Arama sonuçlarınız

1. elen karavan

Kendin Yap - Teardrop Projem

Teşekkür ederim Anıl bey ,sizin yapmak istediginizi sanırım tam anlamamışım ,videoya baktıktan sonra nasıl bir model yapmak istediginizi tam olarak anladım :) yan duvar 20 mm konusu ve hemen ctp üzerine kaplamanızda haklıymışsınız keyifli bir süreç olucaktır . Benim aracım başlangıç olarak biraz...

2. elen karavan

Kendin Yap - Teardrop Projem

Hayırlı olsun ,projenizde başarılar dilerim karar vermek bile işin yarısı derler siz başlamışsınız bile , duvarları 20 mm.kontra gereksiz agırlıga sebep olabilir 2mm ctp isabetli karar olmuş bende şu anda motokaravanımı 2 ila 3 mm arası yerine göre ctp ile kapladım duvarların iç kısmını 6 mm...
  3. elen karavan

Karavanlar Için Satılık Gazlı Soba Sıfır

Merhaba Aka bey , daha önce açtıgınız soba dönüşüm başlıgını okudum öncesinden sizinde ugraşıp tecrübeleriniz olmuş konu ile alakalı ,fakat resimler yok yazdıgınız gibi en azından temiz hava emiş kısmını kapatıp alttan açma şeklinin arşivlerinizde varsa resmi tekrar paylaşırsanız benim için ve...

4. elen karavan

A.s haklısınız sobanın alt kısmından degil üst kısmından gaz çıkışı ve temiz hava girişi ,benim anlamaya çalıştıgım karavanlarda hermatik lpg ile çalışan şofbende kullanılıyor böyle bir sorundan bu şofbenlermi etkilenmiyor yoksa riski gözemi alıyoruz ,vermiş oldugunuz bilgiler için aka ve...

5. elen karavan

A.S Güngör bey ,sobanın pilot alevi dahi herhangi bir sebepten ötürü söndügünde otmatikmen gazı kendi içinde kesme özelligi mevcuttur ayrıca ,daha emniyetli olması açısından gaz alarmıda baglıyacagım teşekkür ederim .

6. elen karavan

Haklısınız sayın akdeniz 45 isminizi bilemedigimden bu şekilde hitap etttigm için sizden özür dilerim . Bende çok gidip geldim vebostamı gazlı sobamı veya diger örneklerindeki ısıtıcılarmı diye Amerikadaki ve avrupadaki örneklerinde a ve b klas araçlarda hep gazlı ısıtıcı kullandıklarını...
  7. elen karavan

benim aracım iveco m 29 biraz büyük fakat yerini ayarlıyabilirseniz çok işlevsel ve ekonomikdir
  8. elen karavan

M erhaba, yapımına devam ettigim motokaravanda ısınma seçimini gazlı sobada karar kıldım, ve araştırmalarım sonucunda çok uyugun olacagına inandıgım eca marka oteller için özel bir seri üretilip artık satışda olmayan eski bir seri olup sıfır olan bu sobaları bulduk. Arkadaşımın tanıdıgında...

9. elen karavan

Ducato Karavanımı Kendim Yapmak Istiyorum. 12,8 M3

Teşekkür ederim deponun bir tanesi 150 lt. digeri 220 lt, 2 adet depo yaptım fakat paralel olucak tek giriş tek çıkış şeklinde agırlık olarak tartmadım yaklaşık herbiri 30 kg. civarı sanırım . Ayrıca 3 depoyuda yarı ayrı sevi kontrollü için elektronikçi arkadaşımda bana plc ekranlı benim...

10. elen karavan

kusura bakmayın resimler fazla yüklenmiş sanırım 3 hafta kadar önce yapmışdım Alpay bey haklısınız 2 mm.2 plaka paslanmaz saç 800 tl küsür lazer ve büküm hariçdi
  11. elen karavan

haklısınız Alpay bey 3 hafta önce bende paslanmaz 2 adet depo yaptım 2 mm. 2 plaka paslanmaz saç sadece 800 küsür tl. lazer ve büküm hariç

12. elen karavan

Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro

97 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam o yıllarda pek karavanlara ilgim yoktu açıkçası klasik amerikan araçalarıyla çok ilgiliydim çok araç geçti elimden en son 57 bel air 4 kapı sport sedan vardı tırcılık yaptıgım yıllardı Ankarada oturan aynı firmada çalıştıgımız iş arkadaşımızın lakabı apaçiydi...
  13. elen karavan

satılık webasto

şu tavan klimasından bahsetmiş arkadaş sanırım araçdan bagımsız motorlu 12/24 volt Gönül Isı Webasto Klima ve Isıtıcılar - NiteCool TCC-100 Motordan Bağımsız Sulu Park Kliması
  14. elen karavan

Harika görünüyor makasların kollarını biraz daha uzun tutsaydınız açıkken sanki dar olan kısımı yukarı atıp daha ferah olabilirdi ,yinede bence çok başarılı elinize saglık tebrikederim.

15. elen karavan

Karavan için Tuvalet Tavsiyesi?

Teşekkür ederim .a.s Güngör bey , yapımına zaman buldukça devam ettigim için biraz agır ilerliyor ,birazdaha toparlayınca bir başlık altında başlangıçtan itibaren yapım aşamalarını paylaşımda bulunacagım. Birçok kişinin tecrübelerinden ve gezenbilirin ansiklobedi gibi arşivi sayesinde vira...
  16. elen karavan

Kolay gelsin Alpay bey elinize saglık .
  17. elen karavan

Aynen maceraya gerek yok, kasketli degilde kombine kendinden motorlu wc karar verdim ,hep şu macarötörler kafamı karıştşrmıştı yat malzemesi satan karaköydeki depo seviye şamandıralarını ve su pompalarını aldıgım yerden ögrendimki macerötör teknelerde pis su atık deposunda kullanılıyormuş daha...

18. elen karavan

Yapımına başaldıgım motokaravan için tuvallet kısmında kararsız kaldım , yer kısmında sıkıntım yok aracım geniş bu sebepten evlerde kullanılan ayaksız taş tuvalet kullanıp macaratör baglarsam nasıl olur bu şekilde kullanan varmıdır.
  19. elen karavan

Uzun Soluklu Karavan Yaşami Için Öneriniz

Yapabiliyorsam büyük bir araç seçin ben öyle yaptım ,ülkemizde kamp ve piknik araçlarınada karavan deniyor ,bir kere ben karavanda seyahat ve tatil veya yaşamı seçtiysem özgürlügüme düşkünlügümdendir ,bir kere yatagım sıkışık dar olmıyacak pencerem geniş olucak mutfagım yeteri kadar banyom keza...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri