Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jeep kararınız konusunda tebrik ederim. Buradaki araç kilometresi bana da pek inandırıcı gelmemişti ki arkadaş yazmış. Ayrıca arka kapı ve bagaj camlarının filmsiz olması da soru işareti. Tramer sorgulamasında da sanki amatörce fotoshop ile oynanmış araç modeli JC5 yazıyor. Tramerde araç modeli...
Bu kişiler daha önce de TRT için yapıyorlardı bu programı. Bunların yaptığı aracı yenilemek değil sadece aracı kaporta, boya ve görünür döşeme işlemine sokmak. Çalışanları bizzat tanıyorum. Kaporta ve boya işçilikleri on numaradır ama epey pahalıdır. Bir konu da arabayı epey kesip biçtiler...
Allah Robert Bosch’dan razı olsun. İyi ki bu açıklamayı yaptınız. Büyük bir Bilgi eksikliğini giderdiniz. Avatarınızın altında değil profilinizde il yazıyor.
Benim maksadım yardımcı olmaktı. Bu kadar agresif olmaya gerek yoktu. Neyse yüksek bilginiz ile size hayırlı günler diliyorum.
Canbus'ın kullanım maksadı aracın beyninden alınan bilgileri (direksiyon kumandaları, ekranda görünen araç bilgileri vb.) multimedya cihazına aktarmaktır. Bunun da mutlaka uyumu var. Önemli olan cihazı bağlayan arkadaşın becerisi. Hangi şehirdesiniz? Benim aracımın da canbus'ı uyum...
Ben de bir arazi aracı almaya niyetlendiğimde uzun yıllar araçlarımın bakımının yapan tecrübesine güvendiğim ustama bu konuyu sordum. RR'mi Jeep mi dedim. RR alırsan yürütemezsin, parçasına ve bakımına yetişemezsin. Hele bir de arıza yaparsa yandığının resmidir dedi. Her parça için İngiltereden...
Her ne kadar sizi hayattan soğuttuğunu söyleseniz de aracınız @KLL'nin de belirttiği gibi soğunacak bir araç değil. Belki sıkıntı çıkartmış olabilir ama bakımları yapıldıktan sonra oldukça zevkli bir araçtır.
Virüs direk olarak kartı bozmaz. Kartınız bozuldu ise sizin kart okuma/yazma aparatınızda sıkıntı var demektir. Bilgisayarınızda virüs koruması varsa zaten virüslü dosyayı yükleyemezsiniz. Virüs tarama programınız varsa ve karta yüklediyseniz zaten dosyada virüs yok demektir.