Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Vw T3 Karavan

Semih gel yolun başında iken vaz geç bu sevdadan :) piyasa arabası bak derim senelerce klasik amerikan arabaları aldım sattım,karavana başlama sebebimde budur parça bulmak sıkıntı buluyorsun ustasını bulmak sıkıntı buluyosun yapamıyorlar parçaya bahane buluyorlar ,normal aracın üstünde işçilik...

2. elen karavan

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

dış kısmına bende aracımı ctp ile kapladım ,ama iç kısmına tavsiye etmem 5 veya 6 mm.marin kontra daha saglıklı olacaktır içerideki nemi ve buharı muhafaza eder diye düşünüyorum . Ayrıca bir miktar polyester ctp malzeme ile kaldıgınızda çıkan kimyasal kokusuda sizi rahatsız edecektir.
  3. elen karavan

Vw T3 Karavan

Merhaba,geçenlerde bir müşterim bana gelirken koltuklu münibüsünün en arka koltuklarını çıkartmış koli yüklemişdi ,bana yakın yerde trafik çevirmesinde amaç dışı kullanımdan arkadaşın aracını 700 tl. civarındaydı ceza tam rakamını hatırlayamıyorum ayrıca 2 hafta da trafikten men cezası aldı ...

4. elen karavan

Kolay gelsin ,iç ve dış duvarları ne ile kaplayacaksınız.Ayrıca geniş güzel oluyor lastikler içeride kaldı .
  5. elen karavan

Kendi Karavanımı yapmak istiyorum,

Merhaba Özgür bey ,hoş geldiniz sitede bilgi ve tecrübe paylaşımları Süleyman beyinde belirttigi gibi başlıklar altında mevcuttur. Araç seçimi için seyahat edecek kişi sayısına göz önünde bulundurarak tercih yapmanızı önerebilirim,en çok tercih edilen psa gurubu olan araçlardır .

6. elen karavan

Uzun Soluklu Karavan Yaşami Için Öneriniz

Oktay bey Merhaba ,10 yıl kadar İngiltere agırlıklı tır sürücülügü yaptım 2 ayda yaklaşık 3 tur yapıyordum ve her seferin yük agırlıgı ve yol şartları ve ülke güzergahları degişebiliyordu. Bu çalışma düzeni de bana birçok tecrübe kattı diyebilirim çalıştıgım firmaların araçlara verdigi yakıt...

7. elen karavan

Fiat Ducato Döner Ön Koltuk Arıyorum

İstanbul ikitelli güngören bagcılarda sanırım yerleri , aytaçlar oto sıfır ve çıkma temiz koltuklar sürekli var ellerinde .
  8. elen karavan

Hayırlı olsun , ölçülerden 750kg. sınırlarında olacakmış gibi görünüyor .
  9. elen karavan

Vw T3 Karavan

Ben teşekkür ederim,t3 tavanını yükseltmek kime nasıl yaptıracaksınız bu iş ancak fibergılasla olur sac ile estetik olmaz ,buda ilk önce kalıp yapmak gerek + ciddi bir maliyet demek fiyat veremem ama kalıp işleri ciddi maliyet ile olan işlerdir.

10. elen karavan

Vw T3 Karavan

l300 ile doblonun hacimi pek farklı degildir l300 emsali tüm araçların gözden kaçırdıgınız kısmı motorları sürücü koltugunun arakasında olması ki dikkat edein yükseltisi vardır birde tavanı çok alçaktır bu karavan yapımı için çok saçma bir durumdur . psa gurubu dedigimiz...

11. elen karavan

Vw T3 Karavan

Semih bey size yardımcı olmak maksadında fikirlerimi açık olarak belirtmek istiyorum beni yanlış anlamayın , sahip olmak istediginiz aracı şehir içi gündelik kullanımda istiyorsunuz bence bunu ayrıştırıp kamp aracımı karavanmı veya vip tarzı ne oldugu tam olarak belli olmayan bir araçmı :)...
  12. elen karavan

Vw T3 Karavan

Merhaba Semih,tavsiyem sana elindeki bütçeye göre 2001 civarı altı olmasın 2.8 jtd ducato fiat almanı tavsiye ederim yakıtı düşük yedek parçası da bol ve ucuzdur,10 tl.civarında siteleri kollarsan bulursun. Yapılan işlere göre proje yapılacagından kamyönet yazsada önemli degil. T3 güzel ama...

13. elen karavan

2001 Model Fiat Ducato

Dogrudur ,size kolay gelsin .
  14. elen karavan

2001 Model Fiat Ducato

bende de aynı araçdan var,motor suyu radyatörünün alt kalın hortumunun kelepçesini gevşetip çıkarın ,su kontrol haznesininde kapagını açın suyu daha çabuk boşaltılmasına yardımcı olacaktır . Tekrar doldururken kalorifer suyu girişlerinin altında plastik tapa var araç suyu ısındıktan sonra...
  15. elen karavan

Minibüsü Karavana Çevirecek Projeci Bulamıyorum

Merhaba ,sitedeki konuyla alakalı formdan kopyalamışdım ihtiyacı olan 2 kişiyide yönlendirdim yardımcı oldu sagolsun yakında benimde projem için kendisini arıyacagım kolay gelsin . Cevdet Kerim Çelikörs 0532 3216485---0212 5424443 ckerim@yenermuhendislik.com.tr www.yenermuhendislik.com.tr

16. elen karavan

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Merhaba ,aslında konu başlıgı yapımına başladıgım araca tamda uyuyor, sebebi ise başlamadan önce çok araştırmalarım oldu ve geniş rahat bir yatak bol gün ışıgı alabilecek ,geniş bir mutfak ve oturma gurubu ve tuvaletin kuvetin içinde olmıyan bir banyosu , aynı zamanda seyahat halinde iken...
  17. elen karavan

Kendin Yap - Teardrop Projem

Bende iç kısımlarda ctp kullanmak isdedigim yerler vardı , fakat satıcıdan kendim almaya gittim ve kartaldan beylikdüzüne gelene kadar aracın içerisini kaplayan fiberglas ve kimyasal madde kokusundan soguk havada camımı sürekli açık tutmam gerekti , anladımki iç dizaynda ctp kulanmak saglıklı...
  18. elen karavan

Kendin Yap - Teardrop Projem

Tekrar teşekkür ederim Anıl bey , fiat ducato da karar kılıp aldım fakat içerisinde yapmak istediklerimi sıgdıramadım malesef sonrası hayalimdi motorhome vaktimde vardı sonra iveco m 29 da karar kılıp başladım ,formda haklısınız yok ,yapım aşaması agır ilerlediginden biraz daha yol aldıktan...

19. elen karavan

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Sayın destan açıklayıcı bilginiz için teşekkür ederim ,çok şık olmuş ayrıca anladım demek istediginizi köşe oluşturmak için kullanılan profil sanırım çok akıllıca ,bende bu yöntemi uygulayacagım.
  20. elen karavan

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Hayırlı olsun elinize saglık , banyoya kullandıgınız aliminyum kapı çerçevesini nereden bulabilirim teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri