Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım
Bu kamping'te üç sene önce konaklamış idik.Genelde avrupada şehir içi kampingler vasatın biraz üzerindedir.Bu kamping Münih şehir merkezine oldukça yakın bir konumda.İçinde nehir manzaralı bir restorantı mevcut.Girişte uzun bir sorgu sual yok.Hüseyin abinin...
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Sevgili Erdal bey,
Taraklı buluşmasına iki kez katılımış bir karavancı arkadaşınız olarak bahsedilen olumsuzluklara bizzat şahit olmadım.
Gezenbilir forumuna üye olduğum yaklaşık beş yıldan beri Akyazı Kuzuluk bölgesinde böyle hoş olmayan bir müdahale paylaşımı...
Ynt: 4. Taraklı Karavan Festivali
Konu nerden nereye geldi hayretler içindeyim.Hele hele Sakaryalı olarak bir daha hayret ediyorum.Akyazı Kuzuluk için ima edilenler ayıptan öte.
Akyazı ilçesi Kenan Sofuoğlu gibi dünyaca tanınmış bir motorsiklet yarışmacısını çıkarmış bir ilçemiz.Halen kendisi...
Ynt: Feribot Bileti Hk.yardım
İbrahim bey,yeni bir karavancı arkadaşı aramızda görmek çok hoş.Ben üç kez:bir kez Ancona iki kez Venedik hattını kullandım.Bir kere İğoumenitsa limanında ofisten iki kere de İstanbul acentasından aldım.Bu sene nasip ise Ancona hattını kullanacağım.
Anek Lines...
Ynt: Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz.
Forumun içini incelediğinizde aradığınız soruların cevaplarını bulacaksınız.
Ynt: Uzun Tatiller İçin Nasıl Bir Çekme Karavan Almam Gerekir Marka Ve Model Ne Önerirsiniz.
Ertaç hocam eğer uzun tatillerde kullanmak istiyorsanız daha başlangıçta karavancılıktan soğumamak için karavanın kapısından içeri girdiğinizde hazır dört yatağınız olsun.
Ynt: Çekme Karavan İle Kısa Bir Kapadokya Gezisi
Beş günlük kısa bir gezimizin sonunda Pino karavanı sevgili Faruk beye teşekkür edip teslim ediyoruz.
Genel olarak Pino karavan verilen para alınan kalite açısından bizi tatmin ediyor.Uzun soluklu gezi yapan çekme karavancılar tecrübe etmiştir...
Ihlara vadisi dönüşü erken yatıp sabah dokuz gibi yola çıkıyoruz.600 km lik yolu yaklaşık 10 saatte alıp akşam hava kararmadan evimize kazasız belasız varıyoruz.
Kaymaklı yer altı şehri dönüşü akşam yemeğini Avanos'ta testi kebabı yiyip çömlek atelyelerini geziyoruz.