Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim aracım profil resmi olarak da kullandığım KK kasa Cherokeee 2.8 CRD Limited. Ankara'da kullanıyorum. Şehir içinde normal trafikte 10.4 Lt. Şehirler arası uzun yolda genelde 100-110 Km ortalama hızla, CC ile kullanımda 8.4-8.5 Litrelik bir yakıt tüketimim var.
İşte sihirli cümle. Tabi ki her ikisi için de "İYİ BİR SERVİS". İyi bir servisiniz ve ustanız varsa hiç bir araç ağır gelmeyecektir. Elbette bu ustayı ve servisi aracı almadan ekspertiz aşamasından itibaren kullanmalısınız.
Liberty de iki kasa var. Bir tanesi 2008-2012 arası (KK) kare kasa Liberty. KK Kasa olanlar 2.8 CRD Limited ve dizel. Diğer Liberty kasa ise KJ kasa yuvarlak farlı olanlar. Onlar 3.7 benzinli. İki kasaya da ayrı ayrı bakmanız lazım. Benimkisi 2.8 CRD Limited. Ancak bular Türkiyede Liberty olarak...
Kaç model almayı düşünüyorsunuz, hangi şehirdesiniz ve bütçeniz nedir?
Siteyi incelediyseniz, Jeep alacakların kenara bir miktar kuru para ayırması tavsiye ediliyor. Ben Haziran 2018 başında 2009 (Amerika'da 2008) model bir Cherokee KK (profil resmimdeki araç) aldım. Rutin masrafları hariç...
İGO Primo 2.4 kullanabilirsin. Ben Necvox cihazımda bu programı kullanmıştım. Ayrıca internetteki navigasyon forumlarından bilgi alarak muhtelif navigasyon yazılımları indirebilirsin. Ayrıca özelden bana mail atarsanız bendeik programı göndermeye çalışırım.