Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Karavanıma Adım Adım

Kolay gelsin ,estetik ve dengeli görünüyor ,tabana döşediginiz ahşapları parçalı degilde marin 18mm. kontrası gibi dahamı saglıklı olurdu bu şekilde yalıtım sorunu ve aralara su çamur vs. toplayabilir gibi. Finaldeki agırlıgı için tahmininiz ne kadar olur.

2. elen karavan

Eski J9 Campercı Yeni Çekme Karavancı Adayı.

Güzelmiş , foto için teşekkür ederim anılarım canlandı,şimdi bu garajda yapımına devam ettigim motokaravanın parçaları ile dolu .
  3. elen karavan

Eski J9 Campercı Yeni Çekme Karavancı Adayı.

Yılarca klasik amerikan arabalarıyla ugraşdım bir çok klasigim oldu , bunun lezzetini ve keyfini anlatmak zor , en son 57 bel air 4 kapı hartop v 8 aracım ile yollarımı ayırdıktan sonra, birden karavan sevdası başladı sayın katini anlıyorum ve bu aracı ile hobisini karavan ile birleştirip devam...

4. elen karavan

Kendin Yap - Teardrop Projem

bu karşılıkları yaptım haklısınız çerçeve dönünce içeride kaldı dil ,kapı için ise daha önce bahsettigim kilidi uyguladım aracın orjinal toz lastiklerini bozmadan ayrıca kapılar çiftti tek kapıya dönüştürdüm.
  5. elen karavan

elinize sağlık ,Konyadan bulabildim gömme kilitleri bende, ama çok güvenli degillermiş ben yan kapak için kullandım kilit karşılıgıda gelmedi onlarıda yapmak zorunda kaldım .

6. elen karavan

Çekmekaravan Desem Değil, Motokaravan Desem Hiç Değil. Bence Birde Bu Karavanı Konuşalım

Farklı bir model , kendimi bu aracı kullanırken düşündüm olumlu ve olumsuz yanları ne olabilir diye. Bütün tek parça bir araç ,çeken aracın testleri binek araç statüsünde yapılıyor fakat bu şekilde neredeyse boydan ve yükseklikten 2 katına çıkıyorki buda rüzgarlı yagışlı havalarda hiç güven...

7. elen karavan

Çift Akü

Benimde çözmem gereken bir durum, fakat aracımda yeri olsa 2. şarz dinamosunu takacagım maalesef yer yok .
  8. elen karavan

Karavan Izolasyonunda Patentli Köpük

bu ürün nalbur yapı marketlerde zaten var ,karavan için bence uygun degil en ufak bir tamirat tadilat durumunda nasıl yapılıcak uygulanan yere göre şeklini alıyor ,ayrıca yanıcı
  9. elen karavan

Iveco Daily 35e10 Van

Hayırlı olsun ,İnşallah aracınızı istediginiz gibi yaparsınız . Beylikdüzünde oturuyorum yakın iseniz Hadımköyde arkadaşlarımın kaporta boya üzerine büyük bir atölyeleri var çok başarılı ve fiyatlarıda uygun yakında bende yapımına devam ettigim karavanımı boyası için götürücem . Yakınsanız sizin...

10. elen karavan

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

Teşekkürler Fatih bey, tecrübelerinizi paylaşıp ve degerli bilgiler için.

11. elen karavan

Çekme Karavanda Dengeli Yük Dağılımı Nasıl Yapılmalı?

Çekme karavan kullanmadım açıkçası fakat sorun fikrimce örnegin psa gurubu ve benzeri araçlarda kullanılan amartisörü kullanılan amaca göre farklı seçim yapılabiliyor örnegin aynı marka araçda bir kaç çeşit amartisör olabiliyor. Bunu fiat ducato marka aracımın amartisörlerini degişmek...
  12. elen karavan

Vw T3 Karavan

Hayırlı olsun ,

13. elen karavan

Vw T3 Karavan

Geçenlerde sürekli aracımı sigarta yaptırdıgım acenteme aynı soruyu sordum ,henüz sigorta poliçelerinde karavan tanımı olmadıgını ve özel amaçlı veya kamyönet olarak araç tanımı ile sigortalayabilecegini belirtti . Buradaki en önemli kısım dikkat edilmesi gereken güvenilir tanınmış bir sigorta...
  14. elen karavan

Vw T3 Karavan

Merhaba,hayırlı ugurlu olsun istedigin aracı bulmana sevindim,tam olarak anlamadım ne yapmak istedigini ama Eskişehirden Mehmet bey bu teli verdi kendisi ve bir kaç kişide bu firmada evrak işlerini yaptırmış bende o aşamaya gelince aynı yerde proje işlemlerimi yaptırmayı düşünüyorum . Önceden...
  15. elen karavan

Aydınlatmanın Ledlerle Değiştirilmesi; Dikkat, Önemli Bir Püf Noktası Içerir :)

Paylaşım için teşekkürler ,faydalı olabilecek bilgi.

16. elen karavan

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

Standart dışı farklı ama güzel oluyor elinize saglık .
  17. elen karavan

Alman Karavanforumdan Alıntılar

Sayın Akdeniz ülkemizin tanıtımı ve turizimini desteklemesi anlamında çok önemli bir tespitte bulunmuş . Yapılması geç kalınmış okadar çok eksiklerimiz varki çok çalışmamız lazım çook .
  18. elen karavan

Teşekkür ederim ,mesan kilit oldugunu anlamıştım ,haklısınız direkt olarak alamıyorsunuz 20 tl. +kdv Konyada bulunan bayisinde artık oradan alıcam toplamda 10 adet lazımdı bana ,dış yan bagaj kapaklarına kullanacagım için içeriden açma gibi bir durumu olamayacaktır. Ana giriş kapısı için 100...

19. elen karavan

Anıl bey kolay gelsin ,anahtarlı gömme kilitlerden benimde ihtiyacım var nereden aldıgınızı paylaşabilirmisiniz .
  20. elen karavan

Vw T3 Karavan

Bu işler birazda nasip kısmet işleridir aslında ,sabırla İnşallah güzel uygun bir araç eline geçer .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri