Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Karavan için Yerli Üretim Tente

tüp motorda eklemişdim ama 220 volt oldugu için çıkardım 12 volt redüktörlü motor ile de kullanabilirim diger araç da kullanırken.

2. elen karavan

Karavan için Yerli Üretim Tente

Yapımına devam ettigim motorhome iveco m 29 dan hazırladıgım aracımın tentesini 1 haftalıgına ege turunda denemek için fiat ducato aracıma geçici olarak montajladım şimdilik fena degil sanki en 3 mt 2.80 cm. açılabilirligi,amerikan karavanlardan örnek alarak yaptım ve aradaki 2 adet amortisör...
  3. elen karavan

Sevgili Arkadaşlar Bu Karavan Sizce Nasıl, Tavsiye Edermisiniz???

Sürekli yaşam için bütçe meselesi tabiki ama sonradan pişman olmayın ,biraz daha büyük bir araç daha iyi olur sanki.

4. elen karavan

Iveco M23 - M29 Hakkında Bilgi Ve Tecrübesi Olanlar..

Aslında genel olarak durumu şöyle ele alalım ,bizde içerisinde yatabilecek bir yeri olan araçların hepsine karavan deniyor maalesef :) karavan özgürlük ve keyifdir bence ama mahkum taşıma aracı gibi yeterli camı olmayan ,lego gibi yatagını yapmaya çalıştıgınız vs.gibi bir araç bence karavan...
  5. elen karavan

Teşekkür ederim ,aracın eni ve boyunda degişiklik yapılmadıgı sürece sorun olmayacaktır ,üst çıkıntı ise belli olan sanırım 4 mt sanırın ki benim araç yaptıgım yükselti ile bunu çok altındadır. İzalaosyon sorunuzu ise açıkçası karavanda su ne kadar gerekli ise izalasyonda bir o kadar gerekli...

6. elen karavan

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Teşekkür ederim Kamil bey.

7. elen karavan

Tuvalet seçimini de büyük taş tabir edilen macarötörlü 24 volt olandan tercih ettim . Ön tarafdaki yapmış oldugum yaklaşık 30 cm. önden camlı çıkıntıya içerisinde 90 derece hareketli tv yerleştirip asansör yatak yaptım gayet güzel çalışıyor iki sistemde.
  8. elen karavan

Merhaba ,Kamil bey 1 aya kadar boya işlemlerine başlıyoruz
  9. elen karavan

Merhaba ,sizin gibi bende bu araçlar hakkında hangi modelini seçeyim diyerek çok kararsız kalmışdım ,ama m 29 da karar verdim m 23 en küçük kasası ve 23 kişilik olarak düşünebilirsiniz m 25 orta kasa m 29 bu serinin en büyük kasasıdır . İç tabandan tavana olna yükseklikleri yaklaşık hepsinin...

10. elen karavan

Halk Otobüsünden Karavan Nasıl Olur?

Merhaba Haluka bey ,ilandaki boyutta bir araç mükemmel bir karavan olabilir ,fakat psa gurubu gibi kolay olmayacaktır sebebi ise psa gurubu araçlar veya çekme araçların iç dizaynı ile oynarsınız . Böyle bir araçta ise dış kısmı ile yapılacak bir çok iş var şu anda yaptıgım araçtan biraz...

11. elen karavan

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Hayırlı olsun ,estetik ve kullanışlı olmuş kapı girişi sagda olsa dahamı iyi olurdu veya sizin vardır bir bildiginiz sol tarafta olması için Fatihserdar bey.
  12. elen karavan

Fikir Imecesi Yapsak, Ducato 12m3 Panelvan Hemencecik Motokaravan Oluverse

Leyla hm. merhaba bi ara çekin aracı benim aracın arkasına taş motoru ile biraz kesme yapalım gerisi gelir :) başka türlü bu sezona yetişmeyecek.

13. elen karavan

Karavanda Uyku Tulumu Mu, Battaniye Yorgan Mı?

Size 30 lt lpg yakıt tankı ,birde ithal veya bulabilginiz en küçük LPG gaz ile çalışan soba lazım. Bende vardı bitti malesef kışın ortasında aracın içinde yazı yaşayın.
  14. elen karavan

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Kolay gelsin Alpay hocam, yoktun bir süredir . Daha önce şu anda yaptıgım motokaravanım için ilk tentesini tasarlamıştım ,şu anda tüp motorda taktım tenteye ,fakat benim gözden kaçırdıgım bir şeyi Eskişehirden Mehmet hocam yanıma ugradıgında ve onun dikkati sayesinde aslında tentenin bir bakıma...
  15. elen karavan

Motokaravanımın dışına uygun bir yere takacagım bu kit sayesinde ,dışarıdaki duş ihtiyaçlarımızı araç da bulunan sıcak ve soğuk su tesisatıdan paralel bağlantı ile ,yukarıda linkini verdigim çadır duşa kabin sayesinde çok daha işlevsel ve pratik olacak. Duş sifonun 5 mt .uzunlugu var başka...

16. elen karavan

Küçük az yer kaplayacak gibi ama diger kombilerden farklı yanı sadece küçük olması ,araştırmamda 220v yerine tamamen 12 veya 24 volt da çalıştırmak biraz araştırdım hadi diyelim kombideki sürküasyon ve hermatik sistemin motorunu 12 volta çevirelim ,yine petekleri sıcak suyun dönmesi için yine 12...
  17. elen karavan

Leyla hm. Merhaba cam konusunda Antalya da Serdar ustayı tavsiye edebilirim yerli ve kendisi üretim yapıyor . Ben banyo tavan havalandırması aldım kaliteli ve uygun fiyatlarda yedek parça üretim ve camlar standart ölçülerin dışında özel renk ve ölçülendirme çalışmalarıda yapıyor. Kombi...
  18. elen karavan

Vw T3 Karavan

Semih hayırlı olsun toplamışsın aracı ,şimdi tekrar dagıtıcan karavana dönüşüm için , tavan çok alçakmış, pop up veya yüksek ilave tavan yapılabilseydi daha güzel olurdu.

19. elen karavan

Uygulamayı Düşündüğüm Karavan Tasarımım

Sayın Badwhite Beylikdüzü Gürpınardayım yolunuz bu taraflar düşerse kahvemi içmeye beklerim,aracınızın tadilatı konusunda yardımcı olabilirim.
  20. elen karavan

Uygulamayı Düşündüğüm Karavan Tasarımım

Murat bey cesurca hareket yapmak istediginiz bende motokaravanımı yapıyorum şu anda ,yeriniz müsait ise sıkı bir araştırma ve sabır ile istediginiz karavanı yapabileceginize inanıyorum . Tasarım ve kullanacagınız malzemeleri belirleyin ve bir kısımlarınıda başlamadan temin edin ki örnek camlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri