kg.üstü çekme karavan yapmak size evrak kısmında (tip onay) imkansız veya çok maliyetli olacak gibi görünüyor ,henüz bitirmedim ama alkovenliden daha avantajlı olabilecek m29 iveco yu tavsiye edebilirim,alkovenliye göre imalat maliyeti daha az olacaktır,birkaç resim...
  15. elen karavan

Yerli Üretim Slider-filmefekt

Çalışmalarımızdan bir kaç örnek resim filmefekt.com

16. elen karavan

Otokaravan Isuzu Midibus

1996 model ama çok emek verdim debriyajı dahi havalı yaptım,2 haftaya kadar boyası biter İnşallah.proje için tavsiye edebileceginiz firma varmıydı.
  17. elen karavan

Otokaravan Isuzu Midibus

Güzel olmuş elinize emeğinize sağlık,bende iveco m 29 hazırlıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri